Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Φάσεις και γκολ από τον αγώνα play off ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ -ΠΕΛΛΑ 4-1

Φάσεις, γκολ και αμφισβητούμενες φάσεις απο τον αγώνα της Α΄ φάσης των πλέι-οφ μεταξύ των ομάδων Εδεσσαϊκού -Μεγα  Αλεξάνδρου Πέλλας που διεξήχθη στο στάδιο Έδεσσας στις 7-4- 2012 για να παρακολουθήσετε 
το αντίστοιχο βίντεο πατήστε ΕΔΩ 


* η επεξεργασία των φάσεων εγινε από το http://edesaikos.blogspot.com/

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η εφραιμίδου απέδειξε για μια ακομη φορα..........με το γκολ που ακύρωσε στο 12΄τι καπνό φουμάρει, για να μην θυμηθώ το περσινό παιχνιδι με ην Πέλλα πως αντέδρασε στο 1΄ λεπτό.

Ανώνυμος είπε...

Να προσεξει η διοικηση του ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ να μη μας στησουν με διαιτητες τυπου Αλατζα,Δεμετζη,Ευφραιμιδου κτλ.Επισης ερχονται και εκλογες,ετσι φίλε "Αλκη"?

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 4:13 ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΣΤΟ 119ο ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ ΤΩΝ PLAY OFF....ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ!!!!
Ή ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

μιλάς για την βολίδα το Τσόρμπα έξω από την περιοχή τι να έκανε να το ακύρωνε ως οφσάιντ??

Ανώνυμος είπε...

8:37 phgaine sthn taverna "o sta8mos",kai rwta ekei ta paidia poy eimastan ekei sthn ey8eia kai mhn milas xwris na 3ereis!htan toylaxiston 1 metro mprosta.Alla mhn kynhgas fantasmata opws efremidoy ktl.Kapou ekei sthn polh soy psa3e na vreis ayto poy psaxneis.............Y.G kata meshmeri meria,etsi gia na se voh8isw

Ανώνυμος είπε...

11.36
που θες να καταλήξεις τελικά ρε φίλε?
οτι, τι ?
Μεσημέρι κλπ μου λες?
εκει στην Πόλη σου, λες , αρα δεν εισαι εδεσσαίος και φυσικά πο τα λεγόμενα σου ουτε εδεσσαϊκός

Ανώνυμος είπε...

τι σταθμοι,μεσημερια και ιστοριες μας λες.βγηκες να υπερασπιστεις ποιους?αυτους που θελουν το κακο του Εδεσσαϊκού?

peliotis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΤΖΙΑΒΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ¨ΔΕΣΜΟΣ¨ ΤΗΣ ΑΦΡΑΙΜΗΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ,ΠΕΡΥΣΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1΄ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 1-0, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΩΣ ΟΦΣΑΙΝΤ, ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ Ή ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΕΞΑΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΕΚΑΝΕ 2 ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ: ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΝ ΛΑΦΑ (ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ Ο ΓΚΟΓΚΟΣ) ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΜΑΡΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΝΑΣΟΡΛΗ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

δεν πρέπει όλα να τα αποδίδουμε στη διαιτησία.Είναι πάντα μια ευκολη δικαιολογία και καμιά μεγάλη ομάδα δεν ασχολείτε με τις μαυροφόρες.Τελος.

Ανώνυμος είπε...

όχι, φαντάζομαι, δεν επιρρίπτουν με το σημερινό βίντεο ευθύνες σε κανένα διαιτητή εξάλλου κερδίσαμε με 4-1.
απλά καλά έκαναν οι διαχειριστές του blog και το δημοσίευσαν σαν ντοκουμέντο.
αλλά ρε παιδιά οι φάσεις βγάζουν μάτια!!!
και το λάθος του επόπτη ήταν ανθρώπινο , το σκορ ήταν ήδη 4-1 δεν άλλαζε τίποτα
γιατί κάποιοι καταλαβαίνουν ότι θέλουν ??

peliotis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

αδερφε η άποψη σου δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.
παρατηρώ ότι ντε και καλά θες να δημιουργήσεις θέμα , χωριάτη δεν σε αποκάλεσε κανένας μη βγάζεις τα κόμπλεξ σου εδώ και αρχίζεις πάλι τα ίδια.
και μεις από χωριό είμαστε και μάλιστα ποιο μικρο από το δικό σου αλλά δεν είμαστε κοντοί!