Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ-ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 0-3 από το Ν. Φίστα


ΑΠΟ ΝΙΚΟ ΦΙΣΤΑ

 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ -ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ

-ΚΡΙΤΙΚΗ –Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



 «ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΜΕ 6Χ6 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕΡΤΖΙΟ ΤΣΟΛΑΚΟΒΙΤΣ»


Εκλεισε τον Α’γύρο του πρωταθλήματος στους Γαλατάδες, με το εντυπωσιακό σερί των 6 νικών, και ατενίζει το υπόλοιπο ήμισυ του μαραθωνίου με διάχυτο το κλίμα αισιοδοξίας για την διεκδίκηση και κατάκτηση του τίτλου. 
Στην ιστορική ομάδα των καταρρακτών γνωρίζουν ότι η επίτευξη του στόχου και η αποστολή τους για την συνέχεια δεν θα είναι εύκολη, καθώς το πρωτάθλημα κρύβει πολλές παγίδες, και ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος στην κούρσα τίτλου, από τις ομάδες που τον διεκδικούν. 
Χρειάζεται επαγρύπνηση,και ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και αγωνιστική εντιμότητα ώστε η ομάδα να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της διοίκησης ,τεχνικής ηγεσίας, και του φίλαθλου κοινού της. 
Τα εχέγγυα και οι ασφαλιστικές δικλείδες έχουν τεθεί από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, και παρά τις παρεκκλίσεις, τα άτυχα αποτελέσματα, και τις απώλειες πολύτιμων βαθμών που γνώρισε η ομάδα σε θεωρητικά εύκολα παιγνίδια, έδειξε ότι διαθέτει στην φαρέτρα της, πλούσιο και ικανό ρόστερ, ώστε να λάβει σάρκα και οστά, και να στεφθεί με επιτυχία  ο στόχος (μονόδρομος)για την ύπαρξη και μελλοντική πορεία  του ιστορικού Συλλόγου, η άνοδος στην Δ’ Εθνική.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΚΑΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η έκβαση του αγώνα και η κατάκτηση του τρίποντου απέναντι στην τοπική ουραγό ομάδα του Ολυμπιακού αποδείχθηκε και στην πράξη ότι δεν εμπεριείχε κανένα βαθμό δυσκολίας, καθώς σε ρυθμό ρελαντί και προπόνησης έφθασαν στην επικράτηση οι φιλοξενούμενοι. 
Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική αναφορικά με την διαφορά δυναμικότητας που χώριζε τις δύο ομάδες και όλο το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην έκταση του σκορ υπέρ του Εδεσσαϊκού. 
Στο κομμάτι αυτό οι Τριαινοφόροι έδειξαν μια χαλαρή προσέγγιση, και παρά τις πληθώρα ευκαιριών που δημιούργησαν η έκταση του σκορ έμεινε στα επίπεδα του 0-3. 
Η δυστοκία στην τελική προσπάθεια και σε κραυγαλέες φάσεις για γκολ, τα δυο δοκάρια του Εύθυμη Τσόρμπα, αλλά και η πολλή καλή απόδοση που είχε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων στέρησαν την διεύρυνση του σκορ.
3’ Ο Καπαγιάρογλου με ατομική προσπάθεια και σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
7’ Το σκορ άνοιξε σε 0-1 ο φέρελπις και ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Εδεσσαϊκού Κώστας Παπαγεωργίου με κοντινό σουτ πλασέ, ύστερα από έξοχη ενέργεια και πάσα του Ιωσηφίδη.
11’Απο θέση τετ-α-τετ ο Ιωσηφίδης σούταρε αλλά εξουδετέρωσε σωτήρια ο Μίγγας.
13’ Ο Λαφαζανίδης έβγαλε τον Ιωσηφίδη σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
20’ Μετά από ατομική προσπάθεια και φαρμακερή σέντρα σουτ του Ιωσηφίδη, ο Βοτάρης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
25’ Στην μοναδική αξιόλογη επίσκεψη του Ολυμπιακού στα καρέ του Πασχαλίδη ο Μάλαμας μέσα από περιοχή έπιασε κεφαλιά μόλις άουτ.
31’ Ο Βοτάρης έβγαλε σε πλεονεκτική θέση για γκολ τον Ιωσηφίδη, αλλά το σουτ εξουδετέρωσε σωτήρια ο Μίγγας.
33’ Ο Λαφαζανίδης με υποδειγματική πάσα έδωσε την ευκαιρία στον Βοτάρη με κοντινό σουτ βολέ να χρισθεί σκόρερ και να γράψει το 0-2.
34’ Ο Ευθύμης Τσόρμπας στάθηκε άτυχος καθώς η ασύλληπτη βολίδα που έπιασε κατέληξε στην συμβολή του δοκαριού της εστίας του Ολυμπιακού.
35’ Ο Βοτάρης μέσα από την περιοχή ανενόχλητος δεν κατάφερε να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.
58’ Ο κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων, ο τερματοφύλακας Μίγγας, είπε «ΟΧΙ» στον Δημήτρη Λαφαζανίδη, καθώς με θαυμάσια απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του.
80’ Ο νεοεισελθών ταλαντούχος νεαρός επιθετικός του Εδεσσαϊκού Γκόγκος διαμόρφωσε το τελικό 0-3, όταν από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή έπιασε δυνατό σουτ το οποίο παρά την αρχική του προσπάθεια δεν κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά ο Μίγγας, δεν συγκράτησε την μπάλα στην αγκαλιά του και εντελώς αναπάντεχα  αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Εύκολο έργο είχε ο άρχων του αγώνα κ.Τομίδης, με βοηθούς τους κ.Δεμερτζή και κ.Καραφωτάκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ:

Μίγγας,Τρεμπολίτης,Γιάντσης,Μαραντίδης,Σταπατώρης,Τανόπουλος,Τανούσης(74’Κωνσταντανάκης),Μάλαμας(80’Τρεμπολίτης),Γεωργιάδης, Χατζηπέτρου, Αρβανίτης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ
Πασχαλίδης, Γκίνης, Καπαγιάρογλου, Τεκελίδης (60’Γκόγκος), Γεωργίου, Τσάβο (λ.τ35’Πεχλιβάνης), Τσόρμπας, Βοτάρης, Λαφαζανίδης, Παπαγεωργίου(75’Λούσης), Ιωσηφίδης.

                                ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι ο γκογκος ειναι παντα νεοεισελθων και ποτε δεν ξεκιναει?ενα παιχνιδι ξεκινησε χατ-τρικ εκανε.τι αλλο θελουν?ειναι επιθετικος και βαζει γκολ τι παραπανω?

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν εχει τα κοτσια να μην βαλει καποιων απο τις φιρμες ετσει εφαγε και τον κυριακιδη o τσολακοβιτςν

Ανώνυμος είπε...

edo efagan alllous pou prosferan apodedigmena

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΒΙΤΣ?
ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

προεδραρα παρε 2 παικτες απο Γιαννιτσα να τελειωνουμε.η ομαδα θελει ενισχυση για τα δυσκολα ματς και με πιτσιρικια θα γινουμε ακαδημια.Ο Εδεσσαικος θελει παικταραδες και οχι δοκιμες και ταλεντα.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 5.36 ο κυριακιδης επαιξε στο ριζαρι με τον σερτζι. δεν εχει σημασια ποιοι παιζουν αλλα οτι ηομαδα πηγαινει καλα

Ανώνυμος είπε...

8.11
ΓΙΑ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΕΙς?