Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Εδεσσαϊκός και Αλμωπός το επόμενο ζευγάρι των play off


΄΄Καρδιοχτύπησε΄΄ αλλά τελικά πέρασε στην Β΄ φάση των μπαράζ ο Αλμωπός

 Με μεγάλη προσπάθεια ο Αλμωπός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση των μπαράζ ανόδου, αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αρη Προφήτη Ηλία στην παράταση και αφού προηγουμένως «τα είδε όλα».
Έτσι το επόμενο ζευγάρι της Β΄ φάσης των play off θα είναι Αλμωπός -Εδεσσαϊκός και θα αγωνιστούν πιθανότατα στις 22/4/2012 (Κυριακή του Θωμά) στην Αριδαία σε νοκ-άουτ αγώνα.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΡΕΦΕΡΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΜΠΟ ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ; ΝΑΙ ΡΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΦΙΔΙΑ". ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

ase tous diaities kai kanoniste leoforia na anevasoy epano giati ayti mono me tsampouka mporoune na mas paroume na pame poloi stin aridaia water boys 3

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ.

3-4 € ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ

ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

PAIDES PREPEI TO SINDOULIO NA PEI NA KLISEI LEOFORIA SAN EDESSAIKOS NA EXEI 2 ATOMA NA EINAI STIN EISODO NA MAZEPSOUNE TA LEFTA PRIN KAPIA XRONIA AN THIMASTE MESA STA GIANNITSA ETSI EIXAME KANEI WATER BOYS 3 EMEIS 8A ERFOUME NA SAS STIRISKOUME SE AYTA TA MATS MEXRI NA PAROUME TIN ANODO APLOS 8ELOUME MIA ANAKINOSI GIA NA KSEROUME POU NA ERFOUYME

Ανώνυμος είπε...

Για λόγους επεισοδίων απαγορεύονται οι εκδρομές οργανωμένων.Οποιος θέλει μπορει να παει μονος ή με παρέα να δει το ματσάκι!

Ανώνυμος είπε...

δεν νομίζω να είναι έτσι
ποιος θα απαγορευσει να πάνε φίλαθλοι και οχι οπαδοι με ναυλωμένο λεωφορειο;
επεισόδεια μεταξύ φιλάθλων δεν έχουν γίνει στο πρωτάθλημα ποτε

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ. Ο ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΗ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΘΕΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος 9 Απριλίου 10.19
να επικοινωνήσει με τό τηλεφωνο
6977.600.234

Ανώνυμος είπε...

μπορεί να μας συμφέρει να μην προκαλούμε και να πάει το ματς ήσχυνα! Το θέμα είναι αγωνιστικό!Καλή ανάσταση σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΝ ΤΣΑΚΟΝΟΥΜΕ. Η ΑΧΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

32 φορές να παιξουν η Εδεσσα δεν κερδίζει φέτος!!

Ανώνυμος είπε...

ναι την επομενη Κυριακη παίζουμε ΑΛΜΩΠΟΣ-ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ και αυτό ειναι έργο ενός και μόνολυ ανθρώπου που οι παράγονμτες του εδεσσαικού δεν υπολογισαν καθολου. ο ανθρωπος ειναι ο δεμερτζης. αυτος εφερε την ηττα του εδεσσαικού στην εδεσσα με τον Αλμωπό. σε ενα παιχνιδι που το 5-0 θα ηταν το φυσιολογικοτατο αποτέλεσμα. όμως δεν εφτανε εκείνη η ήττα με 0-1, ακολούθησε και η ισσοπαλία στο πεθαμένο Γαρέφι. ηταν τοσο εχθρικος προς τον εδεσσαιθκο που οιν παραγοντες του εδεσσαικου οχι μόνο δεν πρεπει να τον ξαναδεχτουν να παιξει παιχνιδι του εδεσσαικου αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΙΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΗΤΣΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΟΠ[ΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ¨τελειωμενιο ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ Α1¨ ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΟΧΙ ΥΗΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΚΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΔΥΝΜΟΥ ΓΚΙΟΥΡΟΥ-ΠΟΛΑΤΕΑΝ. ΕΤΣΙ ΟΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΕΓΙΝςΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΗΠ[ΕΔΟΥΧΟΣ, ΟΜΩΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΔΕΜΕΡΤΖΗΔΕΣ, ΑΛΑΤΖΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΑΜΠΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΗΔΕΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΣΟ Για τον βλαμενο ποηυ γραφει 32 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Η ΕΔΕΣΣΑ ΔΕΝ ΚΜΕΡΔΙΖΕΙ, ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ. ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΞΥΠΜΗΣΤΕ ΦΟΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΜΑΕΡΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΝΑΣΟΡΛΗΙΔΕΣ. ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ, ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΣΦΗΡΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!. ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΗΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΚΟΛ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΤΑΡΗΣ ΑΠΟΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΟΜΑΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΒΑ ΧΑΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 20ΛΕΠΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ, ΑΦΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΚΟΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΣΑΙΚΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΚΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΝ ΔΙΑΓΡΑΨΗ ΤΟΥΣΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΑΛΑΞΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