Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Αναστέλλεται η λειτουργία του blog ……..και βλέπουμε



Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες, τα blog, τα site που μας στήριξαν το διάστημα των 45 ημερών περίπου.  

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί?
είμαστε κοντά σας, πρέπει και επιβάλλεται να συνεχίσετε

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

μη μασάτε από κανένα συνεχίστε ή αν δεν θέλετε ΕΣΕΙΣ δώστε τους κωδικούς σε νέο διαχειριστή η σε κάποια παρέα φιλάθλων που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα οι 12000 αναγνώστες σε 1 μήνα έδειξαν ότι στηρίζουν το blog
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ
KAI MHN ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ

megasalexendros είπε...

Δεν είμαστε σε θέση φυσικά να γνωρίζουμε του λόγους που σας οδήγησαν σ΄ αυτήν την απόφαση. Σε κάθε περίπτωση πάντως ήταν μια φιλότιμη και αξιέπαινη προσπάθεια και πιστεύουμε ότι είχε να προσφέρει πολλά, τόσο στην ποδοσφαιρική Έδεσσα όσο και στο νομό μας.Δεν είναι ποτέ ευχάριστι να σιγεί μια φωνή και μάλιστα στην περίπτωσή σας τόσο κόσμια και ευγενής.
Αν υπάρχει έστω και μια περίπτωση να ανακαλέσετε καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δε γίνονται πουθενά.Δεν πρέπει να υπάρχει έστω και ένας νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει πως η αναστολή λειτουργίας του blog δεν ήταν αποτέλεσμα "παρέμβασης"(μάλλον με τις κλασσικές παπαριές τύπου:να ησυχάσει η ομάδα,να βρούμε το δρόμο μας κτλ. ή ακόμη και με έμμεσες "υποδείξεις"-μην πω κάτι πιο χοντρό).Όσο αφελής και να είσαι δεν μπορείς να πιστέψεις πως αυτό δεν είναι αποτέλεσμα παρέμβασης της διοίκησης.

Φίλε που έγραφες το blog και ενημέρωνες όλους τους φίλους του ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ μην τα παρατάς και μη μασάς από τέτοια.

Η εσωστρέφεια δε θα σώσει την ομάδα,ούτε θα κάνει τους παίκτες και τον προπονητή καλύτερους.

Και κάτι τελευταίο προς αυτόν/αυτούς που είχαν την έμπνευση να σταματήσει το blog:Το να υπάρχει το site (με "κλεμμένα" σήματα και φωτογραφίες από το παλιό επίσημο site του Εδεσσαϊκού) των τραγικών παλαιμάχων της ομάδας δεν σας πείραξε,ε?Προτιμάτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις με τους παλαιμάχους που δεν πατάνε ΠΟΤΕ(ΜΑ ΠΟΤΕ) στο γήπεδο και κάνουν τα πάντα και σκίζονται για να κόψουν βαθμούς από την ομάδα.Αυτούς που έγιναν άνθρωποι από τον Εδεσσαϊκό και τώρα παίζουν με μένος εναντίον του και χαίρονται σε κάθε στραβή.

Διώξτε τους άχρηστους παντογνώστες από τον περίγυρο της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

ειναι ξεκαθαρο οτι καποιοι θιχτηκαν με αυτο το blog.Ο κόσμος της εδεσσας και οχι μονο ειχε τροπο να εκφραστει.
Μπορει στη παρουσα φαση καποια πραγματα να μην λειτουργουν στην ομαδα σωστα,αλλα ειναι προς ωφελεια του Συλλογου το οτι ο κοσμος επικοινωνει,εκφραζεται ,συμμετεχει!
Μεσα απ αυτη την εκφραση γινεται και η επιστροφη του κοσμου.Αυτος πληρωνει διαρκειας και εισιτηριο αρα εχει και δικαιωμα λογου.
Δυστυχως οπως ολοι φανταζομαστε,ευθυνη μαλλον εχει και η ΔΙΟΙΚΗΣΗ που φαινεται οτι δεν εχει μαθει στην κριτική.
Οσο καλοπιστοι και να ειμαστε,στη βαθμολογια δυστυχως ειμαστε 6η και χωρις να έχουμε παραπονα απο τη διαιτησια.Αρα δεν ηταν περιεργο ο κοσμος να εχει παραπονα.Τετοιες επιλογές δημιουργουν μεγαλύτερη ενταση γυρω απο την ομαδα.Περιμενουμε εξελιξεις.

Ανώνυμος είπε...

Δέν ξέρω γιά ποιό λόγο έχει ανασταλεί ή λειτουργία τού blog πάντως έμένα μού στοιχίζει γιατί δέν άκούω τή γνώμη τών φιλάθλων - όποια κι΄άν είναι αύτή - σωστή ή λανθασμένη , άντικειμενική ή ύποκειμενική . Ξέρω όμως ότι ή Διοίκηση τού ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ είχε κάθε λόγο νά δέχεται τίς κρίσεις τών οπαδών μας ( όχι έκείνων τών ξένων πού σκόπιμα διασπείρουν διχόνοια) έτσι ώστε νά πάρει ύπεύθυνες άποφάσεις. Αλλωστε πρέπει νά θυμόμαστε ότι όσα ξέρει ό νοικοκύρης δέν τά ξέρει ό μουσαφίρης. Λυπάμαι γιά τήν διακοπή καί εύχομαι καί έλπίζω σύντομα νά ξαναλειτουργήσει.

