Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Εδεσσαϊκός-Τομίδης 3-1

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν τα πολλά ακατανόητα και εύκολα λάθη του διαιτητή Τομίδη  εις βάρος  του Εδεσσαϊκού, οι «τριαινοφόροι»  κατάφεραν να κερδίσουν τον Απόλλωνα Καλυβίων  με 3-1.                                                                                                                      
 Η νίκη του Εδεσσαϊκού ήταν διπλή καθώς κατάφερε να κερδίσει εκτός από τον αντίπαλο που φάνηκε……  λίγος και τον διατητή που έκανε ότι ήταν δυνατόν για να μη κερδίσει  ο ψυχωμένος και αποφασιστικός  σήμερα Εδεσσαϊκός, έδωσε πέναλτυ  (που μόνο  αυτός είδε ) και απέβαλε τον τερματοφύλακα  Πασχαλίδη σε μια φάση που μάλλον φάουλ στον τερματοφύλακα ήταν, έτσι ισοφάρησε ο Απόλλων , αρνήθηκε όμως να καταλογίσει 2  πέναλτυ που «έβγαζαν μάτια» υπέρ του Εδεσσαϊκού  μετά το 2-1 .
«Εφηύρε» δέκα λεπτα καθυστερήσεων στο τέλος  και ενώ το σκορ ήταν 2-1 , όμως και δω ο λαβωμένος Εδεσσαϊκός που αν και έπαιζε από το μισό του πρώτου ημιχρόνου με 10 παίκτες , δεν του έκανε τη χάρη, στο 99΄ ο Λάφα με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-1! Και αποφάσισε επιτέλους να σφυρίξει τη λήξη στο 102΄ αφου πλέον δεν είχε καμία ελπίδα.                                                                                                   Αυτός ο Εδεσσαϊκός δεν έχει ναφοβηθεί τίποτα, με παίκτες που έτρωγαν κυριολεκτικά σίδερα απέσπασαν δίκαια στο τέλος το παρατεταμένο χειροκρότημα των φιλάθλων του.
 Χειροροτήθηκαν όμως και οι παίκτες των Καλυβίων που έπαιξαν μεσα σε αθλητικά πλαίσια και σίγουρα δεν ευθύνονται για την διατησία του Τομίδη που τα κίνητρά του πρέπει να ψαχτούν αλλού. 
Τα γκολ του αγώνα στο 19΄ο Λαφαζανίδης με κεφαλιά το 1-0 , στο 29΄ 1-1 με πέναλτι ισοφάρισαν τα Καλύβια . στο 47΄ο Βοτάρης το2-1 και στο 99΄ ο Λφαανίδης το 3-1.
Η σύνθεση του Εδεσσαϊκού
 Πασχαλίδης, Γκίνης, Καπαγιάρογλου, Πεχλιβάνης, Γεωργίου, Βοτάρης, Τσόπτσης, Παπαγεωργίου (81΄Λούσης), Τσάτσε (49΄Ιωσηφίδης), Λαφαζανίδης, Γκόγκος (29΄λ. αποβ. Τζήγκας)


17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΟΜΙΔΗ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΕΞΩ ΤΟΜΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

επομενη αγωνιστική με αλμωπό μαλλον δεν θελαν τον πασχαλιδη στο τερμα

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ. ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ΄ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ 14. ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ 11ΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΕΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο Κ. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ. ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΜΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ ΩΣ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ 2 ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

mipos ola auta pou lete einai dikiologies gia to paixnidi me ton almopo ...an kati den paei kala?????

Ανώνυμος είπε...

edessaikos-almwpos 4-0...2 lafa 2 gkogkos kai ante geia!!!!

Ανώνυμος είπε...

ξεχασται τα καλυβια τωρα σειρα εχει ο αλμωπος την κυριακη θελουμε νικη για να περασουμε τον αντιπαλο ενα βαθμο

Ανώνυμος είπε...

edessaikara

Ανώνυμος είπε...

kaimene almopako ti se perimenei thn kyriaki. h omadara mas tha se dialysei

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ο πασχαλίδης είναι μεγάλη απουσία...

Ανώνυμος είπε...

με το Τσόρμπα αληθεύει ότι έφυγε ?

Ανώνυμος είπε...

ο ευθυμης ειναι περιουσιακό στοιχείο του Εδεσσαικού
εδω ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και ειναι απαραίτητος στην ομάδα
Ας βάλει λιγο νερό στο κρασί του.
αυτοί που σήμερα τον παρακαλάνε και τον ξεσηκώνουν να φύγει ειναι οι ιδιοι που κάποια χρόνια πριν το έδιωξαν από την ομάδα τους.
εμεις ευθύμη σε θέλουμε και να μείνεις εδω εζησες ομορφες στιγμές
και απο ότι ειδα εχεις παιξει ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ...τόσα λεπτα, ε ρε φίλε πολλοι ειναι αυτοί που εχουν παιξει και λιγότερο Ε ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΌΛΟΙ
ΥΠΟΜΟΝΗ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΣΟΡΜΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΕΥΘΥΜΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ.