Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Φιλική νίκη

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ -ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 4-2

Οι δύο ομάδες εκμεταλλευόμενες την ανάπαυλα του πρωταθλήματος, έκλεισαν φιλικό παιχνίδι .
Ο Αντώνης Σαπουντζής, όσο και ο Κουρογεωργάκης είχαν την ευκαιρία να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται παίχτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στις μέχρι τώρα επίσημες υποχρεώσεις των συλλόγων  τους.
Είχαν την ευκαιρία να κάνουν πολλές δοκιμές και να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά την ετοιμότητα των παιχτών τους.
Το τέλος του αγώνα  βρήκε νικήτρια την ομάδα της Έδεσσας με 4-2, τα γκολ πέτυχαν Λαφαζανίδης, Τσόρμπας, Τσάτσε και Τσιότσιος για τον Εδεσσαϊκό ενώ για την ομάδα του Προφήτη Ηλία σκόραρε 2 φορές ο Νικολαϊδης

 Εδεσσαϊκός:
 Πασχαλίδης (46΄Πανταλέων), Παπαδόπουλος, Ιωσηφίδης (46΄Γεωργίου), Πεχλιβάνης, Ουζούνης, Τεκελίδης (46΄Τσιότσιος), Βοτάρης, Τσόρμπας, Τσόπτσης,(46΄Λούσης), Λαφαζανίδης (46΄Γκόγκος), Τσάτσε (46΄Μουζάκης)



29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to nomero 2 pios einai apo tin omada sas??

Ανώνυμος είπε...

σςε πειραμε χαμπαρι
πάλι τα ιδια θα αρχισεις?

Ανώνυμος είπε...

wait ???

Ανώνυμος είπε...

σημερα ψήφισε το ΠΑΣΟΚ νέο αρχηγό

18 ΜΑΡΤΙΟΥ ημέρα αφιερωμένη στον ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ
"ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ"
μήπως θεωρούν ότι ο Ελληνικός λαός πάσχει από αλτσχαϊμερ? (ακου τωρα αρχίζουμε εως τώρα τι κάνατε δηλαδή?) και νομίζουν ότι έχουμε ανάγκη φροντιστή?

για να μην υπάρχει παρεξήγηση δυστυχώς είμαι ένας από αυτούς που πίστευαν και ψήφιζαν

Ανώνυμος είπε...

tragic

Ανώνυμος είπε...

9.29 για να κρινεις το πασοκ κανε πρωτα απολογισμο για τα 5.5 χρονια της ν.δ. μηπως εχεις εσυ αλτσαιχερ;

Ανώνυμος είπε...

οχι και επειδή δεν έχω αποφάσισα οτι δεν χρειάζομαι φροντιστή
και ασε τα ψευτοδιλήματα εγω δεν μίλησα για Ν.Δ
ΠΑΣΟΚ ψήφιζα δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια 9.29
σωστη η επισήμανση και ευστοχη
όσο για τον φίλο που απάντησε τον 9.38 πες μας για το ΠΑΣΟΚ και μην στρέφεις την προσοχή αλλού.
πάλιωσε αυτό

Ανώνυμος είπε...

παλι Πασοκ κυβερνηση βλεπω!

Ανώνυμος είπε...

10.16 Η Ν.Δ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΛΥΠΟΤΑΚΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ; ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΣΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.ΕΣΥΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΤΣΑΣΧΑΙΜΕΡ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ο διαιτητης που λεγεται ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ κατακρεουργισε τον εξαπλατανο στον αγωνα με την πελλα αποβαλοντας δυο ποδοσφαιριστας και καταλογιζωντας ενα πεναλτυ. μηπως ειχε εντολη εν οψει του αγωνα εξαπλατανου απο το μυλοτοπο; αυτος ο διαιτητης απιλουσε τους ποδοσφαιριστας του εξαπλατανου και μετα την ληξη του αγωνα.αυτος ο διαιτητης μενει στην εδεσσα και δεν ντρεπεται. του υπενθιμυζουμε τον σφαγιαζμο του εδεσσαικου μεσα στην εδεσσα με την πελλα περυση.ειναι πολυ επικυνδινος

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά υπάρχουν!
Μόνο, όμως, για τους συνεργάτες των ΠΑΣΟΚΟ Υπουργών...

Γράφουν τα ....."Νέα" !!!!

Σε μία περίοδο που οι μισθοί και οι συντάξεις διαρκώς συρρικνώνονται, η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει αυξήσεις σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με αφορμή την προσαρμογή των αποδοχών τους βάσει του νέου μισθολογίου, εκδόθηκε κοινή απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνου Ρόβλια που προβλέπει αυξήσεις από... 8,3% έως 25,6%. Οι αυξήσεις κυμαίνονται από 104 ευρώ έως ακόμη και 580 ευρώ.

Ωστόσο επισημαίνεται πως οι συνεργάτες των υπουργών θα υποστούν και αυτοί περικοπές επιδομάτων, που καταργούνται με το νέο μισθολόγιο για όλο το προσωπικό του Δημοσίου, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις οι καθαρές αποδοχές τους να εμφανίσουν μείωση.

Ενδεικτικό είναι πάντως πως συνεργάτης στελέχους της κυβέρνησης, ο οποίος διαθέτει απολυτήριο γυμνασίου θα εισπράττει 1.135 ευρώ με τη νέα απόφαση, δηλαδή μισθό που αναλογεί σε εργαζόμενο του Δημοσίου με τουλάχιστον 22 χρόνια προϋπηρεσίας.

