Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Συνήθεια τα πολλά γκολ για τον Εδεσσαϊκό. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΓΑΡΕΦΙ 6-0(foto& video)


4,6 γκολ κατά μέσο όρο μπήκαν στα τρία τελευταία του παιχνίδια

Ένας Εδεσσαϊκός έτσι όπως τον θέλουν οι φίλαθλοι του ήταν ο σημερινός, παρουσίασε θέαμα, γκολ και πολλές ωραίες ενέργειες και συνδυασμούς.
Τα έξι γκολ που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές μας, μιλούν από μόνα τους και δείχνουν καθαρά τη διαφορά που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες.
Ο Δημητρης Λαφαζανίδης ήταν αυτός που ….έσυρε το χορό των γκολ, σημειώνοντας τα τρία από τα εξι γκολ και παράλληλα δεύτερο συνεχόμενο χατ τρικ.
Ο Τσολάκοβιτς έμεινε σίγουρα ικανοποιημένος από όλους ανεξαιρέτως του παίκτες του, αλλά ιδιαίτερα από τον «Λαφα» που δείχνει να διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας.
Οι τριαινοφόροι άνοιξαν το σκορ στο 7΄μετα από κάθετη μπαλιά του Βοτάρη ο «Λαφα» τρυπησε την άμυνα του Ηρακλή,  πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ, πέρασε υποδειγματικά από πάνω του την μπάλα και έκανε το 1-0.
15΄ο Τσάτσε βρέθηκε τετ- τετ με την εστία αλλά προτίμησε να «σπάσει» την μπάλα στο Λαφαζανίδη ο οποίος δεν κατόρθωσε να σκοράρει.
Στο 30΄Ο Γκίνης που αγωνίσθηκε σήμερα με επιτυχία ως δεξί μπακ πάσαρε στον Τσάτσε που έκανε σέντρα και ο «Λάφα» 2-0.
Στο 32΄σειρά του Λάφα να σεντράρει για τον Τσάτσε και 3-0
73΄Βοτάρης σέντρα από δεξιά «Λαφα» 4-0.
78΄με πλασέ ο νεοεισελθών Γκόγκος 5-0, έδειξε για άλλη μια φορά ότι «το έχει το γκολ»
85΄ο Λουσης σε τετ α τετ  δεν καταφέρνει να σκοράρει και σε δεύτερη προσπάθεια γυρνάει την μπάλα προς το σημείο του πέναλτι, εκεί όπου  ο επερχόμενος Παπαγεωργίου με σουτ κάνει το τελικό 6-0

Η σύνθεση του Εδεσσαϊκού
Πασχαλίδης, Γκίνης(46΄Ιωσηφίδης), Καπαγιάρογλου, Τεκελίδης, Γεωργίου, Βοτάρης, Τσόπτσης, Ρετζια (46΄Λούσης), Τσάτσε, Λαφαζανίδης (75΄Γκόγκος), Παπαγεωργίου




Δεν έλειψαν και οι ωραίες παρουσίες στη κερκίδα

























4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοιες εμφανίσεις στο υπόλοιπο της χρονιάς είναι βέβαιο ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας!!! Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με τον 4ο από το τέλος...

Υ.Γ: Είναι τραγικό να μιλάνε για διαιτησία οι φίλαθλοι του Γαρεφιού με το σκορ στο 3-0 (ο'τι συνέβη δηλαδή στην τσιμεντένια κερκίδα σε όλο το 2ο ημίχρονο)...

Ανώνυμος είπε...

psixremia paidia den einai etsi opos fenete yparxoun polles adinamies kai polla paixnidia paizonte

Ανώνυμος είπε...

8elw na dw thn omada me 2 mprosta..afou vlepete oti to exoun mazi?gt den vazei ton mikro mazi me lafa?na parei empeiria?apo ekei kai pera kapoia diasthma h omada epaize para polu kala!mpravo pame kai sthn pella na tous pathsoume!!edessaikara!!!

Ανώνυμος είπε...

8.57
αφού έχεις εντοπίσει αδυναμίες πες τις και σε μας να το συζητήσουμε και να διορθωθούν (πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι λαμβάνουν υπ΄ όψιν την γνώμη των φιλάθλων)