Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

φωτο δεκαετία ΄60 Εδεσσαϊκός

Δυο φωτο απο το προσωπικό αρχείο του κ. Πετσινάρη Χριστόδουλου από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Έδεσσας





8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΖΌΜΕΝΟΥΣ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ

Ανώνυμος είπε...

Συγκεκριμενα τη ακριβως ζητας.

Ανώνυμος είπε...

οτιδηποτε κρινει ο καθένας μας οτι ειναι αξιολογο σαν πληροφορια π.χ. οτι ο Λυμπάρης ήταν γιατρός , κτηνίατρος νομίζω και ο ωραίος της ομάδας ειναι εν ζωή αλήθεια?
εχει οικογένεια κλπ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΙΧΕ , ΣΟΥΤ ,ΤΡΙΠΛΑ ,ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΛΠ

ΧΡ. ΠΕΤΣΙΝΑΡΗΣ είπε...

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Β. ΕΘΝΙΚΗΣ 1962-63 ΚΑΙ 1964-65.ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΓΕΝΤΖΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΓΕΝΤΖΗΣ, ΚΟΥΪΡΟΥΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΣΑΚΛΑΝΗΣ, ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΛΥΜΠΑΡΗΣ, (Ο ΓΙΑΤΡΟΣ) ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. ΚΡΟΝΤΣΕΛΗΣ, ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ ΕΞΤΡΕΜ. ΤΣΩΤΣΑΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ. ΚΙΤΚΑΣ, ΒΑΣΔΑΡΗΣ ΧΑΦ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΙ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ. ΚΑΙ ΒΑΒΟΥΛΙΔΗΣ, Ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ).

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΌ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ο Τσώτσας ήταν ο Μέσι της εποχής !!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρύφων Ψωμάς-Λυμπάρης(κράτησε μόνον το Ψωμάς ως επίθετο), είναι γεννημένος το 1937, ήταν κτηνίατρος, ζεί στην Θεσσαλονίκη και έχει εναν γιο και μία κόρη.