Ανώνυμος είπε...

apla gia na paraminei o aslan

Ανώνυμος είπε...

Αμα σπασει το γυαλι αστο να παει.

Ανώνυμος είπε...

ο ασλα και ο τζουρ παρέμειναν η δίοικηση έβγαλε ανακοίνωση και τους στηρίζει.
το πρόβλημα είναι ότι τελικα οι συγκεκριμένοι μας νίκησαν και μας εκλεισαν?
μην τους δώσουμε τέτοια χαρά
γι αυτο συνεχίστε το blog και στο τέλος θα ειμαστε νικητές ΕΜΕΙΣ και βασικά Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

EDESSAIKOS F.C είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Υ.Γ. για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε

Ανώνυμος είπε...

ζηταμε τη συνεχιση του blog για τη δημιουργικη κριτικη της ομαδας και διαγραφη των κακεντρεχων σχολίων.
Οταν ο πολυπειρος κ προεδρος εμπαινε στη διοικηση ηξερα οτι θα υπηρχε και κριτική. Ο προπονητης το ιδιο.Το να ασχολησε με ενα μεγαλο συλλογο δεν ειναι μονο τα θεματα της ομαδας ,αλλα να μπορεσεις να εισαι μαζι με τους φιλαθλους ,που εχουν δει μεγαλεια και δεν πειθοντε ευκολα.

Ανώνυμος είπε...

εχουμε κατι νεωτερο ?

Ανώνυμος είπε...

παιδιά βοηθήστε όλοι να επαναλειτουργήσει το blog και να γίνει και καλύτερο.
Η φωνή μας πρέπει να υπάρχει και η ομάδα έτσι θα πάει καλύτερα.
Η κριτική δεν είναι κακό να γίνεται και ειδικά όταν γίνεται καλοπροαίρετα είναι θετική και από δω πιστεύω καλοπροαίρετα γινόταν εκτός ορισμένων ,ελάχιστων εξαιρέσεων
ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ??????????

Ανώνυμος είπε...

παιδια το ρεπο μας τελειωσε, την κυριακή εχουμε φιλικο με την Νάουσα, και το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη δεν έχει νόημα το κλείσιμο του blog, καντε κάτι, μην κανετε το κεφι κάποιων
συνεχίστε εμεις σας στηρίζουμε

Ανώνυμος είπε...

αυτό που με ενοχλει ειναι οτι δεν ειδα στα σχόλια την αποψη ενος ποδοσφαιριστη ή ενος διοικητικου στέλεχους η προποντή του Εδεσσαικού σχετικά με το κλεισιμο, παρα μόνο την άποψη φιλάθλων και του διαχειριστή του BLOG της Πέλλας (στον οποιο δινω και συγχαρητήρια) μονο αυτοί θέλουν την συνέχεια αυτης της σελίδας τελικα?

Ανώνυμος είπε...

και η Πελλα εχει γκρινιες αλλα δεν εκλεισε το blog της.Εμεις γιατι να το κλεισουμε?Μπορει να λειτυργησει με διαγραφη μηνυματων οπως κανουν στο blog της Πελλας! αν τους διαβασεις θα νομισεις οτι πανε κι αυτοι για πρωταθλημα.Ενω εμεις ειμαστε οι δυνατοι κι αυτοι το φυτωριο για νεους παικτες ,εμεις τους κανουμε τη χαρη να κλεινουμε.Πρεπει να κανουμε νικες δηλαδη για να ξαναανοιξει?

megasalexendros είπε...

Η θέση μας είναι γνωστή σχετικά με τις ελεύθερες φωνές στο διαδύκτιο και δεν θα την επαναλάβω.Παρεμβαίνω προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο αυτής.
Ουδέποτε το blog μας, σ΄ αυτούς τους δύο μήνες της λειτουργείας του,δεν διέγραψε σχόλιο, όσο και πικρόχολο να ήταν.
Καλή επιτυχία στην ομάδας σας.

Εκ των διαχειριστών.

Ανώνυμος είπε...

diagrafete palikaria tis Pellas arketa sxolia otan den sas voleuoyn.

Ανώνυμος είπε...

Απολλωναρα Καλυβιων ρε σεις!!! διπλο στη Πελλα και τριμπαλο το Μανδαλο σε λιγο !!!αντε ντε !

Ανώνυμος είπε...

ο Ασλανιδης απαιτησε το κλεισιμο του μπλογκ.Δεν αντεχει κριτικη και εθεσε θεμα ή το μπλογκ ή εγω !! Οπως το ακουτε !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και το επίσημο blog της ομάδας μας, όχι μόνο είναι κατά της λογοκρισίας αλλά προτρέπει όλο τον φίλαθλο κόσμο να σχολιάζει, να παρατηρεί και να προτείνει, πάντα όμως μέσα σε ευπρεπή και πολιτισμένα πλαίσια.

Ανώνυμος είπε...

8.34 ποιος ασλανιδης απαιτησε το κλεισιμο του μπλογκ φιλε εχεις μεγαλη φαντασια και δεν καταλαβαινης οτι κανειε κακο στον εδεσσαικο ας βγουν οι υπευθυνη του μπλογκ και να καταγγειλουν ποια παρεμβαση εχουν δεχθη για να σταματησουν τα ανευθηνα σχολια επιτελους

EDESSAIKOS F.C είπε...

ΗΡΕΜΗΣΤΕ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG