Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ο κ. Σταυρόπουλος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα


Σε οικογενειακό κλίμα την Παρασκευή το βράδυ στο Δημοτικό κέντρο των Καταρρακτών, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, ο άνθρωπος που το όνομά του έχει συνδεθεί  με την «χρυσή εποχή» του Εδεσσαϊκού, κ. Κώστας Σταυρόπουλος  (Αμερικάνος) παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας.
Συγκεκριμένα, ο ισχυρός παράγοντας της Έδεσσας έκανε το τραπέζι αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής.
Στην συνεστίαση παραβρέθηκε το Δ.Σ. και ο νέος προπονητής Σέρτζιαν Τσολάκοβιτς. Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο πρόεδρος κ Βέττας τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές:«Πιστεύουμε σε σας και τις δυνατότητες σας και γι' αυτό άλλωστε σας επιλέξαμε για να στελεχώσετε την ομάδα, φέτος θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω. Ότι πρόβλημα έχετε θέλουμε να μας το λέτε και μεις θα προσπαθούμε να το λύνουμε. Εκείνο που θέλω εγώ είναι να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε και να δίνετε τα πάντα στο γήπεδο».
Στη συνέχεια η οικογένεια του Εδεσσαϊκού είχε την ευκαιρία να ξεφύγει από τους προπονητικούς ρυθμούς και την πίεση των τελευταίων άσχημων εμφανίσεων, παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία να θυμηθούν όλοι ευχάριστες στιγμές της αγωνιστικής περιόδου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o AMERIKANOS EINAI KONTA STHN OMADA META APO POLLA XRONIA
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να ασχοληθουν παλιοι καλοι παραγοντες με την ομαδα και το ποδοσφαιρο για να ξεφυγει ο τοπος απο τη μιζερια του τοπικου.