Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

1-1 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στα αποκαλυπτήρια του φετινού Εδεσσαϊκού


Πιο δύσκολο από ότι περίμεναν αποδείχθηκε το εκτός έδρας φιλικό, οι παίκτες και οι τεχνική ηγεσία  του Απόλλωνα Καλαμαριάς με αντίπαλο την ομάδα του Εδεσσαϊκού, που μπήκε αποφασιστικά στο γήπεδο και  έπαιξε για να κερδίσει και όχι για να παίξει το ρόλο του κομπάρσου.

Ο Εδεσσαϊκός είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας και δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της Καλαμαριάς, κοίταξε την Καλαμαριά στα μάτια     έπαιξε σαν ίσος προς ίσο και απειλήθηκε ελάχιστα, παρόλο που υπάρχει διαφορά κατηγοριών και όχι κατηγορίας (Γ εθνική με Α1
Ο Εδεσσαϊκός  κέρδισε τις εντυπώσεις στα δικά μας μάτια και μαζί και  τις καρδιές μας, ήταν ο ομάδα που θύμισε το ένδοξο παρελθόν και έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον.


Στις κερκίδες υπήρχε ενθουσιασμός, χαμόγελα και εκπληκτικό κλίμα από τους 450- 500 φιλάθλους που καταχειροκρότησαν κυριολεκτικά την ομάδα.

Τα φετινά αποκαλυπτήρια της ομάδας έγιναν με τον καλύτερο τρόπο, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό με μια ομάδα Γ΄ Εθνικής που στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει.
Έπεισε τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο ότι υπάρχει φέτος ένα υπερπλήρες ρόστερ και πραγματικά είτε μπαίνει κάποιος είτε βγαίνει άλλος το τεχνικό δίδυμο αισθάνεται ήσυχο, σε σημείο που δεν ξέρει ποιον να βάλει και ποιον να αφήσει έξω και με μικρούς πολύ καλούς να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα επί ίσοις όροις.  

κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού προηγήθηκε η Καλαμαριά στο 35΄ 0-1με τον Ευθυμιάδη, ισοφάρισε ο Εδεσσαϊκός  στο 41΄με το Λούση με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή.
Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν, συγχαρητήρια και στο κόσμο που δείχνει ότι φέτος θα ξαναεπιστρέψει στο γήπεδο.

 Η σύνθεση του Εδεσσαϊκού  
Πασχαλίδης (75΄Τζίγκας), Ιωσηφίδης Αντ., Καπαγιάρογλου (78΄Παπαδόπουλος), Τεκελίδης(73΄Γκίνης), Γεωργίου (46΄Ουζούνης), Βοτάρης (46΄Τσόπτσης), Τσόρμπας (46΄Πεχλιβάνης), Λαφαζανίδης, Ρέτζια (46΄Γκόγκος), Λούσης (68΄Παπαγεωργίου)


Η σύνθεση του Απόλλωνα 1926 Καλαμαριάς:

Μπαντής (46 Κοσμίδης), Γαβριηλίδης (46 Κτιστόπουλος), Σαββαΐδης (60 Μανωλόπουλος), Χ. Λουιζίδης, Βέντζιος, Καϊάφας, Τσιμόπουλος, Haxhi (60 Γιαννιτόπουλος), Σκέμπης (70 Τουλίκας), Ευθυμιάδης, Μυλώσης (46 Θ. Λουιζίδης)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

po po po omadara
mprabo se oloys osoi synetelesan gia na ginei epitelous meta apo tosa xronia h omada poy tha pigainoume sto gipedo kai tha to eyxaristiomaste

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΗΝ Δ΄

Ανώνυμος είπε...

ουτε ενα παικτη της καλαμαριας εκτος του 36αρη Χατζι δεν ξερω.Παιδακια απο το τοπικο της θεσσαλονικης ειχαν.Μην τρελενεστε...ειτε γαμα ειτε δελτα ειτε τοπικο ...ιδια γευση ειναι...

Ανώνυμος είπε...

φίλε μια και δεν τους ξέρεις όπως λες και νομίζεις ότι είναι πιτσιρικάδες θέλοντας να μειώσεις το αποτέλεσμα του Εδεσσαικού σε πληροφορώ ότι οι παρακάτω 8 έπαιξαν στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 19-8 έχασε η καλαμαριά 2-1
Μπαντής
Κτιστόπουλος
Σαββαΐδης
Καϊάφας,
Τσιμόπουλος
Haxhi),
Ευθυμιάδης
Μυλώσης

οι παρακάτω 3 έπαιξαν την Δευτέρα με την Επανομή έχασαν 2-3

κοσμιδης
Χ. Λουιζίδης
Βέντζιος,

ο Σκέμπης δοκιμάζεται και μάλλον θα γίνει μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ (έπαιξε με την Ανόρθωση στο φιλικό του ΠΑΟΚ)

ο Θ. Λουϊζίδης είναι παίκτης της Καλαμαριάς
από ότι αντιλαβάνεσαι λοιπόν δεν είναι έτσι όπως τα λες γιατι δεν πιστευω να έπαιξε με ΠΑΟΚ και ΕΠΑΝΟΜΗ με πιτσιρικάδες ετσι?

Ανώνυμος είπε...

οκ Μπαρτσα η Καλαμαρια με Μυλωση και Ευθυμιαδη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΊΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ειμουνα στο γήπεδο και πραγματικά η ομάδα δεν έχει σχέση με τα περυσινά τα προπέπρσινα κλπ
είναι φανερό ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και χαίρομαι που είναι προς το καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

ekane ontos kales metagrafes o edessaikos

Ανώνυμος είπε...

ενω ο Τσοπ ειναι το καλυτερο παιδι και δεν μας φταιει.Με 40αρη μεσα και στο καπακι 37αρι Βοταρ ,δε ξερω αλλα δεν το νοιωθω οτι μας κανει καλο.Βαλε πιτσιρικι ,βαλε μικρα αστερια να σου μεινουν κι ολας.Δεν ειμαστε ουτε Προφητης ουτε Πελλα να βαζουμε μεσα 40αρηδες και 38αρηδες...

Ανώνυμος είπε...

τα πιτσιρίκια αδερφέ δεν θα σου φέρουν αποτέλεσμα.
και μεις θέλουμε αποτελέσματα, άνοδο και ξανά άνοδο δεν μας αρκεί η Δ ΄ Εθνική.
θα παίζουν και τα πιτσιρίκια αλλά για να κάνεις ομάδα χρειάζεσαι και παίκτες με εμπειρία , να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα και να δώσουν από την προσωπικότητα τους οχι να πηγαίνουμε στα χωριά να τα πλακώνουν στις κλωτσιές,να ψαρώνουν τα πιτσιρίκια και να χάνουν