Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Εδεσσαϊκός – Ριζάρι 1-0


Με το φτωχό 1-0 επικράτησε η ομάδα του Εδεσσαϊκού επί της αντίστοιχης του Ορφέα Ριζαρίου, στα  πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και κάτω από συνεχή αέρα, οι ποδοσφαιριστές μας  παρότι έχασαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, στο τέλος δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και μέχρι το 20΄οι παίκτες του Εδεσσαϊκού και έχοντας τον αέρα με το μέρος τους, πίεσαν τον αντίπαλο, ο οποίος ξεκίνησε αμυντικά και προσπαθούσε να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις, σκόραραν μόλις στο 5΄ με κεφαλιά του Λαφαζανίδη μετά από σέντρα του Ιωσηφίδη, και ενώ όλα ήταν ευνοϊκά και η απόδοση όλοι περιμέναμε να ανέβει , έγινε το αντίθετο, μετά το 20΄ άρχισε να πέφτει αδικαιολόγητα.
Στο 22΄ μια σέντρα που έκανε παίκτης του Ριζαρίου με την βοήθεια του ανέμου κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Σεϊτανίδη, αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση έως το τέλος του ημιχρόνου.
Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εδεσσαϊκός μπήκε ποιο δυνατά και μόλις στο 47΄μετά από κόρνερ ο Βοτάρης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στη ανυπεράσπιστη εστία του Ριζαρίου.
Στο 64΄ο Λαφαζανίδης μετά από κάθετη πάσα του Τσόπτση βρέθηκε σε θέση βολής, έσκαψε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα αλλά η μπάλα δεν του έκανε την χάρη και κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.
Στο 78΄ ο Ρέτζια «βγάζει» τον Λαφαζανίδη τετ α τετ αλλά το «πλασέ» που επιχειρεί ο τελευταίος πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η σύνθεση του Εδεσσαϊκού
Σεϊτανίδης, Γκίνης, Καπαγιάρογλου, Ουζούνης, Γεωργίου, Τσόπτσης (70΄Τεκελίδης),
Βοτάρης, Ιωσηφίδης (57΄Ρέτζια), Τσιότσιος, Παπαγεωργίου (57΄Γκόγκος), Λαφαζανίδης

 Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε και να στιγματίσουμε σε ένα παιχνίδι κατά τα άλλα ήσυχο και σε αθλητικά πλαίσια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είναι ο φανατισμός και το μένος εναντίον του Εδεσσαϊκού φιλάθλων του Ριζαρίου, που έβριζαν παίκτες της ομάδας μας (σπίτια κλπ), δεν μας έχει ξανασυμβεί σε κανένα απολύτως γήπεδο, σε όσο κρίσιμο ματς κι αν αγωνιστήκαμε, σπίτια και οικογένειες ποδοσφαιριστών κανένας μα κανένας φίλαθλος δεν έχει βρίσει όπου και σε όποια έδρα κι αν αγωνιστήκαμε.
Σίγουρα είναι κάτι το οποίο χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.
Κανένας δεν απαγόρευσε κανέναν να χειροκροτήσει, να στηρίξει με όποιον τρόπο, και να φωνάξει υπέρ της ομάδας του.
Κρίμα … τίποτα άλλο, κρίμα.



44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα υπαρχει η δικαιολογια του κακου καιρου αλλα αν συνεχιστουν τετοιες εμφανισεις θα το πληρωσουμε σε καποιο ματσ,ελπιζω και σε απωλειες των αντιπαλων μας

Ανώνυμος είπε...

να τους χαίρεσε Μουράτογλου
μεγάλε προεδρε

Ανώνυμος είπε...

αν έγινε κάτι τετοιο δείχνει πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο των ανθρώπων.Ντροπή τους.

Ανώνυμος είπε...

μέτρησαν πόσους παίκτες τους έδωσε ο Εδεσσαϊκος για να μπορουν να σταθούν στα γήπεδα της Α1?

Ανώνυμος είπε...

Τους βαλαν και στο δημο τους χωριαταραδες να τους χαίρετε ο Μουράτογλου,που το παίζει και πρόεδρος και με χρήματα του δημου τους κάνει και γηπεδο στάνη πρέπει να τους κανεις

Ανώνυμος είπε...

ο Μουράτογλου φταίει που δεν τους πέρασε τα μηνύματα που πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Στο Ασπρο επρεπε να πανε να βριζουνε,πλακα θα ειχε

Ανώνυμος είπε...

γιατι τετοιο μισος ενατιον των ποσφαιριστων του εδεσσαικου απο τους φιλαθλους του ριζαριου; να τους χερεται ο προεδρος μουρατογλου και να μην ξεχνα οτι η εδεσσα θα τον μαυριση οταν θα ερθουν οι εκλογες. ηρθε η ωρα να δοση στην δημοσιοτητα ποσα χρηματα εδοσε για το γηπεδο του ριζαριου ενω για το δικο μας δεν εχουν χρηματα για πετρελεο. να ζητηση συγνωμη απο τους φιλαθλους του εδεσσαικου για τις απαραδεκτες αποδοκημασιες.

Ανώνυμος είπε...

εσύ Μαλουμίδη τι έχεις να πεις?
και εσυ έγινες γενίτσαρος?

Ανώνυμος είπε...

βγάλανε τα κόμπλεξ τους
ο δικός σου φίλε, εσύ που έβριζες δεν πρόκειται να περάσει την πόρτα του Εδεσσαϊκού όσα χρόνια και αν περάσουν εκεί στο ριζαρι θα μείνει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ...ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ...ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑΚΑΙΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ....ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΩΡΟΣ...!!! ΝΤΡΟΠΗ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

Ανώνυμος είπε...

πειτε ποιος ηταν να ξερουμε να μην του ξαναδωσουμε φραγκο

Ανώνυμος είπε...

poios htane re paidia aytos poy ebrize? peste to onoma toy gia na mhn toy dosoume ksana oyte eyro. mpravo stous paiktes tou rizariou pou epaiksan se athlitika plaisia alla oi opadoi tous htan aparadektoi

Ανώνυμος είπε...

ο Μαλουμ όπως και οι ποδοσφαιριστές ήταν αψογος χωρίς ακρότητες απλά θα μπορούσε να αποδοκιμάσει κάποιες καταστάσεις ήταν ακριβως πίσω απο τον πάγκο του αυτοι που έβριζαν.
αλλά οχι δεν φταίει σε τίποτα ήταν Κυριος με κ κεφαλαίο

Ανώνυμος είπε...

loipon edessaioi..shmera 8a sas kanoume mia dwrea...10 mpales agwna gia na exete na paizetai..me mia mpala arxise kai teleiwse t paixnidi kai milate gia mas kai mas lete xwriates....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΡΦΕΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΖΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ. ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ) ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ- ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!), ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Κ.Α. ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ. ΜΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

gt re megale ston edessaiko posoi einai apo thn edessa???

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
EDESSAIKOS F.C είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΊΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ
ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ Η 'ΜΠΑΛΑ' ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να ξαναπεράσει από το μυαλό τους να ζητήσουν ποδοσφαιριστή ξανά από Εδεσσαϊκό.
Φέτος πήραν 5-6 παίκτες, οι αχάριστοι, και οταν το Δεκέμβρη ακούστηκε ότι ο Μίσκος πάει Εδεσσαϊκό έγινε το "έλα να δεις"
Αυτοί όμως ξεγυμνώθηκαν και πάλι διότι ΑΠΈΔΕΙΞΑΝ ότι τους ενδιαφέρει το παραγοντιλίκι και μόνο.
στην ουσία τον κράτησαν μόνο και μόνο για ένα παιχνίδι μπαράζ που θα δώσει η ομάδα
Η ομάδα είναι έτσι κι αλλιώς στα μπαράζ από τον Ιανουάριο
ΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Την εξέλιξη του κάθε ποδοσφαιριστή την έχουν γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια
το μόνο που τους εδιαφέρει ειναι
" ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ"

Ανώνυμος είπε...

entaxei paides 8a ta poume kai t xronou kai eseis kai emeis a1 8a eimaste.......

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:19μ.μ. :μαλλον εισαι ενας απο τους αποτυχημενους που δε θα μπορεσουν να παιξουν ποτε με αξιωσεις στη μεγαλυτερη ομαδα του νομου κσι βγαζεις κομλπεξ.κριμα γιατι απο το Ριζαρι ειναι μερικοι που ποναν την ομαδα και εχουν δωσει και την ψυχη τους για τον Εδεσσαικο

Ανώνυμος είπε...

9.08 Πληρώστε πρώτα στους παίκτες σας αυτά που οφείλετε σαν Ριζάρι.
και μετά μίλα για παραπέρα δωρεές.
άντε να μην μιλήσω παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

κριμα στους εδεσσεουσ γιατι τοσα χροννια τα γυρω χορια πηγαινα στο γηπεδο και υποστηριζαν τον εδεσσαικο.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ 10 ΜΠΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣΕ ΜΕ 1 ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ......

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ Εδεσσαίοι! Είμαι ένας χωριατης οπως μας αποκαλειτε εδω και χρονια, απο το Ριζαρι, όμως το εχω καμαρι! Δεν εχω τουπε και στυλακι οπως εσεις οι ΕΔΕΣΣΑΪΟΙ,που το μονο που ξερετε ειναι να snobarete τους Ριζαριοτες! Απλα ασχοληθειται λιγο με την μιζερια σας! Εσεις οι Εδεσσαιοι που εχετε τοσα λεφτα γιατι δεν βρισκεσται σε καποια Εθνικη κατηγορια ποδοσφαιρου και ασχολειστε με τον Ορφεα συνεχεια? Εμεις παλικαρια, σαν Ορφεας εχουμε φετος πανω απο 15 χιλιαδες ευρω σε δωρεες! Και το γηπεδο, ναι ειναι εργο του Δημου και ανηκει στο Δήμο Εδεσσας. Εξαλλου οι Εδεσσα εχει γηπεδα και οχι γηπεδο! Ο κοσμος δεν κινειται μονο γυρω απο την Εδεσσα! Ξυπνηστε λιγο και βγειται παραεξω απο το χωριο σας, γιατι χωριο ειστε εκει στην Εδεσσα. Μιζερια στο μεγαλειο της. Και οσο αφορα τον κ. Μουρατογλου, γιατι τον αναφερετε συνεχως? Ευθυνεται για την συμπεριφορα του καθε φιλαθλου μας στο γηπεδο και δεν το ξερω? Εμει εδω στο Ριζαρι τον ευγνωμονουμε για τα οσα προσφερει στον Ορφεα. Και οσο για οργανωση κ χρημα? Το Ριζαρι (χωριατες) ειναι πολυ πιο μπροστα από εσας! Εγω ενα εχω να πω. Καλη ανοδο να εχετε και να μην κανετε βεβιασμενες γενικευσεις προερχομενες απο 1-2 φιλαθλους μας!Α και παρτε πισω τα παιδακια που ηρθαν να παιξουν στον Ορφεα. Εχουμε παλικαρια που αγαπουν την ομάδα μας! Φιλικους χαιρετισμους απο έναν χωριατη στους Μιζερους και κακεντρεχεις Εδεσσαϊους!

Υ.Γ. Οταν ανεβω Εδεσσα, θα σας κερασω ποτο για να μην ξεροσταλιαζεται με ενα καφε 10 ωρες στα μαγαζια. Μην στεναχωριεστε δεν θα με κερασετε εσεις!

Ανώνυμος είπε...

4.58
ακόμη κόμπλεξ βγάζετε δεν το αφήσατε όλο στην κερκίδα

Ανώνυμος είπε...

4.23
είδαμε χθές πως νοιώθετε
ερχόσασταν στο γήπεδο για να δειτε ποδόσφαιρο και αγώνες Α εθνικής
και όχι ότι στηρίξατε ποτέ τον εδεσσαϊκό μην μπερδεύεσαι, εξάλου τα αισθήματα σας τα διαπιστώσαμε εχθες

Ανώνυμος είπε...

