Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Σάββατο 31-12-2011 Εδεσσαϊκός -Καλύβια


Στο δημοτικό στάδιο Έδεσσας ο γηπεδούχος Εδεσσαϊκός, φιλοξενεί αύριο  Σάββατο 31-12-2011 στις 3μ.μ  την  ομάδα του Απόλλωνα Καλυβίων.
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα μας πλην του νικηφόρου.
Το δίδυμο Τσολάκοβιτς – Τζούρτζου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης, αφού ο Λαφαζανίδης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και ο Ρέτζια επανέρχεται μετά από αρκετό διάστημα.
Η ομάδα μας είναι αναμφισβήτητα πιο ισορροπημένη, ξέρει τι ζητάει κι έχει έμπειρους παίκτες, πρέπει όμως να παίξει συγκεντρωμένα και τα ενενήντα λεπτά, για να πάρουμε τη νίκη.
Το ματς χρειάζεται διπλή προσοχή και από τους προπονητές και από τους ποδοσφαιριστές, διότι είναι ο πρώτος αγώνας μετά τις γιορτές των  Χριστουγέννων που μεσολάβησαν και ίσως κάποιοι  παίκτες είναι επηρεασμένοι.
Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μέσα στα Καλύβια οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα Καλύβια είναι μια πολύ καλή ομάδα,  πήρε διπλό μέσα στη Πέλλα, έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος  και πρέπει να δούμε το παιχνίδι με την ανάλογη σοβαρότητα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο τέλος και να πανηγυρίσουμε τους 3 βαθμούς της νίκης 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οχι μονο στη πελλα
εκοψε βαθμους στον Αλμωπο και σε μας