Κυριακή 8 Απριλίου 2012

«ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΛΑΦΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ 2η ΦΑΣΗ»


                          ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΠΕΛΛΑ 4-1

γράφει
 ο αθλητικογράφος  
Νίκος Φίστας




Με την σφραγίδα του Δημήτρη Λαφαζανίδη που σημείωσε χατ-τρικ, ο Εδεσσαϊκός συνέτριψε με 4-1 την Πέλλα, στο πλαίσιο της 1ης φάσης των play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α1 της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.
Oι «Τριαινοφόροι» στην επανάληψη παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και με ηγέτη τον «ΛΑΦΑ» τον έμπειρο Εδεσσαίο στράϊκερ που δεν ξεκίνησε από την αρχή του αγώνα αλλά εισήλθε ως αλλαγή στο 21’, κατάφεραν να ξεπεράσουν το άγχος και την ψυχρολουσία της ισοφάρισης στο 36’ από τους φιλοξενούμενους, και να σφραγίσουν δίκαια το εισιτήριο συμμετοχής στην 2η φάση.
Η ομάδα του Ανδρέα Βοϊτσίδη παρά το ότι κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα, στο Β’ ημίχρονο δεν μπόρεσε να αντιδράσει απέναντι στην πασιφανή ανωτερότητα των γηπεδούχων.
Η ιστορική ομάδα των καταρρακτών με την νίκη της έκανε το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου, που σίγουρα εμπεριέχει πολλές δυσκολίες, αλλά απέδειξε σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε στο Β’ Ημίχρονο, ότι με την θετική ψυχολογία είναι ικανή να ξεπεράσει τα εμπόδια και να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή της.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

13’ Με υπόδειξη της βοηθού κ. Ευφραιμίδου ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο Γεωργίου με κοντινή καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καπαγιάρογλου, φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
29’ Από σέντρα ακριβείας του Καπαγιάρογλου ο Λαφαζανίδης έχασε από το ύψος της μικρής περιοχής το κοντρόλ και την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
33’ Ο Δημήτρης Λαφαζανίδης αυτή την φορά δεν αστόχησε από την μικρή περιοχή όταν εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενουμένων με υποδειγματικό βολέ άνοιξε το σκορ 1-0.
36’ Με απρόσμενο τρόπο και μετά από ολιγωρία των αμυνομένων του Εδεσσαϊκού που δεν έδιωξαν έγκαιρα την μπάλα ήρθε η ψυχρολουσία της ισοφάρισης, με τον νεαρό Μπρατσούδη να χρίζεται με κοντινό σουτ σκόρερ και να γράφει το 1-1.
47’ O ιδιαίτερα διακριθείς νεαρός φέρελπις ποδοσφαιριστής του Εδεσσαϊκού Καπαγιάρογλου στάθηκε άτυχος στην κοντινή κεφαλιά του που πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Καρακούτση.
54’Ο Δημήτρης Λαφαζανίδης σε μεγάλη μέρα με ατομική προσπάθεια και υποδειγματικό κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Εδεσσαϊκό 2-1.
58’ Ο «ΛΑΦΑ» με το χατ-τρικ που πετυχαίνει αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστική μορφή του αγώνα, καθώς με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
60’ Με προσωπικό σόλο και σέντρα ακριβείας του Λαφαζανίδη, ο Ρέντζια στάθηκε άτυχος καθώς η ασύλληπτη βολίδα που επιχείρησε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καρακούτση.
80’ Ο Λαφαζανίδης ετοίμασε το γκολ για τον Ρέτζια που αυτή την φορά χρίσθηκε σκόρερ με ένα πανέμορφο τέρμα που σημείωσε, μετά από ασύλληπτη βολίδα μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Φωτιάς που χωρίς ουσιώδη λάθη διεύθυνε με επιτυχία τον αγώνα του Δημοτικού σταδίου Έδεσσας.
Βοηθοί ήταν οι κ.Μιχάλογλου-Ευφραιμίδου, και 4ος Διαιτητής ήταν ο κ.Θεολόγου.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ:
Σεϊτανίδης,Σέρρα,Καπαγιάρογλου,Ουζούνης,Γεωργίου,Τσόπτσης(21’Λαφαζανίδης-85’Τσόρμπας),Τεκελίδης,Βοτάρης,Παπαγεωργίου(69’Γκόγκος),Ιωσηφίδης,Ρέτζια.
ΠΕΛΛΑ:
Καρακούτσης,Κορώνας,Τανταλίδης,Ηλιγάκης,Λαγογένης(64’Καραμούζας),Σαλίκας,Μπουράκης,Μυλονόπουλος(80’Κούμπους),Γάκης,Μπρατσούδης,Κούσας.

                                        ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗ ΚΑΙ ΔΕΜΕΡΤΖΗ (ΟΥΤΕ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΟΥΤΕ ΕΠΟΠΤΕΣ). ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ¨ΜΙΛΗΜΕΝΑ¨ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΡΕΦΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΗΣΕ Η ΤΥΧΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΜΩΣ......... ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

όσοι γνωρίζουν τον Κονασορλη ξερουν οτι ειναι ενας χαβαλετζης εποπτης που κυριολεκτικα κανει αγγαρεια οταν παιζει εποπτης. στο παιχνιδι Ηρακλης Γαρεφηου - Εδεεαικος΄ηταν τοσο αεικινιτος και αποτελεσματικος που τελειονε τισ φασεις προτου καν εξελιχτουν. ειχε τοσ0 μεγαλο ζηλο και προσπαθεια να κοψει τον εδεσσαικο που εξεπληξε ακομα και του Γερεφηοτες. δικαιοσε αυτους που τον ορισαν για τον σιγκεκριμενο σκοπο. ευγεσου μεγαλε. και αλλη φορα μη γραφεις δικαιωλογηες ως φιλαθλως του γερεφηου.

Ανώνυμος είπε...

ποιος κορνισορλής ρε φίλε
δεν γίνονται αυτά, είναι δυνατόν ?
δεν γίνονται αυτά η αποστολή του συγκεκριμένου ολοκληρώθηκε στο Γαρέφι