Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

« Νίκη για τον κόσμο και την κορυφή το Σάββατο στη Πέλλα »


Το Σάββατο η ομάδα μας αγωνίζεται στην Πέλλα η οποία είναι 2η στην βαθμολογία  δυο βαθμούς ψηλότερα από εμάς.
Αν χάσουμε σίγουρα θα μεγαλώσει η απόσταση μεταξύ μας, εάν όμως κερδίσουμε θα περάσουμε μπροστά έναν βαθμό.
Δεν σημαίνει όμως σίγουρα κάτι, ακόμη υπάρχει μπροστά μας μακρύς δρόμος στο πρωτάθλημα, βρισκόμαστε ακόμη στον πρώτο γύρο και  πιστεύω πως σε αυτή την φάση το αποτέλεσμα δεν θα καθορίσει τον πρωταθλητή.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ένα είναι σίγουρο, ότι δεν υπάρχει φαβορί και ούτε έχει σημασία ποιος είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία, παρόλο που παίζουμε σε μια  «καυτή» έδρα, που όλοι θυμόμαστε τι συνέβη πέρυσι, είναι θέμα γοήτρου, εκτός του βαθμολογικού, για τον Εδεσσαϊκό που πάει στην Πέλλα με μοναδικό στόχο την νίκη.
Ο Εδεσσαϊκός πηγαίνει καβάλα στο άλογο σε αυτό το ματς.
Σε κάθε περίπτωση ο Εδεσσαϊκός έχει περισσότερα να κερδίσει και λιγότερα να χάσει από τη «μάχη» αυτή.
Το ξέρουν και οι απέναντι αυτό και προσπαθούν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να «τσιτώσουν» τους πράσινους, για να τους κάνουν να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους. (ανακοινώσεις σε blog για διαιτησίες, διαιτητές, σχόλια κατευθυνόμενα στο blog μας κλπ.).
 Άλλος έχει την αγωνία και το… δείχνει.
Όσον αφορά στους φιλάθλους μας δεν έχω να πω πολλά, γιατί και οι ίδιοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η βοήθεια και η υποστήριξή τους το Σάββατο. 
Πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο της Πέλλας και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθειά της, για να αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε οι καλύτεροι και να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς.
Εύχομαι ο κόσμος, οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων, ν' απολαύσουν το παιχνίδι και την επόμενη ημέρα, σαν είδηση να είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι και να μην υπάρχει είδηση για οτιδήποτε άλλο.
Και τέλος, μακάρι να είμαστε εμείς οι νικητές, θα είναι ακόμα καλύτερα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΡΤΣΑ ΕΔΕΣΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Να οργανωθεί λεωφορείο! Αν διαβάζει κάποιος από τη διοίκηση...

Ανώνυμος είπε...

πανω απο 20 εδεσσαιοι δεν θα πανε στην Πελλα!!