Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δόξα Μανδάλου – Εδεσσαϊκός 2-5


Με τεράστια ψυχικά αποθέματα δυνάμεων οι παίκτες του Εδεσσαϊκού κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της μαχητικής Δόξας Μανδάλου αλλά και του ανεκδιήγητου επόπτη Κόγιου που έβλεπε οφσάιντ όλες τις επιθετικές ενέργειες του Εδεσσαϊκού επικρατώντας στο τέλος με σκορ 2-5. 
Ο Εδεσσαϊκός ανέλαβε από την αρχή του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να πιέσει την εστία του αντιπάλου, την ίδια ώρα που το Μάνδαλο περιορίστηκε στα μετόπισθεν στην προσπάθεια του να μην δεχθεί γκολ. 
Με την πάροδο του χρόνου στο 40′ ο Εδεσσαϊκός πήρε το προβάδισμα με  δυνατό συρτό σουτ του Λούση μετά από πάσα του Τσόπτση.
Δεν το χάρηκαν για πολύ όμως το γκολ αφού το Μάνδαλο στο 44΄ισοφάρισε με πέναλτι που υπέπεσε ο Ουζούνης και εκτέλεσε ο Τζούρτζος.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τους γηπεδούχους να παίζουν πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και τον Εδεσσαϊκό να προσπαθεί να πετύχει και δεύτερο γκολ που όλοι πιστεύαμε ότι θα έβαζε ουσιαστικά και πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση.
Το κατάφερε όχι μια αλλά δύο φορές, στο 52΄με κεφαλιά του Λαφαζανίδη μετά από σέντρα του Τσόπτση έγινε το 1-2 και στο 56΄ο Παπαγεωργίου με σουτ μέσα από την περιοχή το 1-3. 
 Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Μανδάλου «δεν το έβαλαν κάτω» και στο 76΄μετά από λάθος της άμυνας του Εδεσσαϊκού ο Ιωάννου με σουτ έκανε το 2-3.
Στο 82΄ ο Λαφαζανίδης μετά από κάθετη πάσα του Τσάτσε έγραψε το 2-4 και το «κερασάκι στη τούρτα» έβαλε στο 84΄ο Τσόρμπας από ασιστ του Βοτάρη έκανε το τελικό 2-5.
Η διαιτησία του κ. Γεωργίου σχετικά καλή, άψογος ο κ. Μιχαηλίδης αλλά ο κ. Κόγιος βρέθηκε σε άσχημη μέρα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι σήμερα η ομάδα δέχτηκε γκολ για πρώτη φορά, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Σαπουντζή και μετά από 6 αγώνες πρωταθλήματος με μηδέν παθητικό.

Η σύνθεση του Εδεσσαϊκού
Πασχαλίδης, Γκίνης, Ιωσηφίδης, Τεκελίδης, Ουζούνης (78΄Γεωργίου), Βοτάρης, Τσόπτσης, Λούσης (64΄Τσόρμπας), Λαφαζανίδης, Ρέτζια (80΄Τσάτσε), Παπαγεωργίου

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Εξαπλάτανος το πάλαιψε μέχρι τέλους και μη λέτε ότι σας κατέβει.
είδα το ματς και εχω προσωπική άποψη
με τυχερο γκολ κέρδισε ο Μυλοτοπος

Ανώνυμος είπε...

apo pote o Kogios egine Sinapis?? Pisteuw pws ofilete ena signomi ston kurio Sinapi !!!!!!!!

EDESSAIKOS F.C είπε...

οκ 11.20 έχεις δίκιο
διορθώθηκε ήδη.
Και η συγνώμη αυτονόητη

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην έκοψε κανα καλτσον ο εξαπλατανος.Κονιαλίδικα κολπακια σε τα μας?

Ανώνυμος είπε...

mprabo paidia k sta mparaz etsi na paizoyme k h anodos einai dikh mas

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΝΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΣΦΥΡΥΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΑΛΟ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

να βάζαμε τότε τον Καραμεταξα να σφυρίξει αφού ο Σιδηρόπουλος απ ότι μαθεύτηκε σταμάταει τη διαιτησία!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΕΣ ΣΤΗΣΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΜΙΛΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Π.Χ. ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗΣ, ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

8:36 dn exo logia gia auta pou grafeis...akou leei stamataei th diaithsia...episthmoniko senario :)

Ανώνυμος είπε...

αληθεύει ότι ο Σιδηρόπουλος γράφει σ αυτό το blog? υπάρχουν πολλές ενδείξεις πάντως! πχ παρακολουθώντας τον φέτος σε 4-5 ματς διαπιστωσα ότι δεν κάνει για Α1 .Είναι λίγος για Α1.Δεν φταίει το παιδι.Απλά δεν το χει.Προσέξτε τώρα στις επόμενες απαντήσεις (ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ).. Κάποιος θα τον υπερασπιστει! Ειδικά αυτόν!!!

Ανώνυμος είπε...

τον δείραν πάλι ?