Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Άλλη μια μεταγραφική «βόμβα» από τον Εδεσσαϊκό


Από τις πιο ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις θεωρείται αυτή του  Αλέξη Τσιότσου, που από χθες ανήκει στο δυναμικό του Εδεσσαϊκού που πρόσθεσε έτσι ένα χρήσιμο "εργαλείο" στη μηχανή του.
Ο μέχρι πρότινος παίχτης του Αετού Σκύδρας με το Νο 20 στη πλάτη, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, γεννημένος το 1987,  24 ετών, ένας παίκτης όμως έμπειρος, με συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα (22 συμμετοχές πέρυσι στη Γ΄ Εθνική)  γνώστης του φανταιζί ποδοσφαίρου, με τις περίτεχνες ντρίπλες, τις αέρινες ενέργειες και τις μοναδικές επινοήσεις με τη «στρογγυλή θεά», έρχεται στον Εδεσσαϊκό με στόχο να προσφέρει απλόχερα αυτό που ξέρει καλά και να δώσει άλλο αέρα στην ομάδα, φιλοδοξώντας να γίνει ο αγαπημένος παίχτης της κερκίδας.
Τα μέλη της διοίκησης του Εδεσσαϊκού έδρασαν άμεσα κλέβοντας μέσα από τα χέρια άλλων ομάδων (και εθνικών κατηγοριών) τον παίχτη, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν πράξη τον στόχο που έθεσαν στο ξεκίνημα, παρά τις αντιξοότητες και τις τρικλοποδιές που έφαγαν μέχρι τώρα.
Μια μεταγραφή που δυναμώνει αφάνταστα τους «τριαινοφόρους», που έχουν σαν στόχο την άνοδο. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΜΟΥΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Προεδράρα καθάρισες.Χωρίς πολλά πολλά
ο πρόεδρος κάνει το καθήκον του.
Μεγάλη ομάδα μεγάλος πρόεδρος! μπράβο στη διοίκηση.Και από πίσω οι ακαδημίες συνεχίζουν κανονικά το αθόρυβο έργο τους.

Ανώνυμος είπε...

διαβάζω τη σελίδα αρκετό διάστημα, παρακολουθώντας ότι έχει σχέση με την ομάδα που δόξασε τον Νομό.
Διαπιστώνω ότι μετά από πολλά-πολλά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ένας άνθρωπος καταξιωμένος με αγάπη και όνειρα για την ομάδα, μα πάνω από όλα αποφασισμένος να δώσει ότι μπορεί για να ξαναπάει η ομάδα εκεί που της αξίζει.
Πραγματικά νοιώθω άσχημα που δεν είμαι δίπλα στην ομάδα, που δεν έχω πάει στο γήπεδο εδώ και κάποια χρόνια, νοιώθω άσχημα που όταν διάβασα το νέο σχήμα του συμβουλίου είπα " α ξανά μια από τα ίδια''.
Μέσα σε ένα τρίμηνο το Δ.Σ. και ο κ. Βέτας με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά για τα οποία ήμουν κάθετος.
αξίζει ένα μεγάλο εύγε στους ανθρώπους που ασχολούνται με τον Εδεσσαϊκό.
και ζητώ συγνώμη για την απουσία μου.

Ανώνυμος είπε...

ετσι ακριβώς είναι φίλε!ο κ.Βέτας απέδειξε χωρίς μεγαλοστομίες,χωρίς ούτε μια φορα να βγει στα μέσα,χωρις ποτέ να διαμαρτυρηθεί ή παρακαλέσει κανένα ,να μιλάει με έργα.
Και τα έργα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι τα λεφτά.Ή βγάζεις παίκτες και λέγεσαι camp ή έχεις ιστορία και ανεβάζεις την ομάδα το γρηγορότερο κατηγορια με κάθε τρόπο.
πχ Ηρακλης που ενώ ειναι τόσο ιστορική και πολιτισμένη ομάδα δέχτηκε να πάρει ακόμα και τη θέση άλλης ομάδας για να γλιτώσει 2 κατηγορίες.μπράβο στο πρόεδρο και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ειναι τρελος- ειναι τρελος ο προεδρος