Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Γαλατάδες- Εδεσσαϊκός …..χαλαρά 0-3


Ο Εδεσσαϊκός για μια ακόμη αγωνιστική έδειξε την αγωνιστική του ανωτερότητα και παίζοντας απλό ποδόσφαιρο κέρδισε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Παπαγεωργίου, Βοτάρης, και Γκόγκος σκόραραν στο άνετο 0-3 στους Γαλατάδες.
Η εικόνα του αγώνα:

Με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Εδεσσαϊκός, η διάθεση να βγουν μπροστά οι «πράσινοι» και να οδηγήσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού φάνηκε από το 3ο κιόλας λεπτό, όταν ο Καπαγιάρογλου σε επιθετική ατομική προσπάθεια βρήκε χώρο και σούταρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το κέφι βρίσκοντας το οριζόντιο δοκάρι.
στο 4΄ Παπαγεωργίου δίνει τη μπάλα στο Βοτάρη και μέσα από ένα γκρουπ αμυντικών των γηπεδούχων είδε με την άκρη του ματιού του τον Λάφαζανίδη αλλα το πλασέ του τελευταίου δεν βρήκε εστία.
στο 6΄ο Ιωσηφίδης μπαίνει από αριστερά «κόβει» την μπάλα και ο Παπαγεωργίου κάνει με πλασέ το 0-1σαν σε προπόνηση.
στο 27΄ο Λαφαζανίδης πάσα στον Βοτάρη και 0-2.
στο 29΄βολίδα του Τσόρμπα έξω από την μεγάλη περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι.
το 0-3 ο Γκόγκος στο 78΄ με σουτ από πλάγια θέση.

η σύνθεση του Εδεσσαϊκού

Πασχαλίδης, Γκίνης, Καπαγιάρογλου, Τεκελίδης(55΄Γκόγκος), Γεωργίου, Τσάβο (λ.τρ. 28΄Πεχλιβάνης), Τσόρμπας Ε., Βοτάρης, Παπαγεωργίου (73΄Λούσης), Ιωσηφίδης Α., Λαφαζανίδης
στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα

ΚΑΛΗ - ΚΑΛΥΒΙΑ 0-0

ΜΕΛΛΙΣΙ - ΦΙΛΩΤΕΙΑ 5-1

Π. ΗΛΙΑΣ - ΑΨΑΛΟΣ 5-0

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ χαλαρότητα σήμερα
δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε και να πιστέψουμε ότι δεν μπορεί κανείς να μας κερδίσει
και οι άλλοι κερδίζουν και πιστεύουν στις ομάδες τους και ρίχνουν πενταρες
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Έτσι ξεκινήσαμε και με τον Ασλανίδη και λέγαμε ότι αυτή η ομάδα δεν χάνει και προσγειωθήκαμε ανώμαλα

Ανώνυμος είπε...

ο Ρετζαι τραυματιας ή επιλογη προπονητη να μην παιξει ?

Ανώνυμος είπε...

γριπη

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΤΑΛΟ-ΜΑΝΤΑΛΟ
ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ-ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ
ΚΡΕΜΑΣΑΜΕ-ΣΚΑΛΩΣΑΜΕ
ΣΩΒΡΑΚΟ-ΣΩΒΡΑΚΑΚΙ
ΦΑΝΕΛΑ-ΦΑΝΕΛΑΚΙ
ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ
ΤΡΙΑ ΠΟΝΤΑΛΑΚΙΑ
ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ,
ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ!;.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ
ΕΤΣΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ 4
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ
ΤΖΟΥ ΛΙΑ
ΒΑΡΑ ΜΕ
ΚΕΦΤΕ

Ανώνυμος είπε...

αφηστε την γκρινια ρε παιδια. για ποια χαλαροτητα μιλατε. σοβαρα τα παιδιά προσπαθησαν και κερδισαν. αν νομιζετε οτι παιζουν μονοι στο γήπεδο ειστε γελασμένοι. Ολοι οι αντιπαλοι προσπαθησαν για το καλιτερο με πρωτο τον τερματοφυλακα ΜΙΓΓΑ, που προσπαθησε και πετυχε το καλιτερο για το εαυτό του και την ομαδα του. ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. επιασε τα πάντα απο τον λάφα και οχι μονο. 5-6 ηταν τα σουτ του Λαφα σε περιπτωσεις τετ-α-τετ και όλα τα απέκρουσε και εσεις απο την κερκίδα, που δεν εχετε παιξει μπαλα, βγαίνετε και λέτε "χαλαρά και ότι ναναι" . Σε καθε περίπτωση η ομαδα μας ηταν υποδειγματική και στο τέλος παικτες και διοικούντες του ολυμπιακού έλεγαν ότι την αξίζουμε την πρωτιά στην κατηγορία, αφού επι 90΄ ήταν μονόλογος το έργο. Στο φινάλε κύριοι, δεν υπάρχει κανένας λόγος ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ να ξεφτυλίζει τις ομάδες του, με σκορ που θα προσβάλουν τους παικτες τους προπονητές και τους διοικούντες φίλων και αδελφων σωματείων, που στο παρελθον εχουν συντελέσει στο μεγαλείο του ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ. Μας ενδιαφέρουν οι 3 ποντοι και οχι ο ευτελισμός των αντιπάλων. Εκεί που παρέπει τα παιδιά θα δείξουν την αξία τους, μην ανησυχείτε. Το έχουν αποδείξει και πέρυσι και φέτος, με μια εξαίρεση στον περυσινό τελικό, που ο ρομαντζης και ο προποντητης πουλησαν το εδεσσαικο για να βγει ο παοκ. Δυστυχως οι εδεσσαιοι αργα το καταλαβαν. ΡΟΜΑΝΤΖΗΣ-ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ-ΑΛΑΤΖΑΣ-ΑΛΚΗΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

esi eisai mallon pou ka8e paixnidi les panta ta idia ,,alla mallon den pas sto gipedo na dis ta paixnidia gia na dis oti mpala den paizete,, kai h tyxi kapia stigni 8a mas afisi.... kai tote na se do ti 8a exeis na peis

Ανώνυμος είπε...

παιζουμε μπαλαρα και αφήστε τις βλακείες
και μην πιστευετε αυτους που μπαινουν απο αλλες ομαδες και βαζουν διαβάλματα
ας κοιτάαξουν τις ομάδες τους που βασίζονται μόνο στις γιόμες

Ανώνυμος είπε...

mpalara den paizoume alla safws paizoume thn kaluterh mpala apo olous...toulaxiston prospa8oume or8a!oles oi upoloipes omades pane na paiksoun kai sunexeia katalhgoun sthn gioma!