Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Δοκάρια, αστοχία, ατυχία και διαιτησία στέρησαν την νίκη στον Εδεσσαϊκό


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ 0-1

Αυτό που έγινε στο δημοτικό στάδιο  Έδεσσας σήμερα δεν έχει προηγούμενο.
ο Εδεσσαϊκός μπορούσε να πετύχει ακόμα και 4 γκολ (είχε 3 δοκάρια!!), αλλά οι επιθετικοί του δεν την έβαζαν με τίποτα μέσα.
Το ματς άρχισε με ένα ξέφρενο ρυθμό.
Μόλις στο 2′  κόντεψε να παγώσει το στάδιο αλλά την κεφαλιά του Τσόλκα από 2 μέτρα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σεϊτανίδης.
Από εκεί και πέρα ο Εδεσσαϊκός παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο, έχασε τα «άχαστα» με τους επιθετικούς να πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων κλασσικές ευκαιρίες.
Ο Εδεσσαϊκός  στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να έκανε πάνω από 10 καθαρές φάσεις για γκολ.
Σε μία από αυτές ο επόπτης ακύρωσε καθαρό γκολ του Λαφαζανίδη στο 15΄ και πιστεύουμε ότι ήταν καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα

στο 17΄κεφαλιά του Γκόγκου άουτ
στο 24΄ευκαιρία, σουτ του Λαφαζανίδη αποκρούει ο τερματοφύλακας
στο 30΄ουτ του Παπαγεωργίου αποκρούει και πάλι ο γκολκίπερ του Αλμωπού
στο 32΄κεφαλιά του Γκόγκου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι
στο 34΄και πάλι δοκάρι σε κεφαλιά του Λαφαζανίδη
Αυτό που δεν έκαναν με τον εύκολο τρόπο οι επιθετικοί του Εδεσσαϊκού το έκανε με τον δύσκολο ο Τσαουσίδης του Αλμωπού στο 49΄ όταν με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση και από το ύψος της μεγάλης περιοχής  έστειλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Από κει και πέρα ο Εδεσσαϊκός έδειξε το άσχημο πρόσωπο του, η ομάδα «κάθισε» δεν μπόρεσε να αντιδράσει όπως έπρεπε μετά το γκολ που δέχτηκε και ο Αλμωπός ήταν σαφώς καλύτερος στο 2ο ημίχρονο και κράτησε το αποτέλεσμα.
Αυτό όμως που δεν έχει προηγούμενο, είναι τα μεγάλα σοβαρά και επαναλαμβανόμενα διαιτητικά λάθη, σε συνεχόμενα παιχνίδια εις βάρος του Εδεσσαϊκού.
Ο κύριος Δεμερτζής με τους βοηθούς του, ακύρωσαν κανονικό γκολ για τον Εδεσσαϊκό στο 15΄σε κεφαλιά του Λαφαζανίδη (υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει ότι το γκολ ήταν κανονικότατο) και αρνήθηκε επίσης να δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Λαφαζανίδη  ενώ το σκορ ήταν 0-1.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ:
Σεϊτανίδης, Γκίνης (52΄Ρέτζια), Καπαγιάρογλου,  Πεχλιβάνης(65΄Ουζούνης), Γεωργίου, Βοτάρης, Τσόπτσης (77΄Τσάτσε), Παπαγεωργίου, Γκόγκος, Λαφαζανίδης, Ιωσηφίδης

ΑΛΜΩΠΟΣ:
Καραγιαννίδης, Μπογδάνης, Κανωτίδης, Δεμίρης, Ταγγίδης (46' Μανίσης), Μιχαηλίδης, Τσιμτσιρίδης, Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Ι. (75' Σαββίδης), Τσόλκας (85' Θωμάς Γ.), Τσαουσίδης.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

paidia kala ta lete alla ypervaloume ligo.6eykairies itan sto 1o....kai sto penalty an itan egine se antepithesi pou den edosai ston almopo katharo faoul.....xoria pou den edosai kai ena penalty noritera ston almopo!!an ta tragia xanoun t axasta.......sto 1o eimastan kalyteroi....alla sto 2o mas ekanan xazous.paiksan eksypna kai meis na min po san ti............

Ανώνυμος είπε...

βάλτε το βίντεο με το ακυρωμένο γκολ να το αφιερώσουμε στον Αλκη

Ανώνυμος είπε...

an exete parapona apo thn diatisia eidika sto deytero hmhxrono mallon den prokitai na kaneye omada pote!
o diaithtis kai oi epoptes sas epexan edra toylaxiston 70% - 30%.
kai opos sto prvto mporoyse na lixei 3-1 kai sto deytero imixrono mporoyse na lixei 0-4 ayta exei to podosfairo kai gia na gnorizetai kai gia thn alli omada apo toys 14 poy epexan oi 8 htan mikroi gia na mhn po poloi mikroi.

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ
ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΤ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο "Αλκης" θα πάρει τα φρύδια μας αν συνεχίσει να παίζει παιχνίδια σε βάρος του Εδεσσαϊκού.