Ευνοϊκότερες είναι οι ρυθμίσεις για όσους επιλεγούν διευθυντές πολιτικών γραφείων. Βάσει της κοινής υπουργικής απόφασης, θα λαμβάνουν τον μισθό υπαλλήλου που κατέχει τον Α' βαθμό και τίτλο σπουδών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Μόνο που για να φτάσει στον βαθμό αυτό ένας υπάλληλος της αυτής της εκπαιδευτικής κατηγορίας απαιτούνται 20 χρόνια προϋπηρεσίας, ενώ αντιθέτως διευθυντής πολιτικού γραφείου μπορεί να λαμβάνει τον ίδιο μισθό και να μην έχει καν το απαιτούμενο πτυχίο ή την προϋπηρεσία.

Ανώνυμος είπε...

αυτοί το βιολί ....βιολακι

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΤΙΑΝ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ. 3 ΓΚΟΛ ΕΒΑΛΕ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ. ΚΑΙ 10 ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΝΑΝ ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ. Ο ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ 0-0 ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ 0-4 ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ 0-1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΑΦΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΟΦΣΑΙΝΤ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΡΕΦΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΚΟΛ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΣΤΟ 6΄ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΡΗ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΣΤΟ 70΄ΛΕΠΤΟ ΞΑΝΑΚΆΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΒΟΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ (ΚΟΚΚΙΝΗ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;;;;;;;;;; ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. Ο ΓΙΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΤΙΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΜΠΟ ΓΙΑ ΤΙς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ. ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΛΑΤΖΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Α1 ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΡΑΜΠΟ ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ Α1 ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΑΤΙΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9:39 ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥ ΓΑΡΕΦΙΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΠΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ. ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΔΩΣΕ 5ΛΕΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ, Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥΓΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

για να δουμε τι θα μας στήσουν στα μπαράζ

Ανώνυμος είπε...

ο προεδρος της επιτροπης διαιτησιας Γιουρος και ο Πολατιαν εχουν βαλει στο στοχαστρο τον εδεσσαικο οριζοντας διαιτητας οι οποιοι εχουν αδικησει καταφωρα την ομαδα μας. τους προειδοποιουμαι στο εξης να μην τολμησουν.δεν παει αλο.

Ανώνυμος είπε...

τωρα τους φοβισατε.μεχρι και που χεστηκανε πιστευω.

Ανώνυμος είπε...

Εαν τους φοβισαμε η οχι 11.06 θα το δουμε . Μην βιαζεσαι για ολλα πρεπει να ερθει η ωρα.

Ανώνυμος είπε...

για όσους δεν γνωρίζουν η ομάδα του Εξαπλατάνου δεν στεναχωρέθηκε πολύ που έχασε 2 παικτες στην Πελλα! Μην βιαζεστε να αποδώσεται ευθυνες στο διαιτητή αλλά ψαξτε να μάθετε τι θα γίνει στο Εξαπλα-Μυλοτ με αυτές τις φίλες ομάδες!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οτι και να γινει ο εδεσσαικος με το μυλοτοπο θα συναντηθη και τοτε θα φανη η αξια των ομαδων.

Ανώνυμος είπε...

και τι ας νοιαζει εμας

Ανώνυμος είπε...

ela na to deis to mats na deis poia files omades mas peismosan akoma perisotero file tou edessaikou tha dosoume osa exoume gia thn nikh,ena paixths ths doxas

Ανώνυμος είπε...

πονηρε φίλε 8:00 που λες τι μας νοιάζει, αν ο Μυλότοπος καθαρίζει με δημοσιες σχέσεις καποια ματς κι εμεις δεν μπορουμε να νικησουμε το Γαρεφι,εσυ τι λες? μας νοιάζει ή όχι ?

Ανώνυμος είπε...

αληθεύει δηλαδή ότι ο Εξαπλάτανος ''έχασε΄΄ τυχαία? 2 παίκτες πριν το ματς με το Μυλότοπο? τυχαίο? δε νομίζω!πιστεύαν ότι θα πάρουν βαθμό στην Πέλλα τόσο πολύ? φαίνεται πάντως ότι ο πρόεδρος του Εξαπλατανου παίζει περίεργα παιχνιδάκια με ομάδες των Γιαννιτσών!

Ανώνυμος είπε...

9.53 polu lathos eisai file den koitame oute o proedros kanenan,ola ta mats sta isia file gia to hthos ths omadas alla kai to diko mas prota apo ola ton e auto mas kai meta tous allous,an hsoun sto mats me thn pella tha evlepes ti egine...pantws emeis me duo apousies den mas noiazei tha ta dosoume ola gia thn parth mas kai kanena sas ,ephdei eimaste omada...euxaristo

Ανώνυμος είπε...

στην έδεσσα κυκλοφορεί ότι ο εξαπλατανος το έδωσε το παιχνίδι με τελικό σκόρ 1-2 !

Ανώνυμος είπε...

και ας το έδωσε
εμας δεν μας ενδιαφέρει, ουτε μας επηρεάζει σε κάτι μόνο κουτσομπολιό μπορούμε να κάνουμε, ας δούμε τα δικά μας και ασε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν.
τι έγινε εχθές μάθατε?

Ανώνυμος είπε...

πάλι πλάκα μας κάνει ο 2:56 !ενας απ τους κύριους αντιπάλους μας για την άνοδο που πιθανόν να χάσει στο Ριζάρι,φημολογείτε ότι έστησε το ματς στον Εξαπλάτανο !και αλλάζουμε θέμα? υπάρχει τίποτε σημαντικότερο ?