Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ


Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ
οδός Φιλελλήνων –Δημοτικό στάδιο Έδεσσας
Τ.Κ. 58200 Έδεσσα
Α.Φ.Μ. 090031476 Δ.Ο.Υ. ΕΔΕΣΣΑΣ
Α.Μ. ΕΠΟ 324

















Αγαπητέ μας Συμπατριώτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, έχει την τιμή να σας απευθύνει την παρούσα επιστολή, με την ελπίδα να ενεργοποιήσει τα φίλαθλα και πατριωτικά σας αισθήματα.
Το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης μας ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΜΑΣ, η ομάδα που δόξασε την Έδεσσα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αφού σύρθηκε για μερικά χρόνια σε υποτιμητικά χαμηλές κατηγορίες, με νέα διοίκηση και πολύ ενθουσιασμό, ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια, με στόχο την ανάκτηση της θέσης που πραγματικά του αξίζει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Μακεδονίας.

Η προσπάθεια μας είναι πολύ δύσκολη αν αναλογιστεί κανείς ότι η πόλη μας μαστίζεται από μεγάλο ποσοστό ανεργίας, ότι η αγορά γνωρίζει μεγάλη ύφεση και γενικά ότι η οικονομική συγκυρία είναι πραγματικά δυσμενής, σε βαθμό που περιορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό, τις δυνατότητες οικονομικής στήριξης της ομάδας.

Οι δαπάνες που απαιτούνται για να λειτουργήσει αξιοπρεπώς ο σύλλογος και να διατηρήσει ελπίδες επιτυχίας των στόχων του πρωταθλητισμού, είναι σοβαρές και ξεπερνούν την οποιαδήποτε δυνατότητα συνεισφοράς των μελών του Δ.Σ.

Άλλωστε το δόγμα του συλλόγου μας είναι ότι « Ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ»  και η φιλοσοφία του διοικητικού συμβουλίου είναι ότι για τις δαπάνες λειτουργίας, χρειαζόμαστε «λίγα από πολλούς αφού δεν μπορούμε να έχουμε πολλά από λίγους».

Με αυτό το πνεύμα και την συναίσθηση ότι όλοι έχουμε την υποχρέωση να τιμήσουμε την ιστορία του συλλόγου μας και να στηρίξουμε την προσπάθεια της διοίκησης, ώστε να μπορούμε να είμαστε και πάλι υπερήφανοι για την ομάδα της πόλης μας! Παρακαλούμε θερμά να βοηθήσετε οικονομικά στο μέτρο της δυνατότητας σας, στέλνοντας στον ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ όποιο ποσό μπορείτε:
v     είτε με τραπεζική επιταγή στη διεύθυνση
Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Φιλελλήνων 17
      ΕΔΕΣΣΑ Τ.Κ. 58200
v     είτε με κατάθεση στη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (αρ. λογ. 22-969-315)
v     είτε στην ALPHA BANK (αρ. λογ. 72-002101-049537)
Για οποιοδήποτε ποσό καταθέσετε, θα σας αποσταλεί ισόποση απόδειξη είσπραξης οικονομικής ενίσχυσης.
Κλείνοντας την επιστολή, θέλουμε προκαταβολικά να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την συνδρομή σας στον αγαπημένο μας σύλλογο και στην πόλη μας γενικότερα
                                          ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. του ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. ΒΕΤΤΑΣ                                            ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή η προσπάθεια φέτος και εύχομαι να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:εμεις στη διοικηση με αυτα που βλεπουμε ,ΔΕΝ βαζουμε άλλα λεφτα.Οποτε βοηθηστε τωρα εσεις.
Αραγε ο προεδρος ποσα εβαλε δικα του? ειναι ενα καλο ερωτημα!
Αν ειναι να το κανουμε λεσχη σαν τον Αρη τοτε ας μπει προεδρος ο αρχηγος των φιλαθλων μας.