Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

απαράδεκτα τα σχόλια στη σελίδα του Δυτικού για τον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό

Δυστυχώς με βαριά καρδιά για πρώτη φορά , και ελπίζω και τελευταία αναγκαζόμαστε να δημοσιεύσουμε σχόλια από blog αντίπαλης ομάδας. 
Αλλά το κάνουμε για να προλάβουμε οποιοδήποτε δυσάρεστο γεγονός στο μεταξύ μας παιχνίδι. 
Στη σελίδα του Δυτικού, της ομάδας του χωριού με την πολύ μεγάλη αθλητική ιστορία δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα υπάρχει δημοσίευμα ή για να ακριβολογούμε σχόλια που θα μιλάνε για σπασμένα πόδια αντιπάλων κλπ..
Αυτά δεν αρμόζουν σε αθλητές, καταλαβαίνουμε το πάθος για τη νίκη αλλά πρέπει να επιτευχθεί μέσα σε αθλητικά πλαίσια και αν τα καταφέρουν και μεις θα τους χειροκροτήσουμε.
Το δημοσίευμα έχει αναρτηθεί την Κυριακή 15 -1-2012, και ενώ περιμέναμε όλες αυτές τις ημέρες να σβηστούν κάποια σχόλια, δεν έγινε τίποτα και έως σήμερα υπάρχει η ανάρτηση.
Λυπούμαστε πολύ διότι και η φιλοξενία των διοικούντων αλλά και των φιλάθλων της ομάδας όταν αγωνιστήκαμε στο Δυτικό ήταν άψογη από μεριάς Δυτικού και η διάθεση μας να ανταποδώσουμε είναι πολλαπλάσια.
                 
             το δημοσίευμα αυτούσιο δημοσιεύουμε παρακάτω:


http://paok-dytikou.blogspot.com/2012/01/blog-post_3481.html#comment-form

γράφουν λοιπόν στη σελίδα που σημειωτέον δεν είναι επίσημη του συλλόγου αλλά δεν υπάρχει και άλλη που να εκπροσωπεί την ομάδα


Δίψα για Εδεσσαϊκό..
Σύμφωνα με ανάρτηση παίκτη του ΠΑΟΚ Δυτικού καταλαβαίνουμε την ανυπομονησία των παικτών να αντιμετωπίσουν έναν ιστορικό σύλλογο, ειδικά όταν ο αγώνας είναι μέσα στην έδρα του. Ο συγκεκριμένος παίκτης, Χωραφάς Γιάννης, είναι από τους παίκτες που βρίσκονται τα περισσότερα χρόνια στην ομάδα, παιδί του Δυτικού, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δείχνει και αυτός την αγάπη του στην ομάδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμά του στο facebook (βλέπε φωτογραφία) φαίνεται ιδιαίτερα διψασμένος και έτοιμος για το παιχνίδι. Μπορούμε να αναφέρουμε πως η ομάδα μας παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στις μεγάλες ομάδες και γιατί όχι να μην κλέψει αποτέλεσμα μέσα στον Εδεσσαϊκό. Ο Χωραφάς φέτος έχει πετύχει 2 τέρματα.
Αναρτήθηκε από Βασίλης Σιδηρόπουλος
12 σχόλια:

ΑνώνυμοςJan 15, 2012 12:53 PM
bale 2-3 golakia re fist
ΑνώνυμοςJan 15, 2012 02:19 PM
malaka....zo gia auth tin stigmh.,.....dipsa den les tipota....!!!thelo na tous skiso re mal..a!!!tha tous katapio...!!opoios den exei tetoia psixologia den prepei na erthei ekeinh tin mera ston agona...!!!pame re geraaaaaaaaaaaaaa

fust...!
ΑνώνυμοςJan 15, 2012 03:10 PM
forza fistalara
ΑνώνυμοςJan 15, 2012 11:22 PM
vamos re dutikara.....
ΑνώνυμοςJan 16, 2012 12:30 PM
xaxxaxa plaka exete
ΑνώνυμοςJan 16, 2012 12:58 PM
Plaka tha xei o fistalis na meinei pagko. Xaxaxaxaxa. Pame re dytikara
ΑνώνυμοςJan 16, 2012 01:07 PM
re kai pagko na mai tha tous fao apo ekei ore.....12:30???gela.!vlakentie.!
fust
ΑνώνυμοςJan 16, 2012 01:35 PM
Χαχαχα μπορει ν ναι δικος μας ρε φυστ. Χαλαρωσε. Ριξε γκολακια το σκ! Τριτζος
ΑνώνυμοςJan 16, 2012 02:14 PM
fist min anisixis an den eisai esy tha eimai ego kai tha spasoun polla podia.anthimos
ΑνώνυμοςJan 16, 2012 11:31 PM
trintzo den eipa tipota re...apla ton eipa ligo vlakentio.!den eipa tipota.!ton parotrino na gelaei to paidi.!!anthime,esu tha spas kai ego tha vazoooo...! :-P fonikos sindiasmos.!spase anthime spase.!
ΑνώνυμοςJan 16, 2012 11:32 PM
oso spas ego tha vazo na ksereis.!
fust
ΑνώνυμοςJan 17, 2012 12:24 AM
Pame dytikara mou!! ena einai sigouro! TOU XRONOU TO DYTIKO STIN A THA GAMAEI!!! THA PARAMILANE KAI THA TO VOULONOUN TA GATAKIA!!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

elate na mas ta kanete aera

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Elate me ton opisthen,eidika autos o xorafas.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΤΕΡΟΣ,

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ. ΤΟ ΚΟΝΙΚΟΒΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ. 6 ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΟ ΡΙΖΑΡΙ. ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ ΣΚΟΡ. ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 9 ΓΚΟΛ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΛΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ 12-0 ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΣΚΟΡ.

Ανώνυμος είπε...

όλοι θέλουμε να κερδίζουμε και φανατίζουμε την ομάδα για να πάρουμε το 100% από τους παίκτες .
Αλλά κανένας μα κανένας έως τώρα δεν προέτρεψε να σπάσουν πόδια αντιπάλων ,για όνομα του θεού που ζούμε
ντροπή τους και τον χωραφά και τον ανθιμο που έγραψαν τα σχόλια, αλλά και τον διαχειριστή του ιστολογίου που αφήνει τα σχόλια τόσες ημέρες

Ανώνυμος είπε...

otan leme tha spasoume podia fysika kai den to ennooume kyriolektika file 10:18.pote den paizoun antiathlitika oi paiktes tou paok dytikou kai oute prokitai.ta sxolia itan perisotero asteismoi metaksy paiktwn kai eseis edo to kanate thema xoris logo.o edessaikos einai mia istoriki omada kai tha prospathisoume gia to kalytero apotelesma.kai 10 gol na fame tha sas dosoume to xeri kai tha sas sygxaroume.PAOK DYTIKOU

Ανώνυμος είπε...

Εχετε απόλυτο δίκιο να νιώθετε θιγμένοι και ενοχλημένοι απο την παραπάνω ανάρτηση!Απο εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να διευκρινήσω οτι πρόκειται για δύο νεαρά πολύ καλά παιδια που μιλάν δημόσια (εδώ είναι το λάθος τους) στην δική τους "αργκό"!Δεν υπάρχει περίπτωση να εννοούν αυτά που γράφουν αφού ακόμα και στην έδρα μας θεωρούμαστε απο τα πιο φιλήσυχα χωριά!Δε θα ερχόμασταν ποτέ μέσα στην Έδεσσα για να χτυπήσουμε!Αντίθετα θα έρθουμε για την χαρά αλλα και (για εμάς) την ιστορία της ομάδος σας!Είναι κρίμα λοιπόν να παρερμηνευτούν (δικαιολογιμένα όμως) κάποια σχόλια παικτών που δεν έχουν σχέση με την πραγματηκότητα και να μας στερήσουν την χαρά του ποδοσφαίρου!Ο λόγος της παρέμβασής μου είναι καθαρά για να προλάβω το κακό.Συγχαρητήρια για την σελίδα σας και ο καλύτερος να κερδίσει!
Παυλίδης Θ. αρχηγός ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον αρχηγο του παοκ δυτικου εβαλε τα πραγματα στην θεση του,ο καλλιτερος να κερδισει,

