Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

"Άνευρος" ο Εδεσσαϊκός ηττήθηκε στην Πέλλα και αποκλείστηκε



Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας τον έλεγχο του κέντρου με καλή κυκλοφορία της μπάλας και μόλις στο 5΄ ο Λαφαζανίδης σε τετ-α-τετ κλώτσησε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί ο Εδεσσαϊκός, έστειλε την μπάλα άουτ.
Στην επόμενη φάση η  Πέλλα ευτύχησε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό, όταν ο Τουλγαρίδης έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και με τη βοήθεια του ανέμου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα νικώντας  τον Πασχαλίδη 1-0.
Ο Εδεσσαϊκός δεν το «έβαλε κάτω», πίεσε έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, νοιώθει αδικημένος στην ανατροπή του Τσόπτση που δεν δόθηκε πέναλτι και το ημίχρονο αφού δεν κατάφερε να ισοφαρίσει  έληξε 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο «βγήκε άλλη ομάδα» στο γήπεδο και όχι αυτή του πρώτου ημιχρόνου, βγήκε μια ομάδα νωθρή, υποτονική, άνευρη και άκεφη που στο κέντρο  δεν έκοβε «ούτε με βαλέ», και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά απέναντι σε μια Πέλλα που έδειξε ότι ήθελε την πρόκριση στο τελικό περισσότερο, επικράτησε «κατά κράτος» στο δεύτερο ημίχρονο και τη πήρε δίκαια σημειώνοντας άλλα 2 τέρματα στο 47΄με κεφαλιά μετά από κόρνερ και στο 57΄.
Μ. Αλέξανδρος Πέλλας (Βοϊτσίδης):
 Καρακούτσης, Καμπούρης, Κορώνας, Τανταλίδης, Τουλγαρίδης, Λαγογένης (71’ Μπουράκης), Σαλίκας, Ηλιγάκης (88’ Μπρατσούδης), Στάγκος, Μυλονόπουλος (82’ Καραμούζας), Κούσας.

Εδεσσαϊκός (Τσολάκοβιτς):
 Πασχαλίδης, Ουζούνης, Γεωργίου, Πεχλιβάνης, Γκίνης, Τσόπτσης, Λούσης (60΄ Γκόγκος), Βοτάρης, Τσότσιος, Λαφαζανίδης (63΄ Παπαδόπουλος), Τσάτσε (52΄ Ρέτζια).




















20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο συνεχίζουμε
αλλά γιατί η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίζει μπάλα?
και με τον Αλμωπό το ίδιο έγινε και στο Μυλότολπο
τι γίνετε στα αποδυτήρια;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

γιατι να γινεται κατι στα αποδυτηρια?

Ανώνυμος είπε...

το ''παράτησε'' η ομάδα το ματς μου φαινεται, αν και μια μεγάλη ομάδα τα χτυπάει και τα παιρνει όλα!

Ανώνυμος είπε...

10.39
γιατί η ομάδα βγαίνει χωρίς καλή ψυχολογία στο β΄ ημίχρονο
εσύ τι εξήγηση δίνεις?
η δεν είναι προπονημένη σωστά και δεν μπορεί να τρέξει ή τα ακούνε στο ημίχρονο χωρίς λόγο και τους ρίχνουν την ψυχολογία ή ξέρω κι εγώ τι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

ο τσολακοβιτς να σταματισει τα ρεπο. γιαυτο οι παικτες δεν εχουν δυναμης . .επακολουθω ειναι να μην εχουν καλη ψυχολογια στο δευτερο ημηχρονο. του εχει ξεφυγει η πειθαρχεια.

Ανώνυμος είπε...

Καλά πιστεύει κανεις ότι ο αγώνας έγινε κανονικά? χαχαχα! Ρε έχουμε πρόεδρο που βλέπει μπροστα! πολύ μποροστα!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΥΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ 0Σ0 ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 81 ΒΑΘΜΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το κύπελλο τελείωσε για μας αλλά πρεπει να κανουμε κα ενα απολογισμό της πορείας του Εδεσσαϊκου μεχρι τωρα
και βασικά απο όταν εφυγε ο Ασλανίδης
καναμε μεταγραφες δυνατες αλλα ένα ματς κρίσιμο δεν μπορεσαμε να παρουμε

οι προπονητές ας τα βαλουν κάτω και να μας πουν αν ειναι ευχαριστημένοι

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο τσολακοβιτς μετα την ηττα απο την πελλα καλο θα ειναι να παραιτηθη.ειναι πολυ λιγος για τον εδεσσαικο.εξ αιτιας του αποχωρισαν ο τσορμπας και κυριακιδης. με λιγα λογια απετυχε και πρεπει να παραιτηθη

Ανώνυμος είπε...

9.59 ο απολογισμος ειναι πρωτος γυρος Ασλανιδης 7 αγωνες 14 βαθμοι δευτερος γυρος Τσολακοβιτς 7 αγωνες 15 βαθμοι με ηττα του Εδεσσαικου με Τσολακοβιτς στην Εδεσσα.

Ανώνυμος είπε...

αυτό που δεν μας είπες είναι ότι ο Ασλανίδης τα 5 από τα 7 παιχνίδια του τα έδωσε εκτός έδρας και μάζεψε 14 βαθμούς
στο δεύτερο γύρο τα 5 παιχνίδια έγιναν μέσα στην Έδεσσα και μόνο 2 εκτός έδρας και ο Τσολάκοβιτς μάζεψε 15 βαθμούς
έχει διαφορά η όχι;

Ανώνυμος είπε...

1.13 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ .ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ 5 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 2 ΕΝΤΟΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΤΣΟΛΑΚΟΒΙΤΣ 5 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 2 ΕΚΤΟΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ 7.32.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΔΙΩΞΑΝΕ Ή ΠΑΡΟΠΛΗΣΑΝΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Δ΄ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Ο ΡΟΜΑΝΤΖΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΛΟΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ηρεμααα
ποιοι εφοροι και πρασινα άλογα , οι αποφάσεις είναι του Δ.Σ.
και ποιός κούκος;
πέρυσι που έπαιζαν απλήρωτοι οι 12 που έμειναν στην ομάδα και οτι κ;ατάφεραν το κατάφεραν μονοι τους ; θα έχετε ξεχάσει οτι ο κούκος τα ειχε παρατήσει πολυ πριν τελειώσει το πρωτάθλημα
ενας Κων/νίδης και προς τιμή του σήκωσε όλο το βάρος της οργάνωσης κλπ και κερνούσε κάνα σάντουιτς τα παιδιά απο την σύνταξη του και μπράβο του

wateros είπε...

ρε άσχετοι μου κάνετε και συγκρίσεις... αν θελετε συγκρίσεις ορίστε: με Ασλανίδη είδαμε μόλις 14 παίκτες, επιθετική δυστοκία και μια ομάδα "δυσκοίλια", ισοπαλιες σε Καλύβια και εντός με Αψαλο, ήττα σε Αλμωπό, ενω με Σέρτζιο έχουν πάρει όλοι σχεδον οι παίκτες ευκαιρίες, η ομάδα παίζει σαφώς πιο "θελκτικό" ποδόσφαιρο (μήπως δεν έπαιξε με τον Αλμωπό; θα αστειεύεστε...) πλην εξαιρέσεων καθαρίζει άνετα τα "μικρά" παιχνίδια και αρνητικά αποτελέσματα μια ισοπαλια με τον Εξαπλάτανο μόλις ανέλαβε την ομάδα και 2 ήττες σε ντέρμπι. Φυσικά και και είναι αρνητικά αυτές οι ήττες, αλλά άλλο αυτό κι άλλο να λέμε δεν έχει διαφορά με τον Ασλανίδη, χαλαρώστε λίγο...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΤΟΣ. Ο ΤΣΟΛΑΚΟΒΙΤΣ ΧΑΝΕΙ ΤΡΙΑ ΝΤΕΡΜΠΗ ΚΑΘΩΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΠΡΩΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ 90.53;

wateros είπε...

Φίλε 11:38 δεν συμφωνώ με τις απόψεις σου, έχω αντίθετη γνώμη. Πιστεύω πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, βέβαια δεν θεωρώ ότι θα είναι εύκολο να εξασφαλίσουμε την άνοδο, αλλά από όσα έχω δει σαφώς και είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας

Ανώνυμος είπε...

σήμερα στην Καλή γίναμε ρόμπες.Ανεξήγητα ήμασταν χλωμοί και με πολλους πεσμένους σε αποδοση.Ισως το χειρότερο παιχνίδι μας.