Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ο Εδεσσαϊκός έκανε το ....μπαμ αποκτώντας τον τερματοφύλακα του Αετού Σκύδρας Σεϊτανίδη!


Πήρε τερματοφύλακα…Και τον ρίχνει στα βαθιά!!!


Στην απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Στάθη Σεϊτανίδη προχώρησε η Διοίκηση του  Εδεσσαϊκού, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε λόγω της άδικης αποβολής του Πασχαλίδη στον αγώνα με τα Καλύβια, κινήθηκε άμεσα, και πήρε ότι καλύτερο υπήρχε αυτή τη στιγμή στην ποδοσφαιρική αγορά, συμφώνησε με τον τερματοφύλακα του Αετού Σκύδρας αποκτώντας σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.
Μάλιστα η απουσία του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας Πασχαλίδη, λόγω αποβολής αλλά και του έτερου γκολκήπερ Τζήγκα (εργάζεται στο χιονοδρομικό) αναγκάζει τον τεχνικό της ομάδας να ρίξει από νωρίς στα βαθιά το νεοαποκτηθέντα, που αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ την Κυριακή εναντίον του Αλμωπού.
Ο 26άχρονος Σεϊτανίδης  έχει πλούσια εμπειρία από το πρωτάθλημα τόσο της Δ’ Εθνικής όσο και της Γ’ Εθνικής καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες με μεγάλη ιστορία.
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Βέττα και στην διοίκηση που κινήθηκε άμεσα, δεν «ψώνισε από καλάθι» αλλά τα «έδωσε όλα» και πήρε τον καλύτερο για την συγκεκριμένη θέση, παρά τις οικονομικές αντιξοότητες και τα λιγοστά έσοδα που έχει η ομάδα, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά την «υπόθεση Εδεσσαϊκός». 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια και χιλια μπράβο στην διοίκηση του Βέττα
Πολλά χρόνια είχαμε να δουμε αποφασιστική διοίκηση που να μην καταλαβαινει τιποτα .
αυτό που μένει όμως ειναι ο κοσμος να εκτιμησει την προσπάθεια και να σταθει διπλα στην ομάδα να πάει γηπεδο διοτι αν απογοητευθεί και αυτη η διοίκηση τοτε κλαφτα χαραλαμπε.
Ξανα στη μιζέρια

Ανώνυμος είπε...

παει ο Πασχαλιδης.Ουσιαστικα τον τελειωσανε.Δεν προκειτε να ξαναπαιξει πλεον.

Ανώνυμος είπε...

11.26 εαν εισαι εδεσσαικος επρεπε να δοσης συγχαρητηρια στην διοικηση για την αποκτηση δευτερου εμπιρου τερματοφυλακα.ο δρομος ειναι μακρυς και η ομαδα χρειαζετε ισαξιους αντικαταστατες για καθε θεση.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΙΣ 11:26 ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ, ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΥΜΠΟ ΝΤΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΥΣΕ ΝΩΡΙΣ-ΝΩΡΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο Σειτανίδης ήταν βασικός στη Σκύδρα ?

Ανώνυμος είπε...

αυτος που έκανε κάτι εξόδους του Μεσολογγίου κι έφτασε μέχρι τους καταράκτες ο Σσειτανίδης ήταν? κρίμα.Προτιμω΄Πασχαλιδη