Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Παλικαρίσια νίκη! Νίκησε αυτός που το «πίστεψε» πιο πολύ!


ΑΡΗΣ ΠΡ. ΗΛΙΑ – ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 2-3

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, η ομάδα μας πήρε την νίκη με σκορ 2-3.
Ο Εδεσσαϊκός αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ (1-0 και 2-1) και παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 43΄ και σε ένα σημείο όπου βρισκόταν πίσω στο σκορ κατάφερε με πολύ πάθος και θέληση την τελική επικράτηση αφού οι ποδοσφαιριστές, το πίστεψαν, κυνήγησαν το αποτέλεσμα και απέσπασαν μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη, απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο.
Μόλις στο 2΄ο Λαφαζανίδης από πολύ κοντά αστοχεί σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρέτζια.
στο 8΄η σειρά του Προφήτη Ηλία να κάνει ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ ο Δημητριάδης πιάνει την κεφαλιά  που καταλήγει άουτ
στο 11΄ο ΑΡΗΣ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Καλότι μετά από λάθος γύρισμα της μπάλας παίκτη του Εδεσσαικού προς τα πίσω, κέρδισε ο Γιανουσίδης και μετά από απόκρουση του Πασχαλίδη στο σουτ του Αναστασιάδη, ο Καλότι με σουτ κάνει το 1-0.
στο 22΄ο Εδεσσαϊκός ισοφαρίζει μετά από πάσα του Γκίνη, σουτ του Παπαγεωργίου η μπάλα παίρνει ύψος μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα και ο επερχόμενος Λαφαζανίδης με κεφαλιά 1-1
στο 31΄ο Λαφαζανίδης χάνει κλασική ευκαιρία μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα δεν καταφέρνει να σκοράρει
Στο 34΄ ο Λαφαζανίδης περνάει και τον τερματοφύλακα, και πασάρει στον Παπαγεωργίου που πλασάρει, αλλά αποκρούει με υπερπροσπάθεια πάνω στη γραμμή ο Ειρηνάκης.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό 35΄ σε γέμισμα μέσα στην περιοχή μετά από χτύπημα φάουλ ο Πεχλιβάνης παρεμποδίζει τον Ειρηνάκη και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι, το εκτελεί ο Δημητριάδης Μ. και 2-1.
στο 43΄ο διαιτητής με 2 κίτρινη αποβάλει τον Πεχλιβάνη και ο Εδεσσαϊκός μένει με 10 παίκτες.
Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου στο 52΄ευκαιρία του Προφήτη σε λάθος κεφαλιά του Τεκελίδη προς τα πίσω ο επιθετικός του Προφήτη σε κενή εστία αστοχεί
και στο 59΄ η ώρα του Βοτάρη σε μια επέλαση του από δεξιά περνάει 2 αντίπαλους, κάνει υπέροχη προσποίηση στον Ειρηνάκη και βρίσκεται τετ –α-τετ με την εστία  σουτάρει και 2-2!
στο 63΄ ο Λούσης αδυνατεί να σκοράρει μετά από πάσα «πάρε βάλε» του Λαφαζανίδη.
Στο 78΄ανατρέπεται ο Λαφαζανίδης έξω από την περιοχή από τον τερματοφύλακα φάουλ και κίτρινη κάρτα, μόνο, στο τερματοφύλακα.
Και στο 81΄ξανα ο Λαφαζανίδης μέσα στην περιοχή ανατρέπεται και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι εκτελεί ο Ρέτζια και 2-3!!!!!!!!!!

 η σύνθεση του Εδεσσαϊκού
Πασχαλίδης, Ουζούνης, Καπαγιάρογλου, Πεχλιβάνης, Τεκελίδης, Γκίνης, Βοτάρης, Παπαγεωργίου (56΄Λούσης), Ρέτζια (82΄Γεωργίου), Λαφαζανίδης, Ιωσηφίδης Αν. (61΄Τσόπτσης)

η σύνθεση του Αρη Πρ. Ηλία
Καμπαλής, Καπετανάκης, Ειρηνάκης, Δημητριάδης Θ., Λέσι (78’ Φωτιάς), Αποστολούδας, Γιαννουσίδης, Καλότι, Δημητριάδης Μ., Νικολαίδης
(63’ Χαραλαμπίδης), Αναστασιάδης 

Ø      Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του  Σταύρου Σεραφείμ, υιού του αντιπροέδρου του Εδεσσαϊκού.

Ø      Για τον ίδιο λόγο οι ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια

Ø      αξίζουν συγχαρητήρια στους 22 ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν και πάλεψαν για την νίκη, αλλά και στους φιλάθλους των δυο ομάδων για την βοήθεια τους προς την ομάδα τους μέσα σε κόσμια πλαίσια.  

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο μπραβο χιλια μπραβο ήταν πραγματι παληκαρίσια νικη

Ανώνυμος είπε...

epeidh phran to diplo twra palikaria einai...prin 6 meres oi idoi sas tous vrizate...autoi eiste..sugxarithria sta paidia kalh sunexeia!!

Ανώνυμος είπε...

ασε μας ρε αδερφέ και κοιτα την ομαδούλα σου
πονηρε ε πονηρε θα έρθει και η σειρά σου

Ανώνυμος είπε...

xaxxxaxax γατακι μας παρακολουθεις και βάζεις διαβάλματα?
καλα σου ειπε θα ερθει η σειρα σου

Ανώνυμος είπε...

ρεσιταλ έδωσε ο Σέρτζι
ανακάτεψε την τραπουλα 2-3 φορες, αναλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού
μαθήματα κωουτσαρισματος εδωσε μεγάλη η συμβολή του στη νικη

Ανώνυμος είπε...

edessaios eimai zwa!!apla EGW den tous evriza!!

Ανώνυμος είπε...

Απο την αντιδραση και την συμπεριφορά σου και μόνο αντιλαμβανόμαστε αν έβριζες ή όχι

Ανώνυμος είπε...

apo thn apanthsh sou katalavaainw oti mallon eisai ppsuxologos!telos pantwn to 8ema den eimaste emeis alla to oti h omada arxizei kai anevainei...

Ανώνυμος είπε...

το τελειώνουμε εδω!
αλλα να μας αποκαλείς ζώα δεν ειναι και η καλύτερη εκφραση

Ανώνυμος είπε...

nai swsta..ana8ewrw kai zhtw sugnwmh..sunexizoume loipon twra poios erxetai?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΡΘΟΘΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΔΣΣΑΙΚΟ