Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

13 έως 30 Μάιου τα μπαράζ ανόδου στην Δ΄ Εθνική


Ένα... βήμα παρακάτω προχώρησαν τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής τον σχεδιασμό για τους αγώνες μπαράζ μέσω ομίλων, όπου θα συμμετέχουν οι 56 πρωταθλητές Ενώσεων (οι ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιά, Μακεδονίας συμμετέχουν με δύο ομάδες), και θα οδηγήσουν στην άνοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα της χώρας συνολικά 28 ομάδων.
Αφού φέτος δεν θα προβιβασθούν απευθείας όλοι οι πρωταθλητές λόγω της αναδιάρθρωσης.
Τα μέλη της Επιτροπής όρισαν ως ημερομηνία έναρξης των μπαράζ τις 13 Μαϊου (Κυριακή) και πλέον απομένει η επίσημη επικύρωση από την ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει λίγο πριν τα μέσα του Απρίλη.
Το μίνι πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 14 ομίλους των 4 ομάδων, οι έξι αγωνιστικές θα γίνονται Κυριακή και Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη,(δύο ομάδες από κάθε όμιλο θα πάρουν το εισιτήριο για τη Δ’ Εθνική).

Η κλήρωση για τον καταρτισμό των αγωνιστικών στους ομίλους, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις 18 Απριλίου, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα αναμένεται να έχει κοινοποιηθεί η προκήρυξη των κανονισμών που θα διέπουν τους αγώνες.
Η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ θα συμμετέχει στον 3ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει, τις αντίστοιχες της Χαλκιδικής, της Ημαθίας, και της Θεσσαλονίκης (την πρωταθλήτρια ομάδα ή την δευτεραθλήτρια μετά από ειδική κλήρωση που θα γίνει και θα αφορά τους ομίλους 2 & 3 και τις δύο ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας που θα πάρουν θέση σε αυτούς.)
 Αξίζει να σημειωθεί, πως λόγω διαφορετικών κανονισμών ανά Ένωση, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρχει ηλικιακό όριο στους παίκτες ή υποχρεωτική συμμετοχή μικρών παικτών στη ενδεκάδα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και αλλοδαποί ποδοσφαιριστές.
Όλες οι αναμετρήσεις θα γίνουν σε γήπεδα με χλοοτάπητα.


                        Αναλυτικά οι 14 όμιλοι:

1ος ΟΜΙΛΟΣ: Εβρος, Θράκη, Ξάνθη, Καβάλα

2ος ΟΜΙΛΟΣ: Μακεδονία (1η ή 2η μετά από κλήρωση), Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς


3ος ΟΜΙΛΟΣ: Μακεδονία (1η ή 2η μετά από κλήρωση), Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα


4ος ΟΜΙΛΟΣ: Γρεβενά, Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά


5ος ΟΜΙΛΟΣ: Τρίκαλα, Ήπειρος, Θεσπρωτία, Κέρκυρα


6ος ΟΜΙΛΟΣ: Πιερία, Καρδίτσα, Θεσσαλία, Λάρισα


7ος ΟΜΙΛΟΣ: Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Βοιωτία, Εύβοια


8ος ΟΜΙΛΟΣ: Πρέβεζα, Αρτα, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα


9ος ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣ Αθηνών (2), ΕΠΣ Πειραιά (2)


10oς ΟΜΙΛΟΣ: ΕΠΣΑΝΑ, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Λέσβος


11ος ΟΜΙΛΟΣ: Χίος, Σάμος, ΕΠΣΔΑ, Κορινθία.


12ος ΟΜΙΛΟΣ: Αχαΐα, Κεφαλληνία, Ζάκυνθος, Ηλεία


13ος ΟΜΙΛΟΣ: Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία


14ος ΟΜΙΛΟΣ: Λασίθι, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά

Οι δυο πρώτες κάθε ομίλου θα προβιβαστούν στη Δ' Εθνική.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΚΑΙ 3ο ΟΜΙΛΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΦΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙς ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ- ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ 4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ(8 ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ) ΩΣΤΕ ΑΦΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΗΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΣΕ 30 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 6?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΘΕ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΕΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΣΟΝΟΜΙΑΣ