Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Το Πρωτάθλημα αποκτά πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον


Μετά την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των τελευταίων συχνών χιονοπτώσεων, συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα που από εδώ και πέρα, αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον.
(Οκτώ) 8 αγώνες προ της λήξεως του πρωταθλήματος της Α1, ο Εδεσσαϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή στην πόλη μας τον Άρη Προφήτη Ηλία, με τις οδηγίες του νέου προπονητή Αντώνη Σαπουντζή.
Οι φίλαθλοι περιμένουν να δουν την Κυριακή ένα νέο Εδεσσαϊκό με ποδοσφαιριστές αποφασισμένους να πετύχουν μια καθαρή και δίκαια νίκη. Το νικηφόρο αποτέλεσμα της Κυριακής θα είναι αυτό που θα καθορίσει την πορεία του συλλόγου μας για το παρόν και το μέλλον.
Κατά συνέπεια οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν από τον κ. Σαπουντζή να αγωνιστούν την Κυριακή πρέπει να είναι αγωνιστικοί, σοβαροί και με πνεύμα ομαδικότητας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Ο στόχος του Εδεσσαϊκού είναι ένας και μοναδικός, η συγκομιδή 24 βαθμών επί 8 αγώνων.
Οι 81 βαθμοί είναι σημαδιακοί και καθοριστικοί για τη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Οι φίλαθλοι της ομάδας, την Κυριακή πρέπει να δώσουν το βροντερό παρών τους στο γήπεδο και έχουν καθήκον να σταθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας μας.


                                               ΧΡ. ΠΕΤΣΙΝΑΡΗΣ

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς ακόμα κι αν κάνουμε περίπατο μέχρι το τέλος,ο Μυλότοπος έχει σοβαρές πιθανότητες να πάρει διαφορά 5 βαθμών και να βγεί χωρίς μπαράζ.Οπότε μας επηρεάζει τι θα κάνει κι αυτός.

Ανώνυμος είπε...

δεν τα έχεις μετρήσει καλά
αν λέω ΑΝ πάρει όλα τα παιχνίδια ο Μυλότοπος πάει 85 βαθμούς
τότε πάμε σε μπαράζ ως δεύτεροι εμεις με 81βαθμούς

Ανώνυμος είπε...

ειναι όμως σαν να παίζουμε με τη φωτιά! με ένα μόνο μέτριο αποτέλεσμά μας χάνεται η χρονιά! επικίνδυνες υποθέσεις!δε νομίζεις?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ έτσι είναι.
άλλα πρέπει να το παλαίψουμε και είναι καιρός να πάνε γήπεδο επιτέλους όλοι όσοι κριτικάρουν μόνο
ο μαδάρα έχουμε
ας έρθουν να βοηθήσουν το εισιτήριο είναι όσο και ένας καφές

Ανώνυμος είπε...

αν περάσει ρε παιδιά ο Μυλοτ απο Καλύβια και Αριδαία τέλος το πρωτάθλημα!

Ανώνυμος είπε...

9.48
εσυ τι προτείνεις να τα παρατήσουμε?
συμφωνω με το 9.56 τωρα χρειάζεται να έρθουν αυτοί που ηρθαν και περυσι μόνο στα μπαράζ στο γήπεδο να γεμισουμε το στάδιο
ναι ένας καφες ειναι ρε γαμότο μην το πιείτε μια μερα και ελατε γηπεδο ΑΞΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Αν τα παιχνιδια διεξαχθουν καθαρα στο γηπεδο ο Μυλοτοπος κινδυνευει να πεσει ακομα και στην 3η θεση!Όχι βεβαια οτι ολοι οι υπολοιποι θα κανουν το απολυτο.

Ανώνυμος είπε...

an den plirothoun oi pextes den pame pouthena reeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

Ο πρωταθλητης και οι καταταξη των υπολοιπον 4 ομαδων θα κριθει την τελευταια κυριακη στο ριζαρι. ο εδεσσαικος πρεπει να κερδισει τα 8 παιχνιδια ΜΠΟΡΗ.την κυριακη καιρου επιτρεποντος θα γινει η αρχη γιαυτο οσοι πιστευουν στην ομαδα και την αγαπουν την κυριακη ολοι στο γηπεδο.

Ανώνυμος είπε...

τα παντα εξαρτωνται απο εμας
μπορουμε να πάρουμε ολα τα ματς?
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

φίλε αν περάσει απο Καλύβια ο Μυλότοπος ...ποιό Ριζάρι? και ο διαιτητής γκολ θα βάλει υπερ του Μυλοτόπου εκεί μεσα τελευαταία αγωνιστική!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟς ΜΥΛΟΤΟΠΟς ΜΩΡΕ ΑΣΤΟΝ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ
ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

4.36 Ας τολμιση στο εξης διαιτητης να δοση παιχνιδη στο μηλοτοπο φιλε θα τους στυλουμε εκει που δεν το φανταζονται.Ως αφορα το τελευταιο παιχνιδη με το ριζαρι ολοι οι φιλαθλοι απο την εδεσσα θα ειναι στο γηπεδο και ας διανοηθη διαιτητης να δοση τον αγωνα στο μυλοτοπο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κ. ΠΕΤΣΙΝΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΙΚΤΗ Ή ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ta lefta reeeeeeee. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ; ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ- ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΙΕΣ, ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΗΤΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΕΣΟΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 1ος ΚΑΙ ΑΛΛΟ 3ος.

Ανώνυμος είπε...

σήμερα κύριε μου ούτε το χειροκρότημα υπάρχει καν και συ μου λες για λεφτά κλπ
και σου φταίνε οι τρεις ήττες;
γιατί κάνατε καμιά συμφωνία ότι μόνο αν τελειώσει το πρωτάθλημα και είναι αήττητοι θα πληρωθούν οι παίκτες;
ξέρεις πολλές ομάδες που το έχουν πετύχει αυτό;

Ανώνυμος είπε...

2.39 πρεπει να ξερεις οτι οι ποδοσφαιριστες δεν ειναι επαγελματιες γιαυτο οτι χρηματα περνουν ειναι στην καλες προθεσεις των δ.συμβουλιον. οι ποδοσφαιριστες εχουν και υποχρεωσις εαν νομιζουν οτι θα περνουν χρηματα και δεν βαριεσε εαν χανει εξ αιτιας τους η ομαδα τοτε ειναι γελασμενη.

Ανώνυμος είπε...

Το ενδιαφερων των φιλαθλων ειναι στραμενο αυριο στον αγωνα καλυβια μυλοτοπος. ακουγωνται ψυθιροι οτι ο μυλοτοπος ζητησε βοηθεια απο τα καλυβια να παρει το παιχνιδη ετσι θελουν ναπαρουν το πρωταθλημα; ο διαιτητης ο κ.μηχαιληδης πρεπει να προσεξει για να μην τυναχτη το πρωταθλημα στον αερα εξ αιτιας του μηλοτοπου.

Ανώνυμος είπε...

4.39
σώώώώπα.
ποιος σου το ειπε αυτό;
η συμφωνία που έκαναν στην αρχή δηλ. δεν ισχύει και εξαρτώνται από τις καλές ή κακές προθέσεις των δ. συμβούλων ;
τι λες ρε αρχηγέ!
έπαθα πλάκα με τις γνώσεις σου!

Ανώνυμος είπε...

7.26 ποιος ποδοσφαιστης εισαι μεγαλε; ποσφαιριστες που το μυαλο τους ειναι τα χρηματα καλο θα ειναι να παν στα σπιτια τους.