Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 3-0 από το Ν. Φίστα


«ΜΕ 5Χ5 ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΤΡΙΑΙΝΟΦΟΡΟΙ»
γράφει
 ο αθλητικογράφος  
Νίκος Φίστας


Την 5η σερί νίκη σημείωσε ο Εδεσσαϊκός επικρατώντας με 3-0 επί της Δόξας Μανδάλου στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΕΝΤΖΗΣ», και ατενίζει με αισιοδοξία την συνέχεια του μαραθωνίου της Α1. 
Η ομάδα του Σέρτζιο Τσολάκοβιτς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, μειώνοντας την ψαλίδα και την διαφορά από τον πρωτοπόρο Αλμωπό στους 2 βαθμούς. Στο πιο κρίσιμο και κομβικό σημείο του πρωταθλήματος, και με την εκπνοή του Α’γύρου, πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι είναι ετοιμοπόλεμη στην κούρσα διεκδίκησης του τίτλου. 
Οι γηπεδούχοι έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση της νίκης επί της πάντα υπολογίσιμης και αξιόμαχης Δόξας, έχοντας ως ηγέτη και δεινό εκτελεστή τον Δημήτρη Λαφαζανίδη που συνέχισε το εντυπωσιακό του σερί, σημειώνοντας 2 γκολ. 
Στον αντίποδα η ομάδα του Γιάννη Τσαμαρδού προσπάθησε να αντιδράσει μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε στο 8’, και κυρίως μετά το πρώτο εικοσάλεπτο αλλά ήταν εντελώς ακίνδυνη και δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Πασχαλίδη. 
Στο Β’ ημίχρονο ο Εδεσσαϊκός κατάφερε να κλειδώσει το τρίποντο με 2 όμορφα τέρματα που πέτυχαν στο 53’ ο Ιωσηφίδης και στο 83’ ο Λαφαζανίδης.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4’Από σέντρα του Λαφαζανίδη ο Τσάτσε έπιασε κοντινή καρφωτή κεφαλιά που πέρασε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
8’ Με υποδειγματική σέντρα ακριβείας ο Τσάτσε βρήκε τον Λαφαζανίδη στην μικρή περιοχή που με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0.
13’ Ο Παπαγεωργίου στάθηκε άτυχος αφού από το σημείο του πέναλτυ το σουτ βολέ που επιχείρησε έδιωξε αμυνόμενος επί της γραμμής της εστίας της Δόξας.
21’ Ο νεαρός φέρελπις μεσοεπιθετικός παίκτης των πρασίνων Παπαγεωργίου δεν κατόρθωσε να χρισθεί σκόρερ, αφού το σουτ βολέ από πλεονεκτική θέση που έπιασε έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Προδρομίδης.
38’ Μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Γραματικόπουλου η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλίδη.
53’Ο Ιωσηφίδης με ατομική προσπάθεια από τα αριστερά διείσδυσε στην μεγάλη περιοχή και με ασύλληπτη βολίδα έγραψε το 2-0.
83’ Μετά από πάσα του νεοεισελθώντα Γκόγκου, ο Λαφαζανίδης μέσα από την περιοχή δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με την ευχέρεια στο σκοράρισμα που τον διακρίνει, με υποδειγματικό σουτ βολέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Με επιτυχία διαιτήτευσε τον αγώνα ο κ.Καρυπίδης με βοηθούς τους Δημόπουλο-Ευφραιμίδου.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ:
Πασχαλίδης,Γκίνης,Καπαγιάρογλου,Ουζούνης,Τεκελίδης,
Τσόπτσης(60’Τσάβο),Βοτάρης,Παπαγεωργίου(80’Γκόγκος),
Λαφαζανίδης, Τσόρμπας,Τσάτσε(35’Ιωσηφίδης).
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ:
Προδρομίδης,Ιωαννίδης,Τζούρτζου,Τουρμάνης(Τσιγαλίδης),Μαυρομάτης,Ζαχαριάδης,Ιωάννου,Πήττας,Γραματικόπουλος,Κίστογλου(46’Ρομάντζης),Πετρίδης(Σαββίδης)
                                                    
                                                              ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ 

3 σχόλια:

ΧΡ. ΠΕΤΣΙΝΑΡΗΣ είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕ 3-0. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΒΑΘΜΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΙ ΕΝΤΟΣ, ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ ΕΚΤΟΣ, ΑΞΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΨΑΛΟΣ ΕΚΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστες παρατηρησεις αλλα το Βασιλακη το Κυριακιδη και τον Βασκο τους εφαγε το σκοταδι.

Ανώνυμος είπε...

kai allous pou persi itan apo tous korifeous