Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ματαιώνεται η 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών


Δεν θα διεξαχθεί  φέτος η 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (συμμετέχουν οι Κυπελλούχοι όλων των Ενώσεων), με την ΕΠΟ να αποφασίζει την αναστολή του λόγω των πολλών κυρίως οικονομικών προβλημάτων των συλλόγων και των Ενώσεων.
Ο θεσμός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ξεκίνησε το 1971 και αυτή είναι η δεύτερη φορά που δεν θα διεξαχθεί.
Για οικονομικούς λόγους δεν είχε γίνει και την περίοδο 2005-06.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, οι αγώνες της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών αναστέλλονται για την περίοδο 2011-2012».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δουλειές του ποδαριού παντού.
Περίμεναν να φτάσουμε στο τέλος για να πάρουν απόφαση?
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ean epairnan tin apofasi pio noris diaforetikoi tha itan oi kipeloyxoi sigoyra

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΗΝΗΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ(ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΔΗΛΑΔΗ)ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΑΝ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.ΠΙΘΑΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ
-ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΝΩΡΙΣ ΩΣΤΕ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΥΠΕΡΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΕΣ(ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΘΥΡΙΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΤΥΠΟ ΜΕΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΕΝ ΤΙΤΛΟ)
-ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ(ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΛΙΚΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ)
-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ

Ανώνυμος είπε...

σωστός διοτι χωρις κίνητρα ειναι αγγαρεία.
και δυστυχως διοτι οσοι κανουν τους νόμους ειναι σχετοι, ασκησεις επι χαρτη κάνουν και πειραματίζονται με τις ασχετες θεωρίες τους.
Το άσχημο ειναι ότι τα πειραματόζωα ειμαστε εμεις, αυτούς δεν τους αγγίζει ουτως ή αλλως δεν ανήκουν και δεν θα ασχοληθουν ποτε ξανα με το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο