Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Στο Ν. Μυλότοπο αύριο για το καθοριστικό «διπλό» ο Εδεσσαϊκός


ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟ
Σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι για τον Εδεσσαϊκό χαρακτηρίζεται το αυριανό παιχνίδι με το Μέγα Αλέξανδρο στο Νέο Μυλότοπο.
Πανέτοιμη για να πάρει το «διπλό» είναι η ομάδα του Σέρτζιαν Τσολάκοβιτς που μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα έχει ανέβει στο δεύτερο  σκαλοπάτι του πίνακα με 42 βαθμούς και μια επιτυχία στο Ν. Μυλότοπο σε συνδυασμό με πιθανή ήττα του Αλμωπού την Κυριακή μέσα στον Προφήτη Ηλία, θα την βρει στην πρώτη θέση  της βαθμολογίας και θα αποκτήσει ένα σημαντικό αβαντάζ και πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο.
Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ομάδα και οι «Πράσινοι» είναι αποφασισμένοι και παθιασμένοι για μια νέα μεγάλη νίκη και επιτυχία, που ταυτόχρονα θα επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική κατάσταση και φόρμα που διανύουν.
Αν και το ταμείο του Εδεσσαϊκού δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, ο πρόεδρος της ομάδας  Γιάννης Βέτας, είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του προς τους παίκτες και χθες πέρασαν …. από το ταμείο.
Μετά την σημερινή προπόνηση το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραθέσει δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Έδεσσας, στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας ενισχύοντας έτσι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην οικογένεια του Εδεσσαϊκού.
Στο αυριανό παιχνίδι η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια του κόσμου της και θεωρούμε δεδομένο ότι οι φίλαθλοι μας θα κατακλύσουν και το στάδιο του Ν. Μυλοτόπου, ενισχύοντας  την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: