Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

την Τετάρτη κύπελλο με Παραλίμνη


Αύριο Τετάρτη η ομάδα του Εδεσσαϊκού θα ταξιδέψει στη Παραλίμνη για το παιχνίδι κυπέλλου.
Το ματς είναι θεωρητικά εύκολο αφού η άλλοτε κραταιά Παραλίμνη που έπαιζε Δ΄εθνική, αγωνίζεται σήμερα σε μικρότερη κατηγορία και συγκεκριμένα στη Α κατηγορία της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και κατέχει την 9η θέση στο σχετικό πίνακα βαθμολογίας με 15 βαθμούς.
Ο κόουτς του Εδεσσαϊκού Τσολάκοβιτς θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών που υπολογίζει για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά δεν είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει έως τώρα.
 Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 2.15 μ.μ. στο γήπεδο των Μαύρων Αετών Παραλίμνης.  

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας παίξουν αύριο και κάποιοι που δεν έχουν παίξει κι ας αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι για ενδεκάδα
καλό θα κάνουν στην ομάδα και μόνο καλό
ελπίζω να τους δώσει την ευκαιρία που περιμένουν ο προπονητής

Ανώνυμος είπε...

gia poious akrivws milame?

Ανώνυμος είπε...

ela nte pious ??afou kapioi pou einai ekso einai poli kaliteri apo autous pou paizoun ,,,,,kseri kati kapios??



----------------------
kai min arxisete me to pes onomata ................

Ανώνυμος είπε...

Προς τους συγγενείς-φίλους-ξαδέρφια κτλ. των παικτών που δεν παίζουν(και προς τους ίδιους) :Η ομάδα ρολάρει καλά και παιρνει τα ματς για πλάκα.Αντί να γκρινιαζετε ολη μερα στο ιντερνετ κοιταξτε λιγο το συμφερον της ομαδας.Το να παιζει ο κολλητος μας ή ο γιος μας δεν είναι πιο σημαντικό από τον ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ.Με τέτοια νοοτροπια δε θα παίξετε μπαλα ούτε στα χωριά σας.Είδαμε και τους "παικταράδες" που έφυγαν επειδή δεν έπαιζαν που παιζουν τωρα.

Ανώνυμος είπε...

9:49 EINAI ΑΙΧΜΗΡΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ. Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 11ΔΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΤΟΜΙΚΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ. ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΚΑΝΟΝΕΣ Α. ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Β. ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ατομική & 0μαδική) ΚΑΙ Γ. ΚΑΛΗ ΖΩΗ.
Α. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ (με σαντουιτς ποδοσφαιρο δεν παιζεται).
Β.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ. (ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕΣ (ΚΥΡΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΡΗ) ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ;) ΚΑΙ
Γ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ (1) ΞΕΝΥΧΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΞΕΝΥΧΤΙ= ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΣ ΠΙΣΩ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ, ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ. ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΗ ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12/2011 ΠΑΜΕ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/12 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

mipos apo autous pou les oti ksenixtane einai basikoi kai sto gipedo perpatane??