Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Μετά την διακοπή της Γ.Σ. θα προκύψει Διοικητικό Συμβούλιο;



Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Εδεσσαϊκού για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου διεκόπη για τις 25 Ιουνίου διότι στις αρχαιρεσίες δεν παρουσιάστηκε  συγκροτημένο σχήμα που θα αναλάμβανε τα ηνία του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια.
Είναι γεγονός ότι και κατά το παρελθόν παρουσιάσθηκε το ίδιο πρόβλημα κάποιες φορές άλλα πάντα ο Εδεσσαϊκός ξεπερνούσε το εμπόδιο της ακυβερνησίας.
Πιστεύω και ελπίζω ότι στο χρονικό διάστημα που απομένει έως τις 25 Ιούνη θα πρυτανεύσει η υπεύθυνη στάση όλων, φιλάθλων και παραγόντων, ώστε να προκύψει ένα ικανό σχήμα για το καλό του Εδεσσαϊκού.
Καθοριστικό ρόλο στην παρούσα φάση, μπορεί να διαδραματίσει ο Δήμαρχος κ. Γιάννου πραγματοποιώντας συγκέντρωση-σύσκεψη παλαιών και νέων φιλάθλων προκειμένου να αναζητηθεί ένα βιώσιμο σχήμα.
Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα επικρατήσει το συμφέρον του Εδεσσαϊκού και θα βρεθεί η χρυσή τομή

                                                          ΧΡ. ΠΕΤΣΙΝΑΡΗΣ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ .ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

φιλε τοτο το αδιεξοδο προκυπτει απο το γεγονος οτι παρολο οτι εγινε μια τεραστια προσπαθεια με βεβαιοτητα και προσδοκιες για απευθειας ανοδο, ποτέ (στην διαρκεια του πρωταθλήματος) η ομαδα δεν κατελαβε την 1η θεση που ολοι νομιζαμε οτι θα ηταν περιπατος, αφου υπηρχαν απωλειες που δεν θα πιστευε κανεις. Την ομαδα δεν θα επρεπε να μπορει να την σταματησει κανενας διαιτητακος και ομως αυτο εγινε επειδη το Δ.Σ εμπιστευθηκε προπονητες για αυτα τα δεδομενα και οχι για κατι παραπανω. Ναι φταιει το κοπαδι ομως το κοπαδι το καθοδηγει ο τσομπανης. Και οι τσομπανηδες ηταν σε στραβο δρομο. το οτι δεν ειχαν πολλες δυναμεις οι παικτες μας δεν φταιει ο προεδρος και ο ταμιας αλλα οι τσομπανηδες. Δαπανηθηκαν πολλα χρηματα και ορισμενοι απο το κοπαδι απαιτουν ακομα περισσοτερα, ενω θα μπορουσαν να παρουν τα διπλασια απο οσα διεκδικουν και πηραν, εφοσον θα ηταν οι πρωτοι και οχι οι τριτοι και αποκλεισμενοι, γιαυτο φταινε και οι ιδιοι αλλα και οι καθοδηγητες τους που δυστυχως δεν τα καταφεραν. Σε καθε περιπτωση το νεο Δ.Σ. θα πρεπει να προσλαβει δυνατο προπονητη (Μπιλης, Βοσνιαδης κλπ) και να διαγραψει την δημοσιουπαλληλικη σχεση με τους παικτες. ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ μπορει να μιλαει μονο για νικες και τιποτα αλλο. Η προταση μου λεει οτι για τους αγωνιζομενους καθε βαθμός που θα κερδιζει η ομάδα να αποτιμαται προς 30 ή 50 ή 100 ευρώ ή αλλο ποσο που θα συμφωνηθεί με τους παικτες, οπότε μια νικη (3 βαθμοί) θα αποδιδει στους παικτες ή 90 ή 150 ή 300 ευρω.

Ανώνυμος είπε...

posa piran fetos h paixtes???

Ανώνυμος είπε...

ti tha pei posa piran des prota pioi epezan kai pos epezan kai ustera ola ta upoloipa

Ανώνυμος είπε...

6:44 ρωτας ποσα πηραν φετος οι παικτες;;; Αν εισαι της ΔΟΥ η περιεργος, απάντηση δεν παιρνεις. Αν εισαι μελος του συλλογου ή παικτης παιρνεις απαντηση οποτεδήποτε απο τον Ταμία του συλλογου στην γενική συνελευση. Ελα στις 25-6-2012 να παρεις τις απαντησεις που θελεις.

Ανώνυμος είπε...

κυριε Αλκιβιαδη ειδες τι σου εκαναν αυτοι που εμπιστευθηκες να οριζουν διαιτητες στην ΕΠΣ; εκαψαν τον Εδεσσαικο αλλα έκαψαν και εσενα. Υποσχόσουν το καλυτερο και σου προεκυπταν οτι ναναι. εκαναν τα παντα να μην τερματισει 2ος ο Εδεσσαικος με τα φρουτα Δεμαρτζή και Κορνασορλή, οχι για να ευνοησουν τον Αλμωπό, αλλα έπρεπε με τιποτα ο Εδεσσαικος να μην φθασει στον τελικό στον Μυλότοπο γιατι θα τον έλιωνε. τα καταφεραν μια χαρά. σήμερα ομως ξεβρακώθηκε ο Μυλότοπος. αμετρητες βουτιες εκαναν σημερα οι παικτες του για να τσιμπησουν κανενα πεναλτακι σαν αυτα που εδιναν οι δικοί μας μιλημενοι, ματαια ομως και το Μυλοτοπακι θα ειναι παλι στην Α1. επιτελους ηρθε η ωρα να ακουσουμε και μια διαμαρτυρια για την διαιτησια απο την προστατευόμενη του Λάζαρου γιατι σε ολο το πρωταθλημα κιχ δεν ακουστηκε, ομως πως να ακουστεί, αφου ηταν η μεγάλη ομαδα που επρεπε να ευνοηθεί και ευνοηθηκε. Ειναι η 2η φορά που αδικηθηκε ο εδεσσαικος και το νεο Δ.Σ. θα πρεπει να διαγραψει διαιτητές, που συνηδειτά τον αδικησαν στους προηγουμενους αγωνες.

Ανώνυμος είπε...

ρε 11.31 τσομπανης μαλλον εσυ εισαι...ο βοσνιαδης μιλαει με πιερικο..θα ρθει Α1 Πελλας οσο για τον μπιλη ειναι αλλου και ρωτα κανα παικτη γι αυτον ας προσγειωθουμε..

Ανώνυμος είπε...

ο Βοσνιάδης είναι από Αριδαία αλλά θεωρείτε από τα ανερχόμενα ονόματα προπονητών.Τοπικό θα έρθει όταν βγει σύνταξη όμως.

Ανώνυμος είπε...

οσοι μπορουν να παιξουν δωρεαν για τημ ομάδα καλώς.Ετσι είμαστε φέτος.Αλλα και αλλου έτσι θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

ειναι μια άποψη που μπορει να βρει αρκετούς εθελοντάς συγχαρητήρια για την πρόταση !
εγω έρχομαι πρώτος
ειμαι 63 ετων και έπαιζα σέντερ φορ,(δεν υπάρχει όριο ηλικίας απο ότι γνωρίζω), μπορώ να φέρω και τον εγγονό μου ειναι 14 ετών και ειναι πολύ καλός παίκτης.
θα γίνουν δοκιμές και εαν ναι πότε ξεκινάνε ή θα έρθει όποιος θέλει?

αντε ρε σοβαρευτείτε επιτέλους και παρατείστε τα, αφού δεν ειστε άξιοι

Ανώνυμος είπε...

με τις αλλαγές στις εθνικές κατηγορίες το ποδοσφαιρο απαξιωνεται.Αρκετοί φιλόδοξοι επιχειρηματίες μπορεί να στραφούν στο χαντ μπωλ της πόλης ή το μπάσκετ.Να ακριβοπληρώνουμε παίκτες για να πάμε που?και να κάνουμε τι?ο Εδεσσαικός τις χρυσής εποχής είχε 10 Εδεσσαίους στην εντεκάδα του.Αν αυτό λέει κάτι σε κάποιους.

Ανώνυμος είπε...

το ποδόσφαιρο απαξιώθηκε? νομίζεις εσυ?
για να πάμε που?
μα δεν εχεις στόχους?
και όμως μιλάς για χρυσή εποχή τότε που πήγαν ?
και κάναν τι?
μονο με τα λεγόμενα σου αποδεικνύεις ότι εισαι ακατάλληλος για Δ.Σ.
και δεν τρομάζεις κανέναν οταν μας μιλάς για μπάσκετ και χαντ μπωλ
Ο ΕΔΕΣΣΑΪΚΌΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ
ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΕΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ?
Ο ΡΑΜΠΟΣΙΤς ΕΔΕΣΣΑΙΟς ? Ο ΚΟΛΕΦ? Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ? ΚΛΠ?
ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε η χρυσή εποχή του εδεσσαικού είναι παλαιότερη του Κολεφ και Ραμπουσιτς.Αυτοί ειναι χτεσινοί στον εδεσσαικο!