Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

με «σβηστές μηχανές» 1-4 την Άψαλο


Εύκολο απόγευμα για τον Εδεσσαϊκό που χωρίς να φορτσάρει φιλοδώρησε την Άψαλο με 4 γκολ, στο γήπεδο της Καλής.
Οι παίκτες μπήκαν μόνο για την νίκη και με ξεκάθαρο σκοπό να εξασφαλίσουν από νωρίς την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ήταν ο κυρίαρχοι του παιχνιδιού από την αρχή με καλή κυκλοφορία της μπάλας και μόλις στο 14΄μετά από αλλεπάλληλες ευκαιρίες ο Τσόρμπας με ασύλληπτο σουτ μετά από πάσα του Τσόπτση από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει το 0-1.
στο 18΄μολις 3 λεπτά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσόρμπα, απέκρουσαν οι παίκτες της Αψάλου, κέρδισε τη μπάλα ο Τσόπστης σέντραρε και ο Γεωργίου στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας έπιασε κεφαλιά κάνοντας το 0-2.
Από κει και πέρα έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού, η κατοχή της μπάλας ήταν του Εδεσσαϊκού αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς ίσως λόγω ζέστης.
Στο 39΄ο Γκεοργκίεφ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από «κάθετη» μπαλιά του Ρέτζια κάνει το 0-3, έτσι έκλεισε το 1ο ημίχρονο.
Με την αρχή του δευτέρου, το ματς είχε πάρει ρυθμούς προπόνησης και στα πρώτα 10 λεπτά ο Τσόπτσης έκανε το 0-4.
Διαδικαστικό ήταν από κει και  πέρα το υπόλοιπο του αγώνα που κύλησε στον ίδιο ρυθμό έως το 44΄ όπου η Άψαλος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του Εδεσσαϊκού και μετά από απ΄ ευθείας εκτέλεση, απόκρουση του  Πασχαλίδη, o Τσολερίδης (υιός) πήρε το « «ριμπάουντ» και σκόραρε κάνοντας το τελικό 1-4.
η σύνθεση του Εδεσσαϊκού:
Πασχαλίδης, Ιωσηφίδης, Κπαγιάρογλου, Πεχλιβάνης, Γεωργίου, Τσόπτσης (65΄Παπαγεωργίου),Τεκελίδης,  Ρέτζια, Τσάτσε (46΄Ουζούνης), Γκεοργίεφ (60΄Λούσης), Τσόρμπας, 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ χαλαρή η ομάδα σήμερα υπήρχε σιγουριά αλλά;;
Ασλανίδη κάτι δεν μου αρέσει

Ανώνυμος είπε...

kai ti einai auto pou den s aresei?

Ανώνυμος είπε...

δεν μ αρεσει η αδιαφορία κάποιων παικτων και η επιμονή του Ασλανιδη σε αυτούς

Ανώνυμος είπε...

να κάνετε και κριτική για την απόδοση των παικτών χωριστά για τον καθένα

Ανώνυμος είπε...

ο ρέτζια είναι παικταράς άλλα είχε να παίξει 2 χρόνια μπάλα δεν είναι εύκολο να μπει άμεσως

Ανώνυμος είπε...

h kataxrisi tis triplas mesa stin perioxi sou einai epikindino pragma kai plironete

Ανώνυμος είπε...

Ποιός έκανε τρίπλες στη περιοχή?

Ανώνυμος είπε...

opoios itan sto gipedo as k;anei kritiki ton paikton ksexorista

Ανώνυμος είπε...

pasxalidhs swstos...iwsifidhs polu kalos kai amuntika kai epi8etika,pexlivanhs gewrgiou apsogoi den perase tpt,kapagiaroglou swstos sxedon pantou kalos epi8etika tsopths tzormpas boh8hsan polu an kai htan ligo argoi,tekelidhs poly kalos,tsatse den epaikse kala gorgief kourasmenos retzias atomisths..ouzounhs freskos edwse o8hsw,loushs eixe kales energies kai gurnouse pisw o mikros edeikse kala stoixeia prepei na parei empeiries...