Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζουμε το ταξίδι της επικοινωνίας …


Αγαπητοί φίλοι, επώνυμοι και ανώνυμοι αναγνώστες του blog, κατ αρχάς θέλουμε μέσα από δω να ξεκαθαρίσουμε ότι η σελίδα αυτή δεν είναι και δεν ανήκει στην κατηγορία ΜΜΕ, με την έννοια ότι δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει και στο μέλλον επιχειρηματική δραστηριότητα των διαχειριστών στον τομέα της ενημέρωσης, δεν αποσκοπεί σε καμιά περίπτωση σε αποκόμιση κέρδους, ούτε στοχεύει σε διοικητικά ή άλλα αξιώματα αλλά έως τώρα λειτούργησε μόνο από μεράκι και με μοναδικό σκοπό το καλό του ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ.
Η δημιουργία λοιπόν του blog, είχε και έχει σκοπό την επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων των αναγνωστών-φιλάθλων της ομάδας μας, έτσι ώστε ένα γεγονός ή μία άποψη να προσεγγίζεται από πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Ποτέ δεν περιορίσαμε την δυνατότητα να γράψει κάποιος ανώνυμα την άποψή του και ούτε θα το κάνουμε στη συνέχεια (εκτός των υβριστικών σχολίων, τα οποία και θα διαγράφονται).  
Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε βήμα σε όσους θέλουν να διαδώσουν τις ιδέες τους και να καταθέσουν την γνώμη τους, διότι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έγινε αυτό το blog. 
Άλλωστε αυτός είναι και ο χαρακτήρας των blog σε ολόκληρο τον κόσμο.
Δεν πρέπει να ενοχλεί κανένα η ανωνυμία όταν αυτή εμπεριέχει προτάσεις ή κριτική που κινείται μέσα στα όρια της ευπρέπειας.
Πρέπει οι διοικητικοί σύμβουλοι, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές να αποδεχτούν ότι είναι δημόσια πρόσωπα και εκ των πραγμάτων θα πρέπει να δέχονται την κριτική.
Από την πλευρά μας ουδέποτε αρνηθήκαμε σε επώνυμους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, αθλητές, να απαντήσουν, να επικοινωνήσουν ή να εκφράσουν τις απόψεις τους μέσω των αναρτήσεων ή των σχολίων, το email μας είναι πάντα στη διάθεση τους  edessaikosfc@gmail.com
Εμείς θέλουμε και  προσκαλούμαι τον επίσημο Εδεσσαϊκό να συμμετέχει στο blog μας, μας ενδιαφέρει η άποψη της διοίκησης για οποιοδήποτε θέμα.
Το blog αυτό θέλουμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είναι ανοιχτό σε όλους ανεξάρτητα από ιδιότητες, τίτλους και διακρίσεις.
Για άλλη μια φορά όμως θα επαναλάβουμε την σταθερή και αταλάντευτη άποψή μας για το ζήτημα της δυσφήμισης και της συκοφαντίας.
 Όλοι έχουμε δικαίωμα στην κριτική και όλοι δικαιούμαστε να εκφράζουμε ελεύθερα την άποψη μας και τις ιδέες μας. Τα δικά μας δικαιώματα όμως πρέπει να βρίσκουν πάντα το όριό τους εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα των υπολοίπων. 
Πρέπει να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι δεν είμαστε φίλοι κανενός αλλά ούτε και εχθροί κανενός, είμαστε απλά ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ.
Αυτό που θέλουμε και ζητάμε από σας είναι η συμμετοχή σας! στείλτε μία φωτογραφία, ένα κείμενο, ένα γεγονός που εσείς θεωρείται ότι πρέπει να δημοσιευθεί στο edessaikosfc@gmail.com και εμείς θα το δημοσιεύσουμε αυτή θα είναι και η  βοήθεια σας για να γίνει αυτή η σελίδα καλύτερη.
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς ανώνυμους και επώνυμους που με τις  πάνω από 300 περίπου επισκέψεις την ημέρα στο διάστημα λειτουργίας του blog και την αγάπη σας, μας δίνετε δύναμη  να συνεχίσουμε παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, και γι΄ αυτό για άλλη μια φορά
σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…
Η συντακτική ομάδα του blog.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε παιδια! Καλη συνεχεια λοιπον!! Μετα τη μπορα λοιπον ας ελπισουμε οτι θα βρεθει ακρη στα θεματα της ομαδας.

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια οτι κι αν έγινε δεν το ψαχνουμε, σημασία έχει ότι ξαναλειτουργεί
εμεις θα ειμαστε διπλα σας και αν έχω κάτι θα στελνω στο email να ειστε σίγουροι

Ανώνυμος είπε...

θελουμε τα δικα μας παιδια να ετοιμαζονται να παρουν την ομαδα στις πλατες τους!

Ανώνυμος είπε...

Μη μασάτε, δίπλα σας είμαστε όλοι οι Εδεσσαϊκοί!!!

XΡ. ΠΕΤΣΙΝΑΡΗΣ είπε...

Η επαναλειτουργία του blog είναι απαραίτητη και θα συμβάλλει θετικά στο μέλλον του Εδεσσαϊκού. Συγχαρητήρια στους υπευθύνουσ για την απόφαση αυτή. Οι φίλαθλοι που αγαπούν τον Εδεσσαϊκό να είναι κοντά στην ομάδα και να κάνουν εποικοδομητική κριτική, όσο σκληρή κι αν είναι. Επίσης, να μην διακατέχεται από εμπάθεια, αποφέυγοντας τις προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες δεν βοηθούν στην λύση των προβλημάτων του συλλόγου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και με την δική σας συμβουλή ελπίζουμε ο Εδεσσαϊκός να αλλάξει κατηγορία.

ΧΡ. ΠΕΤΣΙΝΑΡΗΣ

Υ.Γ. Προσοχή στα κακοπροαίρετα σχόλια, τα οποία προέρχονται από άτομα που είναι εκτός Εδέσσης.

EDESSAIKOS F.C είπε...

κυριε Πετσινάρη και κανα αρθρακι αν γραφατε θα γινοταν ακόμα καλύτερο το email edessaikosfc@gmail.com

ΧΡ. ΠΕΤΣΙΝΑΡΗΣ είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΕΧΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ.