Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Εδεσσαϊκός – Μελίσσι 1-0 «αγχωτική νίκη»


Σημαντική αλλά και αγχωτική συνάμα νίκη πήρε ο Εδεσσαϊκός με 1-0 με αντίπαλο τη  Δόξα Μελισσίου σήμερα το απόγευμα.
Η αναμέτρηση κρίθηκε από το γκολ που πέτυχε ο Ευθύμης Τσόρμπας στο 23΄, σε μία φάση που ξεκίνησε από ενέργεια και πάσα του Παπαγεωργίου.
Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με αρωγό γι' αυτό τον διαιτητή Καρυπίδη που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, για να μη παιχθεί ποδόσφαιρο, εκνευρίζοντας με τα σφυρίγματα του τους ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού και μοιράζοντας τους αφειδώς κάρτες.
Μάλλον ο Εδεσσαϊκός από δω και στο εξής για να καταφέρει να φτάσει τον στόχο θα πρέπει να είναι έτοιμος να νικήσει κι άλλους εκτός από τον αντίπαλό του.
Με πολλές λάθος υποδείξεις ο βοηθός Θεολόγου, άριστος ο Γιάγκος
η σύνθεση του Εδεσσαϊκού
Πασχαλίδης, Γκίνης, Καπαγιάρογλου (87΄Πεχλιβάνης), Τεκελίδης (65΄Τσάτσε), Γεωργίου, Βοτάρης, Ουζούνης, Τσόρμπας Ευθ., Παπαγεωργίου, Λούσης (46΄Γκόγκος), Λαφαζανίδης, 

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απαραδεκτος ο καρυπίδης
συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Εδεσσαϊκού που του έδωσαν δικαίωμα να βγάλει την κόκκινη.
ο Καρυπίδης ήταν σε αποστολή αλλά δεν την έφερε εις πέρας

Ανώνυμος είπε...

το πεναλτι στο Λαφα μονο ένας τυφλός δεν θα το έβλεπε

Ανώνυμος είπε...

tetio kolima den exei ksana gini....ena atelioto xaos

Ανώνυμος είπε...

koloxoriates eprepe na eixan 3 kokines kai eidika ekeino to eniari apo ta aristera

Ανώνυμος είπε...

aparadektos o diaithths alla gt den mporousame na valoume goal re paidia?olo epi8esh epi8esh kai sthn telikh ta xalousame..

Ανώνυμος είπε...

η διοικηση πρεπει να προστατέψει την ομάδα δεν μπορει να έρχετε εδω ο καθε Καρυπίδης και να μας σφαζει εν ψυχρω

αυριο κιόλας να ζητησουν την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας να δουνε τι έχει γραψει ο κ Μελετλίδης και πως το έχει βαθμολογήσει
να δούμε τιμωρηθεί η θα βραβευθεί? ? ????

Ανώνυμος είπε...

8.37
δεν του έδωσαν δικαίωμα

Ανώνυμος είπε...

TELIKA EBGALE KOKINH STON OYZOYNI STO TELOS KATO STA APODYTIRIA

ΧΡΙΣ.ΠΕΤΣΙΝΑΡΗΣ είπε...

ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΙ ΕΛΗΞΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3-0 ΚΑΙ 1-0.ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΠΟΔΟΣΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΕ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΑΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΜΡΟΣΤΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΟΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΛΟΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΛΟΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΣΣΑΙΚΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ.ΜΕ ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΘΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

O Kαρυπίδης ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, απο την αρχή, καθαρό πέναλτυ, αφου ο αμυντικός σπρώχνει τον Βοτάρη, που πέφτει στον τερματοφύλακα το κάνει επιθετικό φάουλ και στην συνεχεια του δίνει κίτρινη καρτα. Πρίν απο την πέναλταρα στον Λάφα, προηγείται άλλο πέναλτυ του αμυντικού στον Παπαγεωργίου, αφού ο αμυντικός μέσα στην περιοχή, δίνει αγκωνιά στο πρόσωπο του Κωστάκη, μπροστά στα μάτια του διαιτητή, που το κάνει γαργάρα, όντας σίγουρος ότι δεν τον βλέπει ο Πολατιάν, που εντω μεταξύ είχε φύγει στο ημίχρονο. Δεν εφθαναν όλα αυτά και αφού δεν του βγήκε στον αγωνιστικό χώρο να δώσει κόκκινη κάρτα, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι διαπληκτίστηκαν (μπουνιές-κλωτσιές κλπ) στην καταπακτή και στο τέλος ταχα μου τους εβριζαν και τους εφτυναν φιλαθλοι του Εδεσσαικού. Πράγματι είχαν διατεταγμένη υπηρεσία και θα πρέπει το Δ.Σ. του ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ να ζητήσει την παντοτινή εξαίρεση του από αγώνες της ομάδας μας. Αξιοσημείωτο είναι οτι το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των αλλων ομάδων με απανωτές ερωτήσεις, ηταν αν είχε αποβολές το παιχνίδι, λες και κατι ΗΞΕΡΑΝ!!! Και για να μην ξεχνιόμαστε πέρυσι ο άλλος προπονητής το έδωσε το παιχνίδι για να σωθεί το Μελίσσι. Σήμερα αυτοί λυσαξαν να κοψουν βαθμό, ευτυχώς οι παιχταράδες μας δεν έκαναν την χάρη και ας επαιζαν με 13 (11+ διαιτητή + επόπτη.) Πάντως το ΣΑΒΒΑΤΟ παίζουμε στον Μυλότοπο, αφού το άλλαξε η ΕΠΣ, ύστερα απο αίτημα της Αναγέννησης. Αντε να δούμε τι διαιτητές θα μας βάλει ο Πολατιάν, πού σήμερα όρισε 3 που παίζουν Δ΄ και Γ΄ Εθνική, λές και ήταν το ντέρμπι της χρονιάς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ Νο 9 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑΤΟΠΑΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

afou einai o eklektos tou serziou pios 8a tou kopsi tin mpala??? plaka kanete;;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

οι κλωτσιες και οι αγκωνιες ήταν το ευχαριστώ που τους σωσαμε πέρυσι
αχ αχ ρε Ασλανίδη

Ανώνυμος είπε...

διαμαρτυρονται και απο πανω
εμεις φταιμε που τους σωσαμε περυσι

η διαμαρτυρία του ΔΣ από το καρατζοβα όπου και δημοσιεύεται

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ για την απαράδεκτη, απρόσμενη και αναίτια «εχθρική» συμπεριφορά των φιλάθλων του σωματείου, αλλά και μερίδας παραγόντων και ποδοσφαιριστών προς τους ΧΩΡΙΑΤΕΣ, αλλά ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ και ΕΥΓΕΝΕΙΣ Εκπροσώπους της ιστορικής ομάδας της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου στο μεταξύ μας αγώνα της 7-12-2011, που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο της Έδεσσας.
Η «Βάρβαρη», αναίτια και αψυχολόγητη επίθεση των οπαδών, αλλά και μερίδας ποδοσφαιριστών (Βλέπε Λαφαζανίδης) από την αρχή του αγώνα με βαρύτατες , ρατσιστικές , και τοπικιστικού χαρακτήρα ύβρεις και πράξεις ( Ξυλοδαρμοί) κατά των παραγόντων , ποδοσφαιριστών , διαιτητών, παρατηρητών διαιτησίας και φιλήσυχων οπαδών, δεν τιμούν την ιστορία του μεγάλου συλλόγου «ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ».
Με τέτοια συμπεριφορά φαίνεται πως υπάρχει μεγάλο αγωνιστικό «άγχος», που η λάθος διαχείριση του, θα δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα στο σωματείο και θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και το μόνο που θα κατορθώσει είναι να έχει το σύνολο των σωματείων «εχθρικά» στην προσπάθειά του.


Κύριε Πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,


Φαίνεται ότι ούτε η φιλοξενία μας ούτε η ευγενική και πολιτισμένη συμπεριφορά μας στάθηκε ικανή να σας πείσει για την ανταπόδοση μιας ανθρώπινης και τυπικά φιλικής συμπεριφοράς.


Θα ήταν παράληψή μας να μην εξάρουμε την εξαίρετη συμπεριφορά του κ. Κωνσταντινίδη Γ. Αρχηγού, ο οποίος στο τέλος επισκέφτηκε, τα πριν από λίγο φλεγόμενα, αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και ζήτησε συγγνώμη για τις απαράδεκτες επιθέσεις που δέχτηκαν.


Ο μεγάλος αυτός Σύλλογος αξίζει καλύτερων παραγόντων, οπαδών και συμπεριφορών, για να ανέβει εκεί που του αρμόζει, για να παύσει να αγωνίζεται με τους «Χωριάτες» .

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΖΟΥΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 9 ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥΖ.
ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΣΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.
ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ "ΚΑΡΥΔΙΑ" ΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΚΛΩΤΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΖΟΥΝΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΣΙΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ, ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΚΟΠΤΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΕΞΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ ΚΑΡΥΤΠΙΔΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΙΩΤΕΣ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΡΕΠΑΝΗΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΓΙΑ ΙΔΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΩΝ ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ (ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ- ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΣ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΟΤΙ ΔΑΡΘΗΚΑΝ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΤΑ 7 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΜΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΕΣ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΔΙΚΑΙΑ) ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΑΝ ΔΕΝ, ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥ 9). ΑΝ ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΟΠΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΛΑΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΕΞ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΜΟΝΟΣ ΑΝ ΒΑΡΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ; 7 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ( ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο κ.ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ) ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΙΧ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΙΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΧΕΙΡΑΨΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ" ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ "ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ Νο 9 ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

9;55 ρε τζοναρα βλακειες γραφεις, κανενα Νο 9 δεν επιτεθηκε στα αποδυτηρια στον ουζουνι, κανενας δεν εκανε ντουζ, οτι εγινε εγινε λιγο πριν μπουν στην καταπακτη, μπροστα στους διαιτητες που τα ειδαν (;;;;;;) και τα κατεγραψαν, εκδικητικά επειδή 1 ανεγκεφαλος φιλαθλος ξεφευγοντας απο την φυλαξη των μελών του δ.σ. εφθασαν μεχρι τα αποδυητρια των διαιτητων, όπου ταχαμου τους εβρισε και τους εφτυσε (ετσι έγραψαν στο φ.α.) και βέβαια Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ότι ένας
(1) και μόνο ένας (υπερανω υποψιας), εφτασε μέχρι την πόρτα των διαιτητων και σε κλάσματα δευτερολεπτων απομακρύνθηκε απο τα μέλη του Δ.Σ.και καθεται ο καρυπιδης και γραφει στο φ.α. οτι μονος του τον απομακρυνε.
ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΑΥΤΟ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΥΡΙΕ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΝΑ ΑΣΦΑΣΛΙΣΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΟΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΛΕΠΤΟ, ΑΦΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΝΙΞΕ 3 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.