προς το 4.59.εισαι ο καθρεφτης της μαυρης φαρας που αποδοκιμαζε τους πεκτες και τους φιλαθλους του εδεσσαικξου. πρωτον και δευτερον χωρις αμφιβολια με αυτα τα χυδαια επιχηρηματα χωρις αμφιβολια εισαι εσυ ο αρχηγος των ανθρωπον που αποδοκιμαζαν. τριτον που βρηκε τα χρηματα ο κ. μουρατογλου και εκανε το γηπεδο σας; με χρηματα των εδεσσαιον φορολογουμενων το εκανε γιατι τοσα χρονια που εισασταν κοινοτητα δεν κανατε ουτε ενα βημα για να κανετε ενα γηπεδο σωστο; που να ξερει ο εδεσσαικος τη φιδη ειχε τοσα χρονια στο κορφο του τον πολεμο τον ανοιξατε εσυς και να δουμε ποιος θα χαση.οσο ειναι καιρος εσυς οι προτετοιοι και ο προεδρο σας ζητηστε συγνωμη δημοσιως.ο εδεσσαικος ειναι που σας ανοιξε τα ματια και βλεπετε σημερα ποδοσφαιρο.οσο για τον αχαριστο μαλομιδη ο οποιος εγινε ανθρωπος απο τον εδεσσαικο αλλοιος δεν θα τον ηξερε ουτε το χωριο του επρεπε να σηκωθη απο τον μπαγκο και να σταματιση τους χουλιγκανους που εβριζαν.αυτα για την ωρα εαν χρειασθη θα επανελθω.Υ.Γ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΑΤΕς ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ .ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΠΣΕΤΑΙ ΠΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΑΙ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΓΕΙΠΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΓΕΜΙΣΑ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ¨?

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ. ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΟΠΟΙΟ ΔΕΡΜΑ ΑΝ ΑΛΑΞΗ ΠΑΛΥ ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ
ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ
ΝΑΙ ΕΒΡΙΣΑΝ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΡΙΖΑΡΙΟΥ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ Ε ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΛΛΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ 4-5 ΒΛΑΚΕΣ.
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ
ΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Προς 2 Μαρτίου 2012 6:15 μ.μ.:

Εντάξει τότε,αφού ευθύνεται ο παίκτης του Εδεσσαϊκού,μπορούν άνετα να του βρίζουν τη μάνα,το σπίτι κτλ.Γι'αυτό είσαστε χωριάτες,τι να κάνουμε.Δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν οι φίλαθλοι είναι ότι τα μπινελίκια προέρχονταν από τους φίλους,συμπολίτες,συμμαθητές κτλ.Κανένας δεν έχει φερθεί έτσι στο γήπεδο,πόσο μάλλον το "φιλικό" σωματείο.

Όσο για την αστεία ανακοίνωση του Ριζαρίου πρέπει να την έγραψε παιδάκι 8 ετών.Λέει χονδρικά: "Τα όσα αναφέρονται παραπάνω είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά προς το Ιστορικό σωματείο του Ορφέα"

και μετά "δεν γίνεται καν λόγος για το τι αποτέλεσε την αιτία για το ξέσπασμα των φιλάθλων μας, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της ομάδος μας"

Δηλαδή "δεν είμαι ρατσιστής" αλλά ακόμα και να είμαι "αυτός είναι μάυρος"

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα μετα απο δυο μερες μου ειπαν να δω τα σχολια εδω στην σελιδα αυτη.Με εκαναν να σιχαθω περισσοτερο το ποδοσφαιρο.Αλλα το ριζαρι και το καθε ριζαρι θα πηγαινω να το βλεπω.Γιατι ειναι χωριο.Εσεις στην εδεσσα γιατι δεν λετε για τους παιχτες σας που ξεκηνησαν την ολη ιστορια και λετε για τους ριζαριωτες
αλλα ετσι ειναι για να μην διξουμε την βλακεια μας την ριχνουμε σε αλλους που τους θεωρουμε υπο.

Υ.Γ αυτοι η υπο η χωριατες κατα εσας θα σας ξελασποσουν καποια στιγμη. να το θυμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΡΙΖΑΡΙΟΥ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΙΖΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

η Εδεσσα είναι το διαμάντι του νομού μας.Με διαφορά η ομορφότερη πόλη και με τον ομορφότερο κόσμο.Λογικό ειναι να δημιουργεί φθόνο αυτό.Αν ψαξετε αριστερα και δεξιά θα βρείτε πολλα χωριά '' διάσημα΄΄ για τη τσιγκουνιά τους πχ Χρυσή (παγκοσμίως γνωστό)Ριζάρι κλπ κλπ τα οποία δεν έχουν δικαίωμα για να ομιλούν.Καποιοι εδώ μέσα ξέρουν τι ενοοώ πρόεδροι με τις πλάτες άλλων κοκ...

Ανώνυμος είπε...

φιλοι του εδεσσαικου διαβαστε αυτο και μετα να μιλατε

Αναφερόμενοι στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Εδεσσαϊκό, ένα κατεξοχήν ιστορικό και σεβαστό σωματείο του Ν. Πέλλας, το οποίοι αρκετοί Ριζαριότες έχουν στηρίξει και στηρίζουν, την αντίδραση των φιλάθλων μας προκάλεσε η άσεμνη χειρονομία του ποδοσφαιριστή του Εδεσσαϊκού ΤΣΟΠΤΣΗ προς την κερκίδα των φιλάθλων μας. Συγκεκριμένα, μετά από χτύπημα του ΤΣΟΠΤΣΗ με αγκωνιά στον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Απάζογλου Δ., οι φίλαθλοί μας (σημειωτέων ήταν περισσότεροι στο γήπεδο από τους αντίστοιχους του Εδεσσαϊκού!) διαμαρτυρήθηκαν χωρίς ύβρεις προς τον διαιτητή και ο "ποδοσφαιριστής" του Εδεσσαϊκού ΤΣΟΠΤΣΗΣ υπέδειξε με ειρωνικό και προκλητικό ύφος τα γεννητικά του όργανα προς του φιλάθλους μας!

αν δεν ξερετε μην μιλατε .γιατι δεν εισασταν στο γηπεδο προφανως οπως κανετε παντα

Ανώνυμος είπε...

Προς 3 Μαρτίου 2012 10:25 π.μ.

Τι μας λες?θα μας πεις εσύ πότε θα μιλάμε?Και χρησιμοποιείς ως επιχείρημα μια κατάπτυστη "ανακοίνωση" του ριζαρίου που συντάχθηκε ίσως από μερικούς που αποσκοπούν μόνο σε ψήφους,αγνοώντας βασικούς κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς και δεοντολογίας?Μαθηματα συμπεριφοράς και ήθους απο ανθρωπομορφα-ανθρωποειδή όπως εσείς δε δεχόμεθα.Με τη δική σου λογική ο ποδοσφαιριστής του Άσπρου καλά έκανε και πυροβόλησε τον οπαδό γιατί τον έβριζε,έτσι?

Ανώνυμος είπε...

Βλαμένε: 3 Μαρτίου 2012 10:25 π.μ.

Αν νομίζεις οτι αποσκοπουμε σε ψηφους, μαλλον μετσκα του Σοντρα εισαι και εσυ!
Δευτερον εμεις οι χωριατες μιλαμε χωριατικα και στην προκειμενη περιπτωση ναι μας εδειξε τα αρχιδια του. Η μήπως θελεις να σου γραψω "ο ευγενης ποδοσφαιριστης του Εδεσσαϊκού πραγματοποιησε ΑΣΕΜΝΗ χειρονομια εναντιον τον φιλαθλων μας θιγοντας την προσωπικότητα τους";
Παλιο μαλακα δεοντολογε χαμενο παρταλι! Αν δεν γουσταρεις μην το διαβαζεις. Παλιο μιζερο Εδεσσαϊκό ΓΚΕΤΙ το σπιτακι σας μεσα!

Ανώνυμος είπε...

Tin allh fora kai emeis me opla sto ghpedo... Opoios mas kanei xeironomia tha ton pyrovoloyme sta A@@@@@@A toy! Na doume....

Ανώνυμος είπε...

Προς διασταυρωση ανθρώπου-κατσίκας 3 Μαρτίου 2012 12:00 μ.μ.

Σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς υποκείμενο-υποκατάστατο ανθρώπου.Ειδικά αυτούς που αφορούν το σπίτι,αν και στην περίπτωσή σου δεν έχει αξία καθώς ζεις σε στάβλο,εξ'ου και οι διασταυρώσεις που έχουν προέλθει.Επιβεβαιώνετε άλλη μια φορά ότι δεν ανήκετε στην κοινωνία,πόσο μάλλον της Έδεσσας,αλλά στις σπηλιές.Τα περί Σόντρα είναι απλά αστεία και αποπροσανατολιστικά.(με την ευκαιρία λέω ότι ψήφισα Μουράτογλου...για τελευταία φορά φυσικά).

Για τα περί όπλων καλά θα ήταν μετά από αυτό που έγινε στο Άσπρο να είσαστε πολύ πιο προσεκτικοί στο τι λέτε,πως αντιδράτε και τι ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ BLOGS γιατί στις πόλεις υπάρχουν και νόμοι.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως παιδια υπαρχει ανομια...