Ανώνυμος είπε...

den perimena pote oti mia kathara kai mono asteieuomeni kai xavaletzidiki frasi pou ekana (lanthasmena) dimosia me ena kollito mou filo kai simpaikth mou stin omada tha apotelouse to enausma gia ena thema arnitikon sxoliaismon apo paiktes kai filathlous antipalis omadas.!to sigouro einai pos pote den ennoousame kai den thelame na parermineutoune ta logia pou eipame kai to mono vevaio einai pos pote den tha vlaptame ena antipalo mas.!den to kaname pote kai den prokeitai.!an enoxlise pollous auto pou eipame ,kai ego kai o filos mou anthimos metaksu mas, itan kathara apo parerminia ton oson eipame.kata tin gnomi mou apla o arthrografos ithele na dhmiourghsei thema kai entasi.
filikous xairetismous....
giannis "fust" chorafas.!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ...ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΟΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ...ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ!!! ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ...ΠΑΙΞΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΤΕ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ...ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ.!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΤΛ....ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ...ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ..."ΑΣΤΕΙΑ ΣΑΣ"!!!

Ανώνυμος είπε...

ηρεμήστε παιδιά ολα ειναι οκ
γράψανε στο μεταξύ τους μαλακιούλες.

ε τώρα τι να κάνουμε έφηβοι είναι μην δίνουμε συνέχεια αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις.
και στο κάτω κάτω το Δυτικό είναι ένα χωριό με πολύ μεγάλη ιστορία στον αθλητισμό και πάντα διακρίνονταν οι αθλητές για το ήθος τους,
Ας τους αντιμετωπίσουμε σωστά
όταν παίξαμε στο 1 γύρο και κερδίσαμε στο χωριό, δεν είχαμε και κανένα πρόβλημα με κανένα .
δεν θα δημιουργήσουμε εμείς θέμα που σκοπός μας είναι να έχουμε φιλικές σχέσεις με όλα τα σωματεία αναιξερέτως
οκ?
καλο παιχνίδι λοιπον

Ανώνυμος είπε...

Para poli sostos o parapano filos! terma ta opoiadipote sxolia gia auto to thema! To paixnidi einai se keseliksi auti ti stigmi! as ginei ena oraio paixnidi! kali sinexeia kai stis dio omades!
filathlos PAOK Dytikou

Ανώνυμος είπε...

το Δυτικό κάνει τα ιδια σε κάθε παιχνίδι.Κάποιος του είπε τι παλη τι ποδόσφαιρο είναι ίδιο πραγμα.
Καποιος απο τη Διοίκηση τους πρεπει να αποβάλλει κάποιους παλιαστές.Αν δεν γίνει κάτι απο τους ίδιους θα έρχοντε απο όλο τον κόσμο για να δούν τη μοναδική ομάδα παλαιστών ποδοσφαιριστων σε ένα πακέτο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε δεν έχεις δίκιο για τους παλαιστές!Ναι,έχει τεράστια ιστορία το χωριο στην παλη,απο εκει και πέρα όμως μονο δύο παλαιστες εχει η ομάδα,δύο εκ των αρχηγών,Παυλίδη και Γαβρανίδη που όποιος τους γνωρίζει,έχει να λέει για το ήθος τους!τελείωσε ο αγώνας.Γίνανε μόλις 3 φάουλ συνολικά!Νομίζω οτι όλοι πηραν την απάντησή τους.Πολλα συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

τελος καλο ολα καλα,καλη τυχη στον παοκ δυτικου,απο το πουθενα ορισμενοι ηθελαν να δυλιτηριασουν τις σχεσεις των δυο συλλογων,στον πρωτο αγωνα ο εδεσσαικος ετυχε θερμης υποδοχης.στο σημερινο παιχνιδη οι ποδοσφαιριστες του παοκ αγωνιστηκαν μεσα σε αθλητικα πλαισια απο την αρχη μεχρι το τελος του αγωνα. συγχαρητηρια. φιλαθλος του εδεσσαικου.