Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΜΑΤΣ ΑΓΓΑΡΕΙΑ, ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ –ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ 1-0


Στην χειρότερη φετινή της εμφάνιση η ομάδα του Εδεσσαϊκού κάνοντας ουσιαστικά αγγαρεία, με χαλαρούς ρυθμούς και στο ρελαντί έκανε αυτό που έπρεπε, νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Γαλατάδων
Η ομάδα σήμερα έδειξε να μην έχει μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση. Ήταν νωχελική.
Σαν να μπήκε μέσα στο γήπεδο για να διεκπεραιώσει μια υποχρέωση πάρα για να ιδρώσει και να φτάσει στην νίκη.
Έφτανε  ένα καλό δεκάλεπτο από το 46΄μέχρι το 56΄ για να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Καπαγιάρογλου.
Κάπου εκεί οι παίχτες νόμιζαν ότι το ματς τελείωσε και κατέβασαν ταχύτητα, παρ’ όλα αυτά στη συνέχεια είχαν 3 δοκάρια με τους Λούση, Τσάτσε και Λαφαζανίδη.
Κάτι οι λάθος επιλογές των παιχτών μας στην επίθεση, κάτι το αδιάφορο βαθμολογικά ματς, ίσως και κάποιοι να βρέθηκαν σε μέτρια μέρα και φτάσαμε σε αυτή την εμφάνιση. 
Όπως και να είναι όμως ας είναι μια κακή παρένθεση και ας το ξεχάσουμε όσο γρηγορότερα γίνεται διότι τα πλέϊ- οφ ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή και πρέπει να υπάρξει συγκέντρωση, σοβαρότητα και πάθος για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. 

Η σύνθεση του Εδεσσαϊκού
Πασχαλίδης, Σέρα (38΄Τσόρμπας), Καπαγιάρογλου, Πεχλιβάνης, Γεωργίου, Βοτάρης (80΄Παπαδόπουλος), Τεκελίδης (38΄Τσάτσε), Λούσης, Παπαγεωργίου, Λαφαζανίδης, Ιωσηφίδης.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to dokari eitane tou papadopoulou

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο Πασχαλίδης βασικός και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

οχι τραυματίας ειναι ο Στάθης

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΥΜΓΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΕ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ 90 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟΛΟΓΟ. 11 ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΜΥΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 4 (0ΧΙ 3)ΔΟΚΑΡΙΩΝ. ΜΟΝΟ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΟ 90ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

τελευταιο παιχνιδι και μαλιστα αδιαφορο και παλι παιξαν οι ιδιοι και οι ιδιοι...αντι να "ξεκουραστουν" καποιοι που εχουν πολλα παιχνιδια πανω τους παιξαν και επιβαρυνθηκαν καποιοι ξανα..τι να πεις..για το παιχνιδι κρατημα μπαλας χωρις να μπορουμε να βαλουμε την μπαλα στο τερμα...ελπιζουμε στα μπαραζ να φαμε σιδερα..

Ανώνυμος είπε...

εχεις δίκιο
και οσον αφορά την κατοχή μπάλλας, ναι έχουμε σε όλα τα παιχνίδια και οχι μονο σε αυτό αλλα θέλουν να μπουν με την μπαλα στα δίχτυα
Πρέπει να αποφασίσουν να σουτάρουν γιατι φοβούνται να σουτάρουν?
δεν καταλαβαίνω επιθετικους που έχουν την μπάλα αναμεσα στην μεγάλη και μικρή περιοχή και ψαχνουν συμπαίκτη να πασάρουν αντι να σουτάρουν
κοουτς δουλεψε τα σουτ και ασε τις πασουλες
ΑΝ ΕΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ!!

στα μπαραζ θα τρωνε σίδερα ειμαι σιγουρος αλλα και μεις σαν φίλαθλοι πρεπει να ειμαστε κοντα