Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Γλίτωσε τον υποβιβασμό ο Αετός Σκύδρας


Με ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών τιμωρήθηκε τελικά ο Αετός Σκύδρας, καθώς η έφεση του συλλόγου κατά της απόφασης που τον υποβίβαζε στην κατώτερη κατηγορία έγινε δεκτή.

Για ακόμα μία φορά η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ακύρωσε την πρωτόδικη ποινή του αθλητικού δικαστηρίου. Έτσι, ο Αετός Σκύδρας κέρδισε την έφεση που είχε καταθέσει κατά την απόφασης που τον υποβίβαζε για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια και πλέον η τιμωρία του αφορά την ποινή της αφαίρεσης των 6 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε ότι ο Αετός Σκύδρας είχε τιμωρηθεί και με μείον πέντε βαθμούς και για το ματς με τη Δόξα Κρανούλας με αποτέλεσμα στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2 που αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα να ξεκινήσουν συνολικά με -11 βαθμούς!
Παράλληλα και η ποινή του προέδρου του ΤΑΠ, μειώθηκε από ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο σε τριετή απαγόρευση εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετίζεται με το άθλημα.
Αναλυτικά η απόφαση:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 225/9-11-2011 απόφασή της:
Δέχθηκε τυπικά και κατ' ουσία την έφεση του ΤΑΠ Αετός Σκύδρας και του προέδρου αυτού Ιωάννη Ναυρινιάδη κατά της υπ' αριθμόν 318/1-11-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενωσης Β'-Γ' Εθνικής. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση κατά το κεφάλαιο αυτής που αφορά του εκκαλούντες. Διακρατεί και δικάζει, κατά τούτο, κατ' ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι τέλεσαν οι εκκαλούντες την αποδιδόμενη πράξη. Επιβάλλει στο ΤΑΠ Αετός Σκύδρας χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και, κατά πλειοψηφία, ποινή αφαίρεσης έξι (-6) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της περιόδου 2011-2012. Στον πρόεδρο του ΤΑΠ Αετός Σκύδρας Ιωάννη Ναυρινιάδη επιβάλλει χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που αφορά το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) χρόνια».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατηφόρα !!

Ανώνυμος είπε...

δεν πρέπει νομίζω να σχολιάζουμε αρνητικά μια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε γειτονικό σύλλογο.
Ας ευχηθούμε
να βρουν το δρόμο τους όσο ποιο γρήγορα γίνεται, γιατί μόνο με ομάδες σε ανώτερες κατηγορίες υπάρχει πιθανότητα να αξιοποιηθούν κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας