Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

φωτο ρετρό Εδεσσαϊκού......περασμένες όμορφες εποχές!


Ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του χιονιά και της αναβολής αγώνων τα δυο Σαββατοκύριακα, δημοσιεύουμε και σήμερα μια φωτογραφία "ρετρό" από την ομάδα του Εδεσσαϊκού του 1960 συνεχίζοντας έτσι την αναδρομή στο παρελθόν με φωτογραφίες ρετρό.
Στο  http://edesaikos.blogspot.com έφτασε η συγκεκριμένη φωτογραφία από τον Πετσινάρη Χριστόδουλο παλιό αθλητικογράφο, μέλος σήμερα του Δ.Σ και υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του Εδεσσαϊκού. 



Στην φωτογραφία κάνοντας κλικ (φρόνιμο είναι να κάνετε δεξί κλικ και άνοιγμα σύνδεσης σε νέα καρτέλα), μπορείτε να την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρχίζει το πρωτάθλημα το Σαββατοκυριακο κανονικά ε?

Ανώνυμος είπε...

αν δε μας τα χαλασει ο καιρός την κυριακή με προφήτη ηλία στην εδεσσα

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ (ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ, ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ)

Ανώνυμος είπε...

10.31 ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ. ΤΣΑΚΛΑΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΑΖΔΑΡΗΣ ΔΕΗ. ΤΟΥΣΙΑΣ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΗΣ. ΤΟΥΡΤΟΥΡΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. [ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ] ΚΙΤΚΑΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ. ΚΡΟΝΤΣΕΛΗΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ.ΤΡΕΣΙΝΤΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΓΕΝΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ [ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ].ΒΑΒΟΥΛΙΔΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.ΚΟΥΚΟΥΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Χ. Π.

Ανώνυμος είπε...

μια φοβερή ιστορία που οι νεώτεροι ξεχνούνε!!

Ανώνυμος είπε...

η ΠΌΛΗ ΑΓΑΠΟΎΣΕ ΚΑΙ Ο εδεσσαϊκός ΉΤΑΝ ΙΔΈΑ.
όλοι οι πολίτες προσπαθούσαν για το καλύτερο και τα παιδιά που έπαιζαν για την ομάδα και την πόλη ήταν δακτυλοδεικτούμενα.
Τώρα δυστυχώς δεν υπάρχει παρά μόνο λίγοι ακόμα ρομαντικοί παράγοντες και φίλαθλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΑΜΙΑ-ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ. ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΓΚΟΛ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ο ΚΡΟΝΤΣΕΛΗΣ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ- ΚΕΡΑΥΝΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ Γ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ 0-1. ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΟΡΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ. Ο ΚΡΟΝΤΣΕΛΗΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΠΗΚΕ ΓΚΟΛ......