Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Σε τεντωμένο σχοινί το μέλλον του Εδεσσαϊκού. Άκαρπη και η σημερινή Γ.Σ


Άκαρπη ήταν η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Εδεσσαϊκού, όσον αφορά το νέο διοικητικό σχήμα αφού ο παραγοντικός κόσμος της Έδεσσας δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης για συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η αγωνία στις τάξεις των φίλων της ομάδας αυξάνεται για το τι «μέλει γενέσθαι».
Το μέλλον της ομάδας κρέμεται πλέον σε μια κλωστή.
Στην σημερινή Γ.Σ υπήρχε περισσότερος κόσμος από την προηγούμενη Τετάρτη, ωστόσο αυτοί που θέλουν να μπουν ενεργά στην διοίκηση είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Έτσι η απόφαση που πήρε η Γ.Σ.  πριν αποφασίσει να πάει σε εκλογές, είναι να γίνει προσπάθεια ώστε να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι να αναλάβουν το σωματείο και η Συνέλευση να συνεχιστεί την Δευτέρα 25 Ιουνίου.
Εάν και τότε δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την ανάληψη των διοικητικών θέσεων, θα χρειαστεί  να δοθεί η λύση του Πρωτοδικείου, μέσα από μια προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, γεγονός που όλοι απεύχονται.....αφού τότε μπορεί να συζητάμε μέχρι και για διάλυση της ομάδας.
Το ζητούμενο είναι η συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου στις 25 Ιούνη, που θα απαρτίζεται από παλιούς έμπειρους παράγοντες αλλά και νέους που έχουν μεράκι  και διάθεση για προσφορά για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το χόρτο του γηπέδου ειναι σε αθλια κατασταση και αντι τωρα που δεν υπάρχει πρωταθλημα να γίνει καποια συντήρηση έχουν πλακωθει οι βετερανοι (που κανουν την πλάκα τους)σε συνεχόμενα παιχνίδια και καταστρέφουν ότι εχει απομείνει.
ας πανε να παιξουν στοο κλησοχωρι στο πασα τσαϊρ ή οπου αλλου θελουν, πρεπει ντε και καλά να παιζουν στο κεντρικό σταδιο? αφου ούτως ή άλλως δεν υπάρχει στην κερκίδα ούτε ένας θεατής

Ανώνυμος είπε...

οι βετερανοι κανουν μεγαλο κακο και στον εδεσσαικο με την απαραδεκτη αδιαφορια τους ειναι καιρος να συνελθουν και να ελθουν ποιο κοντα στον συλλογο γιατι ολοι οι ποδοσφαιριστες που εχουν φορεση την φανελλα του εδεσσαικου εχουν αποκομηση ωφελη αλοι λιγο και αλλη πολλα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΏ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΧΤΕΝΙΖΕΣΤΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΑς ΚΑΙΕΙ ΤΌ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΠΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΟΙ ΠΑΛΗΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ , ΟΙ ΑΡΧΕΣ , Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΎ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ; ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑΣ - ΔΥΟ ΤΡΕΛΛΟΙ . ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

μετά το γιατρό Κούκο και το δικηγόρο Βέττα κάποιος θα βρεθεί να τα σπρώξει μαζεμένα για τον εδεσσαικό μας.Σε λίγο θα ακούσεται το όνομα του ισχυρού νέου υποψήφιου προέδρου.