Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πρώτο δείγμα……. θετικό για τον Εδεσσαϊκό!


Ο Εδεσσαϊκός κόντρα στον Ηρακλη Ψαχνών, ομάδα πιο έμπειρη με επαγγελματίες παίκτες, αφού αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της  Β΄ Εθνικής, έδειξε καλά δείγματα, έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του.
Από τη μεριά του ο κώουτς κ. Τσόπτσης  πραγματοποίησε διάφορες δοκιμές, είδε για πρώτη φορά τη νέα ομάδα που κτίζει και τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. 

Έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο και έμεινε ικανοποιημένος κυρίως από τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 και στο δεύτερο ο Ηρακλής κατόρθωσε να πάρει την νίκη με 3-0, με σκόρερ τους Λούσιο στο 57΄, Ντελέκο στο 80΄ και Σέγκο στο 87΄.
Ωστόσο μια πρώτη εικόνα για τους νέους αλλά και την ομάδα γενικότερα υπάρχει και σίγουρα δεν είναι αρνητική, αν και η ομάδα παρατάχθηκε με απουσίες τουλάχιστον τεσσάρων βασικών και στη σύνθεση της υπήρχαν αρκετοί νέοι δοκιμαζόμενοι παίκτες, κάποιοι από τους οποίους έδειξαν πιο έτοιμοι, άλλοι πως θέλουν ακόμα δουλειά.
Άλλωστε τα φιλικά για αυτό τον λόγο είναι, για να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα οι προπονητές και δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία τα αποτελέσματα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το φιλικό έγινε παρουσία πολλών φιλάθλων του Εδεσσαϊκού, κάτι που μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι φέτος «ο κόσμος θα είναι ο δωδέκατος παίκτης».

Εδεσσαϊκός (Τσόπτσης)
Α΄ημίχρονο
Αποστόλου, Φωτίου, Ιωσηφίδης, Τζίγκας, Πεχλιβάνης, Γκίνης, Τσόρμπας, Τσάτσε, Ρέτζια, Μίσκος, Λούσης

Β΄ημίχρονο
Αποστόλου (59΄Παντελέος), Τάνης, Σουμελίδης, Καπαγιάρογλου, Ιωσηφίδης (58΄Παπαδόπουλος, 85΄Μπιλθικιώτης), Παπαηλίας, Μηλιώτης, Κατλαμούσης, Γκόκγος, Μουτσάρας, Αναστασιάδης.


Ηρακλής Ψαχνών (Βούζας)
Α΄ημίχρονο:
Σικαλιάς, Πιταράς, Τσατσαρώνης, Δημητρακόπουλος, Μπαλαμπάνης, Λιόσης, Ρούτσης, Ντάβαλης, (30’ Ογκρότνικ), Πάλλας, Αποστολίδης, Σπανός (30’ Ντούμας).

Β΄ημίχρονο 
Ψωμιάδης, Ζουλιώτης (75’ Πουρουτίδης), Ρεπετσάς, Σίγκμπο, Ογκρότνικ (55’ Τάουερ), Ντελέκος, Μπακομήτρος, Ποκόνγκ, Γέσιτς, Σέγκος, Ντούμας (55’ Λουσιο).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ti ekane simera me thn elpida?