Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ


Ο νέος πρόεδρος του Εδεσσαϊκού κ. Βέτας αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι αποφασισμένος η ομάδα να ανέβει, όχι μόνο κατηγορία αλλά κατηγορίες και να βρεθεί έτσι σύντομα στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών.
Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν έως τώρα είναι κατά γενική ομολογία ότι καλύτερο υπήρχε στην ποδοσφαιρική αγορά της περιοχής μας.

Το πρώτο μπαμ έγινε με τον Λαφαζανίδη,(Αετός Σκυδρας, Ο.Φ Ιεράπετρας, Βέροια, ΑΕ Γιαννενα) για να πεισθούν πλέον και οι άπιστοι για τις προθέσεις του προέδρου, ποδοσφαιριστής εν ενεργεία  Γ' εθνικής,  τον άρπαξε μέσα από τα χέρια ομάδων εθνικών κατηγοριών.
Η δεύτερη έκπληξη έγινε με τον Τεκελίδη ο οποιος έχει αγωνισθεί σε ομάδες  Γ εθνικής (Λαμία, Ιεράπετρα, ΠΑΟΝΕ, ) και περυσι αγωνίσθηκε στα Κουφάλια Δ εθνική.
Η συνέχεια έγινε με τα ταλέντα του Νομού Γκόγκο Δημήτρη 18 ετών  (Εξαπλάτανο), Τσόρμπα Βασίλη 17 ετων (Άψαλο), Κυριακίδη Βασίλη 18 ετων (Εθνικό Αριδαίας), Γεωργιάδη 17  ετών (ακαδημίες ΠΑΟΚ, & ΠΡ. Ηλία), Μουζάκη Χρήστο (Νίκη Καλής), Παπαηλία(Ηρακλή Εδεσσας)
Το επόμενο μεταγραφικό  μπαμ έγινε με τον Βοτάρη Άγγελο απο τον Αετό Σκύδρας, αλλος ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής Γ εθνικής, έχει αγωνισθεί ακόμη σε Πανσεραϊκό Β΄ Εθνική, Απόλλων Κρύας Βρύσης Δ΄& Γ Έθνική,Κοζάνη Γ΄Εθνική,  Αρη Α΄Εθνική και οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίστηκαν  με το Τσόπτση Απόστολο ο οποίος  έχει αγωνισθεί και κατα το παρελθόν στον Εδεσσαϊκό στην Α Εθνική αλλά και σε ομάδες Β΄ και Γ  Εθνικών κατηγοριών.
στον Εδεσσαικό υπέγραψε και ο Ρέτζια Στέλιος ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα Α Εθνικής της Φιλανδίας
οι μεταγραφές τελειώνουν 31 Αυγούστου και ο πρόεδρος να δούμε τι μας ετοιμάζει ακόμη

αναδημοσίευση από www. edessaikos.blogspot.com
(η φώτο ειναι απο το karatzova.com)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μεταγραφάρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πήραμε ότι καλύτερο υπήρχε το μόνο που απομένει οι παίχτες μας να το αποδείξουν στο γήπεδο

Ανώνυμος είπε...

ean plirononte.oxi opos tis alles xronies

Ανώνυμος είπε...

O BETAS ειναι σοβαρός άνθρωπος δεν ειναι λαμόγιο. και έχει κάνει τρομερη προσπάθεια.