Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ "ΤΡΙΤΟ" ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ




ΡΕΠΟΡΤΑΖ :
ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: 
ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

«Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος» Με αυτό το δόγμα, αντιμετωπίζουν στο στρατόπεδο του Εδεσσαϊκού, την ήττα που γνώρισε η ομάδα στο ντέρμπυ του Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ με 2-1.
 Οι «Τριαινοφόροι» πλέον έχουν γυρίσει σελίδα, και προετοιμάζονται με μεγαλύτερη προσήλωση για την επόμενη μέρα, και την δύσκολη συνέχεια.
Ο κόουτς της ομάδας των καταρρακτών παρά το άτυχο αποτέλεσμα, και την ήττα, εξέφρασε την ικανοποίηση του από την προσπάθεια  των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος του αγώνα.

ΣΕΡΤΖΙΟ ΤΣΟΛΑΚΟΒΙΤΣ: 
«Κατά αρχήν συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την νίκη, πιστεύω ότι ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, ακριβώς ντέρμπυ όπως το περιμέναμε, που δεν είχε αμφισβητούμενες φάσεις, και απλά ήταν ένα ωραίος αγώνας.
Πιστεύω ότι αξίζαμε το λιγότερο τον βαθμό της ισοπαλίας βάσει της αγωνιστικής εικόνας του Α’ημιχρόνου, αλλά εντάξει κάποιες φορές παίρνεις παιχνίδια, αλλά κάποιες φορές χάνεις παιγνίδια σε λεπτομέρειες.»
Ερωτηθείς για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την υπόθεση τίτλος ο κόουτς της ομάδας των καταρρακτών επεσήμανε:
« Έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, τώρα μόλις έχει ξεκινήσει ο Β’ γύρος, έχει μπαράζ, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Η ομάδα μας αν συνεχίσει να παίζει έτσι θα είναι σίγουρα στον τελικό του μπαράζ για να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο, και πιστεύω ακράδαντα ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.»


Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ:
ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

Δεν έκρυψε την χαρά και την ικανοποίηση του για την νίκη στο ντέρμπυ επί του Εδεσσαϊκού, ο τεχνικός των νικητών Ανέστης Μακρίδης, θεωρώντας πανάξια και δίκαια την νίκη της ομάδας του, και ότι επετεύχθη επί ενός αντιπάλου με μεγάλη ιστορία και δυναμική, όπως είναι ο Εδεσσαϊκός, αναγνωρίζοντας ως σημαντική την επικράτηση του Μ.Αλεξάνδρου.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ:
«Ήταν καταβεβλημένη η ομάδα μου μετά από τα συνεχή παιγνίδια όπως και η ομάδα του Εδεσσαϊκού, θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο παιχνίδι και καλύτερη ποιότητα σε αυτό το ντέρμπυ, που κρίθηκε κυρίως στις ατομικές μονομαχίες, νομίζω ότι το θέλαμε περισσότερο εμείς, για να έρθει η ομάδα πάλι ψηλά στον στόχο της, που είναι η τριάδα, και η κορυφή.
Νομίζω ότι την αξίζαμε την νίκη, ήταν δίκαια η επικράτηση μας, ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όπως το περιμέναμε.
Ο Εδεσσαϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού και πιστεύω ότι για να κερδίσεις μια τέτοια ομάδα ακόμη και όταν δεν είναι στα καλά της, χρειάζεται να υπερβάλεις εαυτόν.
Νομίζω ότι ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μου, θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου, το παιχνίδι κρίθηκε μέσα στο γήπεδο, με μεγάλη αγωνία στο τέλος, γιατί το σκορ  ήταν ρευστό στο 2-1, και νομίζω χωρίς να υπάρχουν πάρα πολλές φάσεις, αξιοποιήσαμε εμείς από τις τρείς ευκαιρίες τις δύο που μας δόθηκαν, όπως και ο Εδεσσαϊκός από τις δύο αξιοποίησε την μία και είχαμε το τελικό σκορ 2-1.»

 ΕΡΩΤΗΣΗ: Την υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου πως την βλέπετε, όπως και τον Εδεσσαϊκό, είναι ακόμη νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα γενικότερα για όλες τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, καθώς το πρωτάθλημα έχει δρόμο ως την εκπνοή του;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Τώρα πλέον δεν είναι νωρίς, τώρα πλέον έχουν ξεχωρίσει τα πράγματα, ξέρουμε ότι έχουμε να κοντράρουμε ομάδες όπως είναι πρώτα ο Εδεσσαϊκός, μετά ο Αλμωπός καθώς πίσω έρχονται και ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, και ο Προφήτης, είναι μια πεντάδα -εξάδα ομάδων, που κανείς δεν μπορεί να τους περάσει στο ντούκου.
Πρέπει να είμαστε  σε εγρήγορση, την επόμενη αγωνιστική παίζουμε στην Πέλλα, και αν θέλουμε να λέμε ότι πάμε για ψηλά, θα πρέπει αυτά τα παιγνίδια να τα κερδίζουμε, αλλιώς δεν νομίζω ότι έχουμε την τύχη, ούτε η Έδεσσα, ούτε εμείς ούτε η Αριδαία, ούτε και η Πέλλα.
Μπορεί να υπάρχει ακόμη δρόμος ως την λήξη, τώρα φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει οι ομάδες, θα κονταροχτυπηθούν οι 3 ομάδες του Νομού, αρχής γενομένης από την μεγάλη ιστορία του Νομού τον Εδεσσαϊκό, μετά του Αλμωπού, και η 3η είναι ο Μ.Αλέξανδρος Ν.Μυλοτόπου, που προσπαθεί τώρα να χτίσει ένα προφίλ, και μια ιστορία, γιατί μέχρι τώρα ήμασταν απλά στην Α1.»
κατέληξε ο έμπειρος κόουτς του Ν.Μυλοτόπου.

                                   ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: