Κυριακή 6 Μαΐου 2012

1974... ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ- ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 3-1










Με ηγέτη τον Τσέκο ο Εδεσσαϊκός επιβλήθηκε με 3-1 του Κιλκισιακού , με δυο γκολ του Τσέκου και ένα του Τσαντηρίδη με κεφαλιά. 
Το δημοσίευμα είναι από την ΄΄Αθλητική φωνή΄΄ για να δειτε ολόκληρη την σελίδα κάντε κλικ ΕΔΩ
Για να δείτε ποιους παίκτες συμπεριέλαβε στην αποστολή του Εδεσσαϊκού ο τότε προπονητής κ. Γεντζής κάντε κλικ ΕΔΩ  

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΚΗ ΤΟΣΟ ΚΥΝΙΓΗΤΟ ΜΕ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΝΕΧΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΗΝΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΗ. ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΛΕΝΕ ¨ΚΑΙ ΤΗΝ Ψ@ΛΗ ΣΤΟ ΜΟ@ΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ¨. ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕ ΣΑΝ ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΗΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΕΒΕΟΤΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗ. ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΤΗΝ ΕΠΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΙΧΝΑΤΕ ΠΕΡΗΣΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΛΑΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΕΝΗΤΣΑΡΟ ΣΙΠΚΑ, ΠΟΥ ΚΑΨΑΝΑΙ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ 2 ΦΟΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ Ή ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ή ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Δ΄, ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΛΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Γ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 23/5/2012 (ΑΡΧΙΚΗ) ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΣΤΙΣ 30/5/2012 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 19/5/2012 ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΦΟΡΗ ΓΕΝΤΖΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ-ΠΑΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ-ΑΚΡΟΛΙΜΝΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/5/2012 ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑ. ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/5/2012.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΩΤΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ κ. ΑΛΚΗ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

αν τα βρει το σχήμα που φημολογείτε η ομάδα έλυσε το προβλημα της για την επόμενη δεκαετια!