Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Εδεσσαϊκός - Νάουσα 0-1 σε φιλικο παιχνίδι



Από ένα καλό ημίχρονο είχαν Εδεσσαϊκός και Νάουσα σε φιλικό που έγινε στην Έδεσσα και βρήκε την ομάδα της Νάουσας στο τέλος νικήτρια με 0-1
Η ομάδα της Εδεσσας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο με τους Ναουσαίους να κυριαρχούν στο δεύτερο και να σκοράρουν στο 52΄ με τον Καραλιόπουλο που εκμεταλευθηκε λάθος της άμυνας του Εδεσσαϊκού.


Η σύνθεση του Εδεσσαϊκού
Πασχαλίδης, Ιωσηφίδης, Πεχλιβάνης, Ουζούνης, Καπαγιάρογλου, Γκίνης, Βοτάρης, Τσόρμπας Ε, Γκόγκος, Ρέτζια, Τσάτσε
αγωνίστηκαν ακόμη
Γεωργιάδης, Τσόρμπας Β., Μουζάκης, Κυριακίδης, Παπαγεωργίου, Ιωσηφίδης Ι., Λούσης, Τζίγκας, Σέρα.


Η σύνθεση της Νάουσας:

Παπαδόπουλος, Μανδάλης, Πέικος,  Αργυρίου Γρηγόρης, Πίτος, Αργυρίου Πασχάλης, Τερζόπουλος, Παυλίδης, Καραλιόπουλος, Βλαχοδήμος Αδάμ, Περηφανόπουλος.
 Αγωνίστηκαν ακόμη οι:
 Βλαχοδήμος Ζήσης, Τσίλης, Σύγγας, Πετρίδης, Ευθυμιάδης Τέλης.




15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πήγα στο γήπεδο μετά από αρκετούς μήνες (λόγω απουσίας από την Έδεσσα). Εμφανέστατη η διαφορά από πέρυσι, η ομάδα δείχνει να έχει ταυτότητα στο γήπεδο, αλλά θέλει δουλειά στα τελειώματα...
Κώστας

Ανώνυμος είπε...

,ου αρεσε που η ομαδα ηταν πιο νεανικη απο αλλες φορες!συγχαριτηρια!Γιωργος

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΣ ΓΚΙΝΗΣ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!!
τον γύρισε δεξί μπακ στο 2 ημιχρονο και χάσαμε το κέντρο και μας πήραν παραμάζωμα (σε συνδυασμό και με τον βοτάρη που τον γυρισε σεντερ μπακ)

Ανώνυμος είπε...

η ομάδα καλή στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο χάλια

Ανώνυμος είπε...

πελλαρα !περασε απο την κολαση και δεν καηκα! Πελλα ολε!

Ανώνυμος είπε...

ποια πελλα ρε παλλικαρι τους σαπίσατε στη κλωτσια για να παρετε το χ

Ανώνυμος είπε...

είναι αλήθεια ότι υπήρξε ΘΕΜΑ πριν το ματς της Ναουσας με ποδοσφαιριστή?

μηπως γι αυτο ειμαστε στα χαλια αυτα?

Ανώνυμος είπε...

10:20 ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ? ΕΠΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΔΑΛΟ ΠΩΤΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΩΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΤΙ ΕΙΔΑΝ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2 ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ..........ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ton papadopoulo ton fagane kseri kapios kati ti ginete

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΘΕΣ ΕΛΕΙΠΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ χαρα ειναι οι μικροι του εδεσσαικου.Θα παρουν συμμετοχες σε επομενα παιχνιδια.Οσες ομαδες δεν εχουν μπλογκ να φιαξουν και να γραφουν εκει.Εδω ειναι θεματα εδεσσαικου και οχι του καθε πικραμενου.Ασχοληθειτε με τις ομαδες σας και αφηστε τον εδεσσαικο ησυχο.Και ας παψουμε να ασχολουμαστε με τους διαιτητες και τις ενωσεις.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια απο την Πελλα αντι να γραφετε σε ξενα blog δεν ασχολειστε με την ομαδουλα σας να δειτε τι θα κανετε? στο γηπεδο θα φανει ποιος αξιζει και ποιος δεν αξιζει.Αυτη τη στιγμη χωρις καμια διαθεση να λεω υπερβολες την ομαδα σας δεν με φοβιζει να την κερδισω μεσα στην εδρα σας και με καλο σκορ.Τωρα ας ειμαστε σοβαροι .Ειπαμε εχετε καλη ομαδα αλλα να παταμε στα ποδια μας!!

Ανώνυμος είπε...

Κερδισε αυριο στο Δυτικο και για την Πελλα βλεπουμε φιλε. Και να δεις τι συμπτωση και γω αισθανομαι ακριβως το ιδιο για την ομαδα σας ... δεν με φοβιζει καθολου να παρω και εξι ποντους φετος!

Ανώνυμος είπε...

βρε παληκαρια απο την Πελλα,χωρις παικτες και ομαδα με μπαμ μπουμ στην αμυνα κι εναν ατσαλο μουσατο μπροστα που πας? εγω σου υποσχομε ομως και καλο σκορ φιλε οχι απλα νικη! Μεσα στα διχτυα θα σας βαλουμε !

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε το καλυτερο υλικο και την καλυτερη ομαδα. Ρωτησε την διοικηση σου και τον προπονητη σου ποιους παικτες κι απο που ηθελε να παρει το καλοκαιρι...Το Δυτικο με το χερακι του Μιχαηλιδη το κερδισες(κοκκινη στημενη) και μου λες και για καλο σκορ με την Πελλα; Προσεξε μην παθεις κανεναν διασυρμο φετος που δεν εχεις παθει οσα χρονια παιδευεσαι στα ερασιτεχνικα! Γιατι πολυ πιθανο το βλεπω με την διαφορα που εχουμε φετος!