Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ορισμός διαιτητών 34ης αγωνιστικής (τελευταίας)


      ΚΥΡΙΑΚΗ 1-4-2012  
          ΄Ωρα έναρξης 4μ.μ
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ – ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-ΣΥΡΩΚΑΣ-ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ

ΑΨΑΛΟΣ - Π.ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ-ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Χ-ΓΙΑΓΚΟΣ

ΠΕΛΛΑ – ΜΑΝΔΑΛΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ- -ΤΟΠΟΥΣΔΩΝΗΣ-ΠΙΛΤΣΗΣ Φ

ΑΛΜΩΠΟΣ – ΔΥΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ   -ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ-  ΤΣΙΓΚΟΓΛΟΥ

ΚΑΛΥΒΙΑ - ΚΑΛΗ  ΤΣΙΠΑΣ Δ-ΣΙΠΚΑΣ Σ-ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ

ΦΙΛΩΤΕΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΙ ΠΑΣΛΑΜΟΥΣΚΑΣ- ΣΙΠΚΑΣ Ι- ΚΟΡΩΝΑΣ


ΡΙΖΑΡΙ - Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ  ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ -ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ Ν-ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ

ΑΞΟΣ - ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ    ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ-ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ Α- ΚΟΡΝΙΣΟΡΛΗΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ....ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ...ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ουστ ρε χωριαταρε που εχεις το θρασος να μιλας απο πανω με αυτα που κανει η ομαδουλα σου.σας εχουν παρει χαμπαρι ολοι.ας παιζατε τιμια να σας παραδεχομασταν.

Ανώνυμος είπε...

και χειρότερος από Ολυμπιακό είναι όταν όλη η διαφθορά των Γιαννιτσών προσωποπείται στο Μυλότοπο,όταν περίεργες ασχολίες καταλήγουν να χρηματοδοτούν μια αγνωστη ομαδούλα ενός άγνωστου χωριού!

Ανώνυμος είπε...

τολμάς και πιάνεις στο στόμα σου τον Εδεσσαικό βρε νεαντερταλ με πρόεδρο μαριονετα, προπονητη καραγκιόζη και παίκτες γέρικο ασκέρι? τι απ αυτα που κάνετε προάγει το ποδοσφαιρο? δεν μπορουμε να πούμε και περισσότερα γιατί μετά πάμε αλλου!!!

Ανώνυμος είπε...

θελετε δε θελετε ειμασται νταμπλουχοι.ας ειχατε διοικηση με............φριδια και ας κανατε οτι θελατε.εχουμε προεδραρα που πληρωνει τους παντες στην ωρα τους.οχι σαν μερικους αλλους .για το κυπελο εδωσε ετσι για πλακα στους παικτες 3000 ευρω πριμ.

Ανώνυμος είπε...

η αχλαδα εχει πισω την ουρα. λιγη υπομονη κανε μυλοτοπε. σας ειδαμε με την πελλα και στον εξαπλατανο.καντε εικονα στον διαιτητη.