Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Σπουδαίο εκτός έδρας "τρίποντο" για τον Εδεσσαϊκό στον Εξαπλάτανο 0-1


 Ο Εδεσσαϊκός κατέκτησε τη νίκη πανάξια στην δύσκολη έδρα του Εξαπλάτανου (0-1), με τον Άγγελο Βοτάρη να αναδεικνύεται χρυσός σκόρερ, βγάζοντας επιτυχημένα την υποχρέωση απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να φιγουράρει στην μέση της βαθμολογίας, όμως αποτελεί παραδοσιακά σκληρό καρύδι στην έδρα της για κάθε αντίπαλο και σε συνάρτηση με την ισοπαλία Ν. Μυλοτόπου – Αλμωπού βλέπει πλέον και πρώτη θέση.
Το ματς ξεκίνησε με τον Εδεσσαϊκό να φαίνεται αποφασισμένος να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, είχε την κατοχή της μπάλας όμως  χωρίς ουσία και όσο περνούσε η ώρα το άγχος ίσως αλλά ίσως και οι χθεσινοβραδινές εκδηλώσεις του καρναβαλιού στην Έδεσσα, έκαναν όλο και ποιο βαριά τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας.
Έτσι και έληξε το πρώτο ημίχρονο με κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Αντώνη Σαπουντζή παρουσιάστηκαν αφυπνισμένοι, πίεσαν από τα πρώτα λεπτά και έκλεισαν τον αντίπαλο στα καρέ του, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ.
Οι ευκαιρίες έγιναν αλλά γκολ δεν έμπαινε, όμως το… ρόδι έσπασε στο 74ο λεπτό, όταν ο Τσάτσε σε εκτέλεση φάουλ πάσαρε στον Τσιότσιο που μπήκε από δεξιά, σέντραρε και ο επερχόμενος Βοτάρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1!
Από κει και ύστερα ο Εδεσσαϊκός κράτησε με ευκολία το υπέρ του 0-1, μέχρι το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή.



ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ (Δεμίρης):
 Ξυλουργίδης,Τσουλφαιϊδης Κ., Spaho,, Γιαννούλτσης,Σασαρίδης Γιόντης (Μάτζιος),  Ουζούνης, Μανελίδης,Καραμαριάς  ,Βασιλόπουλος (Παρτσανάκης), Λεμονάκης, (Μανογλής)

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σαπουντζής):
Σειτανίδης, Γκίνης, Καπαγιάρογλου, Ουζούνης, Γεωργίου, Βοτάρης, Τσόπτσης (56΄Γκόγκος), Παπαγεωργίου (63΄Τσάτσε), Λαφαζανίδης, Τσότσιος, Ρέτζια (46΄Ιωσηφίδης)

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πλησιαζουμε κορυφη αλλα θελει προσοχη και σοβαροτητα στα υπολοιπα παιχνιδια,εμαθα γερο ματσ στο μυλοτοπο

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΚΡΟΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 7-3-0 ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΨΟΓΑ. ΣΤΟ Β ΕΓΙΝΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΣΤΟΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ. Ο ΓΚΟΓΚΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΑΟΥΤ. ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

αληθεύει το δυσάρεστο που μάθαμε το βράδυ για 2 παίκτες μας? ότι σταμάτησαν? ελπίζω να μην ισχύει!

Ανώνυμος είπε...

για ποιους λες?
δεν σταμάτησε κανένας και ούτε θα σταματήσει
η ομάδα τώρα πάει ακόμη ποιο γερά

Ανώνυμος είπε...

οποιος κατεβη σημερα απο το τρενο θα πρεπει να το σκεφθη πολυ σοβαρα.ο εδεσσαικος ειναι πολυ κοντα στην κατακτηση του πρωταθληματος και η επιτυχια θα οφειλεται στους ποδοσφαιριστες.ολοι οι παικτες πρεπει να ειναι μια γροθια γιατι θα θεωρειθη λυποταξια εαν συμβει αυτο που αναφερη ο 1.31

Ανώνυμος είπε...

αλλα και η διοίκηση
όποιος κάνει πισω ειναι λιποτάκτης

Ανώνυμος είπε...

τα παιδιά με βροχές και με χιόνια παλεύουν.
από την διοίκηση ας μετρηθούν μια φορά πόσοι είναι παρόντες σε κάθε παιχνίδι?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

paidia pws na mhn fugoun aplhrotoi einai olloi,dn to xerete...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια ποιοι φυγαν?βαλε γκογκο senter foward να τους ταραξουμε στα γκολ!!!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxa gelasame

Ανώνυμος είπε...

Τελικά φαίνεται ότι δεν είνα σοβαρό αλλά 2 παιδιά δείχνουν ότι είναι ξένα σώαματα.Ας ελπίσουμε ότι δεν έχει να κάνει με το Σαπουντζή αυτή η εξέλιξη.

Ανώνυμος είπε...

Aν εξηγουσε ο φιλος γτ γελαει και ο αλλος φιλος για ποια ατομα μιλαει θα ηραν πιο σωστη η συζητηση νομιζω!

Ανώνυμος είπε...

τώρα που η ομάδα ειναι στα πάνω της και πάει για κορυφή, επίτηδες κάποιοι θέλουν να χαλάσουν το κλίμα αφήστε τους και μην μπαίνετε στο λουκι να απαντάτε και να δημιουργηθεί κάποιο πόβλημα
ειναι οι αιώνιοι αντιεδεσσαικοί εκτος κι αν ειναι εκτος εδεσσας και πάλι μην απαντάτε

Ανώνυμος είπε...

έτσι ειναι παιδιά.Το περιστατικό με τους 2 παραπονούμενους δεν χαλάει το υπολοιπο κλίμα.Η νίκη στον Εξαπλάτανο μέτρησε πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας ειπατε ακομα ομως ποιοι δυο ειναι..;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?

Ανώνυμος είπε...

αφηστε την ομαδα σε λιγη ησυχια ρε παιδια,6 παιχνιδια μενουν μπορει να στραβοπατησουν μυλο-αλμωπος και να παρουμε την πρωτη θεση

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι παικτες ειναι απληρωτοι 3 και 4 μηνες κ τη προσπαθεια την κανουν μονοι τους χωρις καμια βοηθεια απο την διοικηση που το μονο που κανει ειναι να δινει ψευτικες υποσχεσεις. ειναι λογικο λοιπον καποιοι παικτες να θελουν να σταματησουν κ δυστυχως η διοικηση δεν κανει τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Ε μα οταν ο φιλος λεει δυο ατομα ειναι ξενο σωμα κλπ κλπ λογικο να θελουμε να μαθουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΛΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ
μη κάνετε μόνο κριτική η ομάδα δεν ειναι της διοίκησης ειναι ολων μας και έχουμε όλοι ευθύνη αν δεν πάει κατι καλά

Υ.Γ. δεν εχω καμία σχεση με την διοίκηση

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ,ΠΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΙ,ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΖΗΤΑΜΕ,ΦΤΑΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν αληθευει

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια χαλαρωστε
ξεφευγετε
την τετάρτη εχουμε παιχνίδι σοβαρευτειτε

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει οικονομικο θεμα,ολοι στο γηπεδο με ριζαρι

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΞΑΡΤΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥς

Ανώνυμος είπε...

φιλε καθε παιχνιδι μεχρι το τελοσ ειναι δυσκολο καπου θα στραβωσει

Ανώνυμος είπε...

Xaxaxaxa ti den yparxei oikonomiko thema reeeeee....kapoia paidia exoun thema epiviwshs...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ 6 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΛΟΤ. & ΑΛΜΩΨ ΑΠΟ 5. ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΩΝ ΝΙΚΩΝ ΟΛΩΝ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟΥΣ 81 (63+18), Ο ΜΥΛΟΤ.83 (68+15) ΚΑΙ Ο ΑΛΜΩΨ 81 (66+15). ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3η. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΒΑΘΜΩΝ; ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 1η ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

πάντως είναι ανεπίτρεπτο για την ιστορία της ομάδας ,κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι να στηρίζουν ομάδες σαθρές και να ασεβούν απέναντι στον Εδεσσαικό που δόξασε όλο το νομό μας.
Και γι αυτό έχουν ευθύνη και οι πολιτικοί άνθρωποι της πόλης και οι βουλευτές που αφήνουν τον Εδεσσαικό εκτεθειμένο σε κάθε λαμόγιο.