Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αναβολή των ποδοσφαιρικών αγώνων για Σάββατο-Κυριακή στο Ν. Πέλλας


Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος λόγω κακών καιρικών συνθηκών όλοι οι αγώνες του Σαββάτου 4 και της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου όλων των Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Πέλλας αναβάλλονται.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

από δω και πέρα η ευθύνη είναι του Άλκη! κανόνισε με Προφήτη να τελειώνουμε απο το 20λεπτο κι άσε τις δικαιοσύνες για αλλού!

wateros είπε...

Ρε, θα ηρεμήσετε λίγο όλοι με τον "Άλκη" τον "Τάκη", τον "Μάκη"κλπ; Τι θέλετε δλδ; Να γίνουμε "Ολυμπιακός"; Είμαστε ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ και δεν μας ταιριάζει ούτε θέλουμε να κερδίζουμε με μαϊμουνιές. Στην τελική αν δεν μπορέσουμε ας μην ανέβουμε. Επιτέλους !!! Χειρότεροι από τα χωριά έχουμε γίνει. Τι να την κάνουμε "πέτσινη" άνοδο; Και πώς θα σταθούμε στην άλλη κατηγορία όταν δεν μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι στην πιο κάτω; Φυσικά θέλω να ανέβει η ομάδα μου και πιστεύω οτί αγωνιστικά μπορεί. Αν όμως δεν μπορέσει αγωνιστικά τότε ας ανέβει όποιος μπορεί. Φυσικά και δεν θέλω η ομάδα μου να αδικείται, δεν θέλω όμως ούτε και να ευνοείται. Θεωρώ πιο σημαντικό η Ομάδα να αποκτήσει σταθερότητα διοικητική, σταθερή τεχνική ηγεσία που θα δουλεύει πάνω σε ένα πλάνο και δεν θα αντικαθίσταται με 1 ή 2 στραβά αποτελέσματα αλλά θα την στηρίζει το Δ.Σ. και οι φίλαθλοι παρά να πάρουμε την κατηγορία όπως όπως, με κουτοπονηριές και αδικίες έναντι άλλων. Και μην μου πείτε οτι έτσι αποκαθίστανται οι όποιες αδικίες έγιναν εις βάρος μας. Το άδικο με άδικο δεν διορθώνεται. Γι αυτό λοιπόν κόψτε την καραμέλα για τον Άλκη, τον Λάζαρο, τον Ποπάι, τον Ζορό...

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστούμε το πονηρο φιλο απο το Μυλότοπο που θα μας διδαξει ηθικη!

Ανώνυμος είπε...

μας δουλευεις ρε φίλε 7:29,
η ομάδα μας με τους ίδιους ακριβώς παικτες πάει για τίτλο και στη Δέλτα!
τι είμαστε Μυλότοπος που έχει 4 40αρηδες στην εντεκάδα? και του χρόνου θα είναι ΚΑΠΗ?

Ανώνυμος είπε...

M' ayth thn omada re paidia den thn paleyoume sthn A1, poy na prwtagwnisthsoyme sthn D? Prepei na sobareytoyme oloi gia na einai sobwrh kai h omada mhpws kai ginei to thayma fetos kai aneboyme kathgoria.

Ανώνυμος είπε...

10.04
η εχεις να έρθεις στο γήπεδο καμια τετραετία ή πλακα μας κανεις

Ανώνυμος είπε...

εδω ειναι στέκι μυλοτοπιανών?

Ανώνυμος είπε...

συνεχίζουμε την προσπαθεια να τελειώσει φέτος ο γολγοθάς σε κάθε πανηγύρι.όσοι δυσκολέψουν την επιστροφή μας θα δώσουν λόγο και στο μέλλον!