Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Επανήλθαν τα χαμόγελα για τους Τριαινοφόρους»


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 6-0
γράφει
 ο αθλητικογράφος  
Νίκος Φίστας






Ανασύροντας από την φαρέτρα του το εξάσφαιρο πολυβόλο ο Εδεσσαϊκός, στο πλαίσιο της 20ης  αγωνιστικής της Α1, συνέτριψε την ουραγό Νίκη Αξού με 6-0, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από την ήττα στο ντέρμπυ του Ν.Μυλοτόπου. 
Παράλληλα με το τρίποντο, τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας του Σέρτζιο Τσολάκοβιτς επανήλθαν, σε συνδυασμό με την μείωση της διαφοράς από την κορυφή ξανά στους 2 βαθμούς, μετά την εντός έδρας ήττα, που γνώρισε ο Αλμωπός από τον Εξαπλάτανο.
 Οι «Τριαινοφόροι» καλούνται τώρα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για τα επόμενα δύσκολα και κρίσιμα παιγνίδια, δεν συγχωρούνται άλλες βαθμολογικές απώλειες και στραβοπατήματα. Πρέπει να αξιοποιήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και δυνατότητες που διαθέτουν, και να αποδείξουν στην πράξη, ότι στην κούρσα διεκδίκησης του τίτλου, ο στόχος  είναι εφικτός και υλοποιήσιμος. 
Αναφορικά για τον αγώνα του Δημοτικού σταδίου Έδεσσας «ΦΟΡΗΣ ΓΕΝΤΖΗΣ», το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν πασιφανής, στοιχείο που μετέτρεψε την συνάντηση για τους γηπεδούχους σε υγιεινό περίπατο και σε παράσταση για ένα ρόλο. 
Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην έκταση του σκορ, το οποίο θα μπορούσε να πάρει ακόμη πιο μεγάλη έκταση στο τελικό σκορ, σύμφωνα με την πληθώρα των ευκαιριών που δημιούργησαν οι νικητές. 
Η τελική έκβαση του αγώνα για την ομάδα των καταρρακτών, διανθίστηκε από το νέο χατ-τρικ που σημείωσε ο Δημήτρης Λαφαζανίδης, από την ελπιδοφόρα και θετική παρουσία του νεαρού και εξελίξιμου Εδεσσαίου επιθετικού Δημήτρη Γκόγκου, που σημείωσε 2 γκολ, και τέλος από το γκολ του έμπειρου Άγγελου Βοτάρη.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4’ O νεαρός Δημήτρης Γκόγκος με ψύχραιμο κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ 1-0.
25’ Ο Λαφαζανίδης μετά από ατομική προσπάθεια και υποδειγματική πάσα, έδωσε την ευκαιρία στον Γκόγκο να χρισθεί για δεύτερη φορά σκόρερ σημειώνοντας το 2-0.
30’ Ο Λαφαζανίδης με ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο σουτ βολέ από κοντά αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
31’ Από εκτέλεση φάουλ του Τσάτσε, ο Βοτάρης με κεφαλιά έγραψε το 4-0.
79’ Άψογη συνεργασία του Γκόγκου με τον Λαφαζανίδη έφερε τον δεύτερο σε πλεονεκτική θέση και εύκολα με πλασέ σημείωσε το 5-0.
87’ Ο Λαφαζανίδης κάνει χατ-τρικ, και με υποδειγματικό σουτ βολέ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.
Πόλη καλή η διαιτησία του κ.Γεωργίου με βοηθούς τους (Κόγιο-Σινάπη).
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ:
Πασχαλίδης,Γκίνης,Ιωσηφίδης,Γεωργίου,Πεχλιβάνης,
Τσόπτσης(52’Καπαγιάρογλου),Βοτάρης,
Παπαγεωργίου(70’Μουζάκης),Γκόγκος,Λαφαζανίδης,
Τσάτσε(80’Τσόρμπας Β).
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ:Ζαχαριάδης,Ουρούτσι,Μιχαήλοβ(65’Σάρρα),Ρήγας,
Σταυρίδης,Χατζηανεστίδης,Αβτζόγλου,Καρράς,Τοπαλίδης,
Χατζηστεφάνου,Κοροσιάδης.
                         
        ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κερδισαμε ενα παικτη παλι το Γκογκο.

Ανώνυμος είπε...

ο γκογκος εχει αποδειξει επανειλημενα οτι πρεπει να παιζει

Ανώνυμος είπε...

exeis dikio.prepei na paizei autos kai o lafas na minei ligo pago den paei kala.kalutera na paiksei autos pou einai kai mikros kai ekseliksimos.eksalou egw akousa oti o lafa paei sta giannitsa ianouario.opote kala tha einai na sunithizei o mikros tin thesi.

Ανώνυμος είπε...

προεδρε βγαλε το χρημα και καθαρισε το πρωταθλημα!