Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Πρωταθλητής του Super Cup ο Εδεσσαϊκός




ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 1-4
 
Πήρε την ρεβάνς θα λέγαμε η ομάδα του Εδεσσαικού από την ομάδα του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών αφού εξαιτίας έχασε την άνοδο στην Δ Εθνική κατηγορία στον τελικό των πλέη οφ.
Υπό την πίεση της αφόρητης ζέστης και του καυτού ήλιου οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν πολύ δύσκολα με τους παίκτες του Εδεσσαικού όμως  να ανταποκρίνονται καλύτερα και να κλέβουν τις εντυπώσεις και τελικά να είναι αυτοί που σήκωσαν το τιμητικό τρόπαιο...


Η ταξιαρχία του Βασίλη Ασλανίδη από πολύ νωρίς έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα παρόλο που έλειπαν τα ‘’βαριά’’ χαρτιά (Λαφαζανίδης-Βοτάρης) στην επίθεση ο νεαρός νεοαποκτηθέν Στέλιος Ρέτζιας έκλεψε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις όλων με τον άριστο χειρισμό της μπάλας πετυχαίνοντας και τα 2 πρώτα τέρματα της ομάδος του. 
 Στον αντίποδα οι παίκτες του Πολυχρόνη Χαραλαμπίδη κάνοντας μια πολύ μέτρια εμφάνιση έδειξαν ότι δεν ήταν έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό αφού στην ουσία δεν έκαναν καμία προσπάθεια για να κερδίσουν.  
Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη αφού η κερκίδα στο Δημοτικό Στάδιο της Σκύδρας ήταν μισογεμάτη.
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε απονομή μεταλλίων και κυπέλλων μετά από μια μικρή ομιλία του γραμματέα της ΕΠΣ κ. Κώστα Πεντερίδη .
 Στο τεχνικό μέρος ο αγώνας δεν ξεπέρασε το μέτριο αφού η ζέστη ήταν αφόρητη με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα κ. Μιχαηλίδης να διακόψει δύο φορές το παιχνίδι για να πιουν νερό οι παίκτες.
 Η πρώτη ευκαιρία αν και ανήκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών  στο 5’ με τον Χαλεπούδη να εκτελεί φάουλ για να πιάσει ωραίο πλασέ ο Κάζογλου με την μπάλα να παίρνει πορεία για τα δίχτυα αλλά ο Χρήστος Καλαιτζίδης να μην προλαβαίνει με προβολή να την σπρώξει και να καταλήγει άουτ.
Η συνέχεια του αγώνα δεν ήταν ανάλογη αφού οι παίκτες του Εδεσσαικού απάντησαν γρήγορα μόλις στο 10’  μετά απ΄λο ωραία ενέργεια του Αποστόλη Τσόπτση ο Ρέτζιας με δυνατό σουτ από καλή θέση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 0-1 για τον Εδεσσαικό.
Στο 17’ καταπληκτική επέλαση του Χρήστου Καλαιτζίδη(Τοτού) δεν είχε ευτυχή κατάληξη αφού η μπάλα πήγε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στο 35’ μετά από πάσα του Τσάτσε ο Ρετζιας και πάλι με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδος του 0-2 σκορ ημιχρόνου.
 Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς με την ομάδα του Εδεσσαικού κάνοντας περίπατο να πετυχαίνει το 0-3 στο 70’ με τον Τεκελίδη.
 Από το 85’ και μετά ο Βάσκο Γκεοργκίεφ έκανε κατάληψη στα καρέ του Ογκανεζοφ και δεν ησύχασε μέχρι το 89’ που πέτυχε επιτέλους το γκολ μετά από μια σειρά επιθετικών προσπαθειών  δίνοντας  στη νίκη του Εδεσσαικού  διαστάσεις  θριάμβου φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4.
 Στο 90’ ο Κώστας Χαρμάνας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλίδη πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για την ομάδα του ΠΑΟΚ τελικό σκορ του αγώνα 1-4.
Εύκολο ήταν το έργο του διαιτητή  Γιώργου Μιχαηλίδη που απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Πολύ καλά τα πήγαν και οι βοηθοί Ρούντος και Παναγιωτίδης και ο 4ος Παναγιώτης Θεολόγου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ): Ογκανέζοφ, Καλαιτζής,Γρηγοριάδης, Τσάλμας(30’ Χορτομάνης) , Κάζογλου, Γκογκολούδης, Χαλεπόυδης(80’ Βέρας),Νταλής, Καλαιτζής Χρ.  Χαρμάνας, Καμπάνης(60’ Πετρίδης) 
 ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ(ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ): Πασχαλίδης,Ιωσηφίδης,Καπαγιάρογλου,Γεωργίου,Πεχλιβάνης(85’ Γιάντσης) Τεκελίδης Ρέτζιας , Τσόπτσης(70’ Παπαγεωργίου), Γκεοργκίεφ Βάσκο,Τσόρμπας,Τσάτσε(55’ Λούσης) .


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ

Πηγή  matiespellas.gr



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OMADARA EXOUME