Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μπαράζ ανόδου Δ΄ Εθνικής. Δεν τα κατάφερε ο Ν. Μυλότοπος



Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη  Δ’ Εθνική, 24 ομάδες  πήραν το εισιτήριο και  από την νέα σαιζόν θα αγωνίζονται  στην Δ΄Εθνική.
Η ομάδα του Ν. Μυλοτόπου δεν τα κατάφερε τελικά αφού έχασε την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας από το Μακροχώρι και έτσι και την επόμενη σαιζόν θα αγωνίζεται και πάλι στην Α1 ΕΠΣ Πέλλας.
 Για να δείτε αποτελέσματα και βαθμολογίες των ομίλων κλικ ΕΔΩ

δηλώσεις των προπονητών Μακροχωρίου και Ν. Μυλοτόπου

Γιάννης Κερλίδης (Μακροχώρι): 
Το σημερινό παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από παιχνίδι τακτικής. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε στόχο να μπούμε στην ψυχολογία του αντιπάλου. Όπως ήταν λογικό το παιχνίδι ήταν κρίσιμο και όλοι είχαμε τις πιέσεις όχι μόνο του αντιπάλου και του αγωνιστικού χώρου αλλά και του δικού μας εαυτού. Αφού καταφέραμε να ελέγξουμε το πρώτο ημίχρονο, το 2ο μέρος από κει και μετά ήταν πολύ απλό.
Χαρίζω τη σημερινή νίκη σε όλους τους επικριτές της ομάδας που μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Μυλότοπο καταδίκαζαν τον Κερλίδη και τους ποδοσφαιριστές μας.
 Σας την χαρίζω κύριοι την νίκη όπως και όλες της ομάδας μας και αν πιστεύετε πως η ομάδα είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές, θα σας πω πως η διαχείριση υλικού μιας ομάδας δεν είναι εύκολο πράγμα.
Γιαυτό και πληρώνεται λίγο παραπάνω σε όλον τον κόσμο η προσφορά του προπονητή σε μία ομάδα. Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, ειλικρινά δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Ας πανηγυρίσουμε σήμερα και για το αύριο θα κάνουμε συναντήσεις με την διοίκηση για να αποφασίσουμε. 

Λάζαρος Μακρίδης (Μυλότοπος): 
Η ομάδα του Μακροχωρίου πανάξια βρίσκεται από σήμερα στη Δ’ Εθνική.
Η ομάδα μου δεν κατάφερε να πάρει στην έδρα της το παιχνίδι το οποίο θα μας εξασφάλιζε την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.
Εύχομαι στο Μακροχώρι και τον φίλο μου Γιάννη Κερλίδη καλή πορεία στην επόμενη κατηγορία.
Το παιχνίδι που έγινε σήμερα ήταν καλό και αντάξιο των δύο ομάδων. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα μου, κατακτήσαμε το νταμπλ στην Ένωσή μας, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική διεκδικήσαμε την άνοδο και από δω και πέρα ξεκουραζόμαστε και σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο σερβιτόρος του προέδρου .

Ανώνυμος είπε...

ο ποιος??

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ; ΟΤΙ ΣΠΡΩΧΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ; ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΙΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΠΙΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΛαζαροΛεριακος

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα
παρακολουθώ την σελίδα σας ανελλιπώς και έχω μια απορία σχετικά με το σήμα της ομαδας που είναι η τρίαινα.
σε παλιές φωτο ειδα σαν σήμα του εδεσσαικου ενα Ε, μήπως το Ε μετεξελίχθηκε σε τριαινα που παραπέμπει στον θεο ποσειδώνα?
εαν θέλετε και ξερετε κατι σχετικά με το σημα μου απαντάται και πως προεκυψε

Ανώνυμος είπε...

τι γινεται ρε παιδια με την ομαδα δεν κουνιεται τιποτα,αν δεν βγει και δ.σ στις 25 καηκαμε

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ 3 ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΙΧΜΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ Ε , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ Ε ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

κάποιος να μας πεί γιατί έχουν παράπονα κάποιοι βασικοί παίκτες με χρωστούμενα από πέρυσι.Και κάποιος να μας πεί πόσα χρήματα έβαλε προσωπικά ο Βέτας απ τη τσέπη του.