Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πρώτος σε συμμετοχές ο Βοτάρης σε αγώνες πρωταθλήματος για την σαιζόν 2011-12 , με 2693 λεπτά συμμετοχής, ο χρόνος συμμετοχής του ποσοστιαία αντιστοιχεί στο  93,5 % του συνολικού χρόνου αγώνων, με 1 αποβολή στο παιχνίδι με το Γαρέφι, ακολουθεί ο Καπαγιάρογλου  με 2657 λεπτά συμμετοχής ........
Αν θέλετε να δείτε τον χρόνο συμμετοχής κλπ και των υπολοίπων   ποδοσφαιριστών του Εδεσσαϊκού στο πρωτάθλημα κάντε κλικ ΕΔΩ 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους εργάστηκαν και εργάζονται καθημερινά για την ανάπτυξη του site.
Είναι λειτουργικό, με ειδήσεις ουσίας, πιστεύω ότι ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις των αναγνωστών, και ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε επιτεύχθηκε κατά 100%.
συναγωνίζεται σελίδες ομάδων εθνικών κατηγοριών.
Δεν είναι τυχαία η αναγνωσιμότητα λοιπόν που αγγίζει τις 100.000 σε μια σαιζόν
Συγχαρητήρια για το site παιδιά, συνεχίστε έτσι.

Ανώνυμος είπε...

εαν δεν εσβηναν τόσα σχόλια θα ήταν καλύτερο
αλλά είναι πραγματι μια πολυ καλή σελίδα

Ανώνυμος είπε...

kala sou ekanan an egrafes m...es

Ανώνυμος είπε...

μονο μεγάλες ομάδες έχουν blog και αντεχουν την άποψη του καθένα.Το κακό είναι ότι πιθανόν γράφουν μόνο παιδάκια και δεν υπάρχει η σοβαρότητα και το βάρος που πρέπει να έχει η ομάδα μας.

Ανώνυμος είπε...

ara eimaste mikri omada?
i den theloun tin apopsi mas?

Ανώνυμος είπε...

tin 8eloun alla mono an einai sinfoni me tin dikia tous


gia tolmiste kai peste tin gnomi sas gia kapion,,,,,,,,,,,,,,,,,

EDESSAIKOS F.C είπε...

μέσα απο σελίδα μας έχουμε την δυνατότητα και παραχωρούμε από δω ένα βήμα ελεύθερης, αλλά όχι ανεξέλεγκτης, ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των αναγνωστών μας.
Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον εποικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο.
Η χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε καθώς και τα υπονοούμενα σεξουαλικής μορφής ΔΙΑΓΡΆΦΟΝΤΑΙ και μόνο αυτά.

Ανώνυμος είπε...

θα μας πει κανεις τι γινετε για του χρονου στην ομαδα να ξερουμε????ακουμε οτι φευγουν βοταρης σειτανιδης τσοτσιος λαφαζανιδης αν γινει αυτο σημενει οτι οι ομαδα του χρονου αλλαζει νοοτροπεια και στοχους ετσι ειναι?αν ειναι να παει για πρωταθλημα πιστευεται οτι θα βρειτε καλυτερους και τους διοχνετε θελουμε να μαθουμε.

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει κάτι τέτοιο οι συγκεκριμένοι αλλά και αρκετοί άλλοι έχουν συμφωνήσει για την σαιζόν που πέρασε εννοείται λοιπόν ότι είναι ελεύθεροι.
η θητεία της διοίκησης λήγει τον Μάη και πρέπει να γίνουν εκλογές για να ξεκινήσει η νέα σαιζόν, με νέο διοικητικό σχήμα

Ανώνυμος είπε...

είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

το σιγουρο ειναι οτι συντομα θα γινουν εκλογες για να εκλεγει νεα διοικηση.οσοι φιλαθλοι θελουν να αναλαβουν με την συμμετοχη τους υπευθυνη θεση στην νεα διοικηση να εκδηλωσουν την επιθυμια τους , τα δυσκολα ειναι να εισαι μεσα και τα ευκολα να κανεις εκ του ασφαλους κριτικη.