Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Νίκη και μόνο νίκη εναντίον του Μανδάλου!
Mετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη μέσα στην Πέλλα με 1-2, η προσπάθεια για την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες συνεχίζεται τη Κυριακή με την ιδιαίτερα κρίσιμη αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας, κόντρα στην Δόξα Μανδάλου η οποία είναι 3η στην βαθμολογία(2 βαθμούς πίσω από εμάς) και είναι από τους βασικούς διεκδικητές της ανόδου.

Η νίκη για τον Εδεσσαϊκό, είναι απολύτως επιτακτική, προκειμένου να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Δ΄ κατηγορία!
Η νίκη λοιπόν είναι μονόδρομος, και ο φίλαθλος κόσμος καλείτε να παρουσιαστεί αντάξιος των περιστάσεων την Κυριακή και να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές μας, να πάρουμε και αυτό το τρίποντο.
Ο καθένας από το πόστο του λοιπόν, ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας με την τρέλα του, να σπρώξουμε ξανά όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, διοίκηση, φίλαθλοι τον Εδεσσαϊκό μας στις επιτυχίες και στις εθνικές κατηγορίες.
 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

σωστή κίνηση
μήπως και σηκωθούν κάποιοι από τους καναπέδες τους τις Κυριακές και ειδικά οι μαγαζάτορες γύρω από το γήπεδο που ούτε διαφήμιση μέσα στο γήπεδο δεν έχουν
..Τότε όμως που ο Εδεσσαικός ηταν ψηλά οι φίλαθλοι των αντιπάλων απο τα δικά τους μαγαζιά ψώνιζαν και έπιναν καφέ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ Δ.Σ. ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΥΡΙΟ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ "ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ" ΣΕ 2 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΙΣΟΠΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΨΑλο & ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

kai perysi me promaxous

Ανώνυμος είπε...

min psaxnoume dikiologies